1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: 2023 ten sonra devam etmiyo mu?

Default 2023 ten sonra devam etmiyo mu?

fm 06 olsun 07 olsun ikisindede 2022 veya 2025 e kadar oynadıktan sonra oyun bir yerden sonra duruyo ve bida ilerleyemiyom. yani oyundan hata verip çıkıyo neden böyle acaba oyun sonsuza dek ilerlemiyomu ?
    yoksa oyun ilerledikçe sistem gereksinimleri artıyo mu?
    ram yetmiyosa 2025 ten sonrayı ilerlemiyo olabilirmi?

Nesil
    2003

Olabilir. Esasinda oyunun herhangi bir limiti yok ancak oyun ilerledikce yavaslama gormek cok dogal. Sisteminiz gittikce buyumus oyunu kaldiramiyor olabilir.

ram 512 ama bütün fm versiyonlarında böyleydi sezonlar ilerledikçe save dosyalarının boyutu artıyo galiba ram dolduğu zaman devam etmiyo 2025 ten sonra devam eden varmı merak ediyom mesela 1gb ram i olan biri ne kadar sezon oynayabiliyo ?

Nesil
    2006
    Yer
    Artık fener ıcın calısıom

Ben en fazla 6 sezon oynadım sora sıkıyo bı kere bıldıgın oyuncular yok...Zevkli gelmiyor bilmiyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Garip bir şey
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

6. Default

kayıtlı dosyalar çok yer tutuyo eğer belgelerim c'deyse bundan dolayı olabilir ama tam olarak bilmiyorum ben belgelerimi d'ye aldım pc yavaşlamasın diye

Quote Originally Posted by yorkashton View Post
    ram 512 ama bütün fm versiyonlarında böyleydi sezonlar ilerledikçe save dosyalarının boyutu artıyo galiba ram dolduğu zaman devam etmiyo 2025 ten sonra devam eden varmı merak ediyom mesela 1gb ram i olan biri ne kadar sezon oynayabiliyo ?
    sen save dosyani koy 1gb rami olan bir arkadas indirsin ve denesin

2198e kadar surdugunu duydum bi yerden ama dogrumudur bilmiyorum

save dosyam yok artık sildim ama. 2025 lerde daha zevkliydi alt yapıdan süper adamlar yetiştirmiştim.sonuçta bilinen futbolcular kalmıyo ama dünya futbolu değişiyo mesela türkiye liginde bazı takımlar altay bursaspor şampiyonluğa oynuyolar.
    mesela türkiyeden 4 takımla şampiyonlar ligine katılmayı başarmıştım.
    hiç te hilesiz oynarken oyun durunca kötü oluyo.
    ram den heralde

2036'yı görmüş biri olarak söylüyyorum devam ediyor oyun..

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Çağrı Demirşen View Post
    2036'yı görmüş biri olarak söylüyyorum devam ediyor oyun..
    Save hala elindese update edebilirmsn? Tabi boyutu çok büyük deilse

arkadaşım bende aynı sorunu total club manager de yaşadım 2024 civarı kayıtlar açılmamaya oyun donmaya başladı bende silmek zorunda kaldım...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar böyle sorunlar yaşamamak için sizlere tavsiyem FM Save Cleaner adlı programı kullanmanız.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

2038 e uLaşan arkadaşım var.Tabi bu 2005 de idi.Senin pc donanımı iLe iLgiLi bir durum sanırım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri