1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Dinamo'nun yıldızları alınamıyor!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Dinamo'nun yıldızları alınamıyor!

Merhaba arkadaşlar...

Bu sorun sanırım birçoğunuzda vardır. Dinamo'daki Vedran Corluka, Luka Modric ve Eduardo transferini bir türlü gerçekleştiremedim. Bu oyuncuların transfer değerlerini bir hayli üstünde hatta Corluka'ya öylesine 30 milyon euro teklif götürdüm, kabul edilmedi. Ve bu oyuncular düşük bedelle Barcelona, Real Madrid'e transfer oluyor. İşin ilginci oyuncuların transferini hangi takımı çalıştırırsanız çalıştırın gerçekleştirmeniz imkansız gibi. Bütçeniz ne olursa olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ömer abi açıklamıştı galiba bu durumu, eğer cevap için belirli bir süre verirsen reddediyorlar gibi birşey söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.

peki dinamodan ayrıldıktan sonra sorun çıkartıyorlarmı. en azından oyunun neden bunu yaptıgını anlayabiliriz?

Del Piero_10 Misafir

Corluka ile Modric oyunun başında çok rahat alınıyor.

usrobotics Misafir

ben aldim aliniyor

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Ömer abi açıklamıştı galiba bu durumu, eğer cevap için belirli bir süre verirsen reddediyorlar gibi birşey söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.
    bununla mi alakali acaba :S ben hep yarin cevap verin maddesi koyuyorum corluka yi bi turlu alamadim ayni sekilde rodallega yi da alamadim...

evet bende corlukayı çok rahat almıştım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben hepsini rahatlıkla alabiliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Onları hiç almadığım için...

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Bende de kulüpleri kabul edior ama kendileri genelde başka kulüplerin sözleşmesini kabul ediyorlar.Corluka hep Barça'ya gidiyor. Hiç şaşmıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Modric kesinlikle alınıyor her yeni oyun açtığımda özellikle barca alıyor bu ismi

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

oyun açıldığında rahatlıkla ve çok ucuza alabiliyorsun yalnız transfer teklifi yaparken karar gününü belirli bir tarih belirlersen vermiyorlar onun için transfre karar tarihini belirtilmemiş ayarlamalısın

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    nazlı klüp

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by hsncnmtn View Post
    Bende de kulüpleri kabul edior ama kendileri genelde başka kulüplerin sözleşmesini kabul ediyorlar.Corluka hep Barça'ya gidiyor. Hiç şaşmıyor.
    Bende 3ünüde Barça alıyor. Versiyonu 7.2 yapınca olmaya başkadı bu.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

valla modric i çok duydum ama corluka diye bi futbolcuyu ilk defa duyuyorum bende genellikle modric= tottenham, eduardo=atl.madride gidiyo

Nesil
    2006

Ben daha önce hiç teklif götürmedim ama Barça ve Real gibi takımlara satıyorlardır. Yani takımın ismine göre. Belki oyunun başında teklif yaparsan alırsın.

Quote Originally Posted by Noz View Post
    bununla mi alakali acaba :S ben hep yarin cevap verin maddesi koyuyorum corluka yi bi turlu alamadim ayni sekilde rodallega yi da alamadim...
    ben rodegellayı almıstım ama sattım sonra gs'ye

10 milyon euroya bile satmadılar bana 6 milyon euro ya valencia aldı bende

Mesaj Yetkileri