Sayfa 1 / 17 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 510 sonuç

Konu: Erdem Kariyer

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Default Erdem Kariyer !!!!

TFF Haberler

Türkiye Futbol Federasyonundan Teknik Direktörlük diploması alanlar

1-) Mahmut Kalaycı
    2-) Sinan Demircioğlu
    3-) Erdem Kazan

Başkan Ulusoy ::: Eeee.3 tane genç menajere kavuştuk.Artık menajer konusunda ince eleyip sık dokuyoruz.Bu Menajerlerle ileride çok başarılı olacağımıza inanıyoruz.Umarım sizde buna inanıyosunuzdur.

Yoldan Geçen Vatandaş ::: Ulusoy diyosa yalandır...

Gazeteci ::: Peki başkanım siz buna gerçekten kalpten inanıyormusununz.Yani bu menajerler çok mu iyi...

Ulusoy ::: Röportaj bitmiştir...

Evet Ulusoy böyle bir açıklama yapmıştı.Artık herkesin aklı bu 3 menajerdeydi.Herkes onlardan çok şey bekliyordu.Çünkü Ulusoy çok emin konuşmuştu...

<<1 Ay sonra>>
    Radyo1 haberler ::: Sayın seyirciler 1 ay önce TFF'den büyük umutlarla mezun olan ancak bir türlü kendine bir iş bulamayan Mahmut Kalaycı ve Sinan Demircioğlu Menajerliği bıraktığını söyledi...
    Mahmut Kalaycı ::: 1 aydır işsizim.Artık sokaktan geçemez oldum.Bakkal ,manav , kömürcü derken 5 kuruş param kalmadı.Bende diplomamı yırttım ve sarı sayfalardan kendime kamyon şoförlüğü işini buldum.Çok mutluyum...
    Sinan Demicioğlu ::: Mahmut abim nederse odur.Bende onun muavini oldum.Artık futbolla ilgilenmiyorum.Yaşasın Hafriyat..
    Radyo1 Haberler :::Evet sayın seyirciler.Sinan ve Mahmut'u duydunuz.Buradan anlaşılıyor ki Ulusoy yine yanıldı.Şu an herkesin aklına 1 ay önce yoldan geçen vatandaşın söyledikleri geliyor...

<<Ertesi Gün>>

Tarihler 12.11.2007'yi gösteriyordu.Erdem Kazan Wigan'ın başına geçmişti...
    Manşet turu.....

Erdem Kazan Wigan'da.İngiltere'nin köklü takımlarından Wigan Erdem Kazan'la anlaştı.Erdem Kazan 1 yıl boyunca Wigan'da kalacak.

Erdem Kazan Menajerliği bıraktı.Hayır hayır Barcelona'yla anlaştı.Hayır buda asılsız çıktı.Teknik bir arıza özür dileriz...

Wigan Erdem Kazan adlı Türk menajerle anlaştı.Yerel bir menajer olan Erdem Kazan ilk görevini Wigan'dan aldı.Yorumcular zaten sonuncu sırada bulunan Wigan'ın küme düşeceğini öne sürdüler...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Msn iletinden bir kariyer yaptığını anlamıştım .. Tam soracaktım siteye koyacak mısın diye, benden önce davranıp konu açmışsın ... Kariyerinde başarılar ..

Nesil
    2006
    Yer

Default Wigan VS Blackburn

İlk geldiğimde Wigan sonuncuydu.Transfer sezonuna 2 hafta var ve ilk maçıma çıkıyorum...

VS

KADROLAR

Maça iyi başladık.
    9. Dakikada Skoko golümüzü attı...

Wigan UltractiC taktiğiyle dehşet bir futbol oynuyordu.Ataklarıyla rakibimizi sık sık boğduk.Ancak Kaleci Fridel izin vermiyordu.
    İkinci yarı ise işler ters gitmeye başladı.Blackburn bastırıyor ancak Kirkland devleşiyordu...Olan oldu ve Henri Kamara 2. golümüzü attı...

Gol 85'te geldi.Artık iyice rahatladık ve maç bitti.Maçın yıldızı Kaleci Kirkland oldu...

Maçtan sonra Kamara :::Menajerimizin UltractiC ismini verdiği taktik gerçektende iyi.Burdan FM 'cilere söylüyorum mutlaka indirmelisiniz..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Msn iletinden bir kariyer yaptığını anlamıştım .. Tam soracaktım siteye koyacak mısın diye, benden önce davranıp konu açmışsın ... Kariyerinde başarılar ..
    Eyvallah Burak.İnşallah Wigan'ı Küme düşmekten kurtaracağım..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Abi Erdem, çok güzel bir kariyer başlangıcın oldu devam edettirir isen çok güzel olur

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kurtarırsın yav

Nesil
    2006
    Yer

Default Wigan VS Reading

İlk Maçta kendi evimde aldığım galibiyet benim ve takımımım morallerini yerine getirdi.İkinci maç kolaya benziyordu..

