Fenerbahçe Kariyerim
Arkadaşlar malum bundan birkaç gün önce Samsunspor ile bir kariyer yapıyorum ama sıkıldım..Sıkılma sebebime gelince sürekli oynamakdan dolayı olacak çözüm yolu olarakda Fenerbahçe kariyeri yapmayı düşündüm...Malum orda çok sıkıntı çekiyordum para yönünden şimdi Fenerbahçede Aziz Yıldırım ile biraz rahata alışayım bari 
Yavaştan başlıyayım kariyere
Malum Fenerbahçenin durumu kötüydü bir zamanlar ve takımın başına çok amaçsız bir antrenör olan Zico yu getirdiler.Kaldıramadım bende gittim Aziz başkanın yanına,dedim başkanım böyle olmaz bende bu adamın yanına yardımcı olayım Aziz başkan tamam sen yardımcı antrenör ol bakalım dedi.İlk Zico ile tanıştım..Zico benden hoşlanmamıştı ve Aksşam Televizyonda bir baktım Zico gitmiş ve Fenerbahçenin başına beni getireceklermiş..Kimse takımın başına gelmek istemiyormuş benden dolayı
Bende hemen atladım tabi ve Fenerbahçe ile anlaşdım...
Muhabir:Neden Fenerbahçe?
Türkiyenin en büyük takımı başka ne olabilirki ?
Evet kısaca size takımda yapacağım yenilikleri köklü değişikleri yazayım...
Öncelikle yabancı oyunculardan birkaçı ile ve bazı TÜRK oyuncularla yolalrımızı ayıracağız
Malum alt yapıda çok sağlam oyuncular yok alt yapıya baya transfer olacak
İlk sene Avrupada başarı istemiyorum...Lige ve kupaya odaklanılmalı
Takımda Türk oyuncuların çokluğuna ve gençleşmeyi planlıyoruz..
Başarılı olacağım kanımca 
Kadoya dahil etmeyi düşündüğümüz birkaç oyuncu:
Mehmet Topuz,Gökhan Ünal,Gökdeniz Karadeniz,Servet Çetin,Mehmet Çakır,Serkan Aykut,Ali Bilgin...Bunların yanına birkaç yıldız ekleyerek bu işe başlayacağız..
Gidecek olan oyuncular:
Rüştü,Mehmet Yozgatlı,Selçuk Şahin,Ümit Özat,Serkan Balcı,Deivid De Souza,Appiah,Edu Drecena,Lugano,
Yeni takımımla 28.06.2007 Tarihinde sezona başlayacağım