VS

Karşılaşmaya ben başladım.Yine UltractiC saolsun takımıma sürekli pozisyon kazandırıyordu.Ancak ilk yarı 0-0 bitti.Hemen taktiği değiştirdik.
    53, dakikada Portsmouth'tan kiralık oynayan Todorov'la öne geçtik...

Ancak bu sefer Reading kontra atakla geldi ve beraberlik golünü 65. dakikada Kitson'la buldu...

Dakikalar 82'yi gösterdiğinde ise yine bir kontra atakla Kitson kendisinin ve takımının 2. golünü atmıştı...
    Bu gol Wigan'a soğuk duş etkisi yarattı.
    Maalesef maç 1-2 bitti.Biz tam 19.'luğa göz dikerken hep battık.

Kitson ::: Türkiye'de ki yabancılar kazandıklarında genelde şunu derler.Çok güzeaall...

Maçtan sonra çıkan haberlerde Erdem Kazan'ın başarısız olduğu ilk maçını şansa kazandığı iddiaları ortaya atıldı.Bunun üzerine Erdem Kazan şöyle konuştu

<<Benim amacım bu sene Wigan'ı küme düşürmemek... Bu amacıma da sezon sonuna kadar ulaşacağıma inanıyorum.Ancak çok sakat var.Transfer sezonunda bombaları patlatacağım haberiniz ola.Ayrıca Anneme selam..>>

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
    Sayın seyirciler 1 ay önce TFF'den büyük umutlarla mezun olan ancak bir türlü kendine bir iş bulamayan Mahmut Kalaycı ve Sinan Demircioğlu Menajerliği bıraktığını söyledi...
    Mahmut Kalaycı ::: 1 aydır işsizim.Artık sokaktan geçemez oldum.Bakkal ,manav , kömürcü derken 5 kuruş param kalmadı.Bende diplomamı yırttım ve sarı sayfalardan kendime kamyon şoförlüğü işini buldum.Çok mutluyum...
    Sinan Demicioğlu ::: Mahmut abim nederse odur.Bende onun muavini oldum.Artık futbolla ilgilenmiyorum.Yaşasın Hafriyat..
    Erdem çok güsel olmuş özllikle bu bölüme bittim nasıl aklına geldi inş ii bir kariyer olur bizlerle hep paylışırsın

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by jaku88 View Post
    Erdem çok güsel olmuş özllikle bu bölüme bittim nasıl aklına geldi inş ii bir kariyer olur bizlerle hep paylışırsın
    Çok saolasın.Devamı az sonra....
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Reading mağlubiyetinden sonra sırada Middlesbrough vardı.Kazanmak lazımdı çünkü 20.liğe düşmüştüm...

VS

KADROLAR

Maalesefki bu maç 90 dakika boyunca gol yüzü görmedi ve maç 0-0 bitti.

Röportajlar :::

The Sun Muhabiri :::Sayın Erdem Kazan puan kaybetmeye devam ediyorsunuz.Acaba gazetelerde çıkan haberler doğrumu.Yani siz İlk maçınızı şansa mı aldınız...
    Erdem Kazan :::Eeeeeeee.Şimdi bu konuda.Şey Şunu diyim.Önemli bi konu.Eeeeeee..Soruyu bir daha alabilirmiyim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hehehee ne gzl anlatıosun tebrikler:anneme selam

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Çok iyi gidiyor erdem abi Devam et

çok güzel olmuş bee

"Ulusoy diyorsa yalandır."

Nesil
    2006
    Yer

Default Bomba Transferler

Artık transfer sezonu açıldı.Kaybettiğim bunca puanı telafi etmek için kadroyu güçlendirmek lazımdı...

Erdem Kazan :::Evet arkadaşlar sorularınızı alayım..
    The Sun :::Sayın Erdem bey takıma bomba transferler yapacağınızdan bahsetmiştiniz.Hani neredeler.
    Erdem Kazan :::Şimdi arkadaşlar klübümüzün bütçesi belli.Bu kadar az bir bütçemiz (21M $ ) varken birde saolsun başkanımız 4 de birini cebine atmış onun için transferler pek bomba olmayacak gibi...
    Başkan :::Erdem Kazan'ın tüm dedikleri yalandır.Zaten onu başa ben getirmedim.Liselilerin zoru ile geldi.Umarım istifa eder...
    The Sun :::Başkanım paraları cebinize attığınızdamı yalan.Erdem bey sizin yüzünüzden transferleri küçük yapacakmış.Ne diyeceksiniz...
    Başkan ::: Erdem Kazan hiç bir şey ispat edemez.Zaten takımımızı küme düşürecek hala niye konuyu değiştiriyo anlamadım.Gitsin takımı kurtarsın...
    Taraftarlar :::Erdem Kazan istifa etsin.Başkanımıza kimse iftira atamaz.O gerçektende çok iyi biridir.5 vakit namazını kılar.Neden böyle bir şey yapsın ki.Ayrıca küme düşüyoruz.Erdem Kazan hala neyi bekliyor anlamış değiliz...

Bu konuşmalardan bir saat sonra Erdem Kazan'ı klübün başında görmek istemeyen Başkan bir gece barından çıkarken yakalandı işte görüntüleri...

<<ERTESİ GÜN>>

Şok Şok.Jemba Jemba Aston Villa takımından Wigan klübüne 2.9M $'a transfer oldu.Erdem Kazan İlk bombasını patlattı.

Jemba Jemba :::Ben aslında o kadarda iyi bir futbolcu değilim.Sadece Kamerun'luyum ve adım güzel.Jemba Jemba diyince insanın içi bir hoş oluyor.Erdem Kazan beni niye aldı acaba.Heralde taraftarı kandırmak için..

Wigan Kansas City'de oynayan siyahi futbolcu Eddie Johnsen'ı 2.2 M dolara aldı.Gündem yaratan Erdem Kazan <<Bir forvete ihtiyacımız vardı ve biz onu bulduk.Ancak bulduğum forvet Eddie Johnsen değil..>> şeklinde konuştu..

Eddie Johnsen :::Wigan benim için çok iyi oldu.Kendimi Avrupa'da gösterme fırsatının yakaladım ,daha da bırakmam.Çünkü Erdem Kazan'a beni takıma alması için 2.000$ bayıldım. ..Tabi burası şaka...Erdem hocamız gerçektende çok profesyonel.Herkes tarafından olumsuz eleştiriliyor ancak yanlış yapıyorlar.Ayrıca Erdem Hocam kalan 3.000$'ı yarın tahsis edeceğim ...

Wigan Manchaster United'li John O'shea'yi 6.75M$'a aldığını açıkladı.Böylece 3. transferinide tamamlayan Wigan hedefini büyülttü...

John O'shea ::: M.United'de çok mutsuzdum.Bu zamana kadar hep şampiyonluk oynadım.Birazda hedef küçültmeyi tadacağım.Wigan'ın sezon sonunda küme düşeceğine inandığım için buraya geldim...Bir takımı birinci lige çıkarmaya çalışmak çok güzel olacak..

Luccin Atletico'dan ayrıldı.Atletico'nun Fransız yıldızı Luccin Atletico'dan Wigan klübüne 7M dolara transfer oldu.Atletico yöneticilieri <<Bizim açımızdan çok kötü oldu.Luccin gibi bir oyun kurucumuzu kaybettik.Umarım gittiği yerde mutlu olur>> dediler.Peki ya diğer tarafa ne dedi...
    Erdem Kazan :::Takımımıza şu ana kadar aldığımız en iyi oyuncu.Onun bize layık olacağına inanıyorum.Fransız olması hiç bir şeyi değiştirmez.Bizde ayrımcılık yok.Antrenman ve maç yaparken bizimle olmasına izin veriyorum.Bu kadarı yeter...

Peter Luccin :::Yorum yapmak istemiyorum.Bu lanet takıma nasıl geldim anlamış değilim.Sanıyorum görüşme sırasında bana hap verdiler.Neyse artık geleceğe bakacağım...

TRANSFER SEZONU KAPANIR...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Güzel gidiyorsun Erdem, eğlenceli bir konu ..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Erdem abi başkanla aran iyi değil heralde Transferlerde Çok Güzel Eddie Johnsen Almışın Jemba Jembada Harika

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Güzel gidiyorsun Erdem, eğlenceli bir konu ..
    Eyvallah Burak yorumlarınızı esirgemeyin yeter...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Devamı gelsin erdem abi Çok Güzel gidiyor Sabısızlıkla bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer

Default Arsenal VS Wigan

Wigan Transferlerden sonra ilk maçına Arsenal karşısında çıkıyordu...

FA Cup 3. Raund Karşılaşması

VS

KADROLAR

Yeni transferlerden sadece Eddie Johnsen oynuyordu.Diğer oyuncular hazır değildi...

Arsenal Maça inanılmaz başladı.Muhteşem bir şekilde futbol oynuyorlardı...
    Saolsun 7 - 21 - 23 . dakikalarda Adebayor 3 gol attı.Wigan adeta tel tel dökülüyordu...

Neyse ikinci yarıya geçtik...Durum aynı...
    Bu seferde ilk yarının hemen başlarında dakika 49'da Baptista ağları havalandırdı...

Eurosport Spikeri :::Evet sayın seyirciler.Arsenal gol şov yapıyor.Ekranlarda Erdem Kazan'ı görüyorsunuz.Adeta kaçacak yer arıyor..Evet oda ne Erdem Kazan klübeden ayrıldı ve soyunma odasına gidiyor.Herkes şaşkın.Daha maçın 50. dakikası ve Erdem Kazan sahayı terketti.Evet hocam nasıl yorumluyorsunuz bu olayı...
    Alan Sharer :::Çok gereksiz bir davranış.Erdem Kazan'a hiç yakışmadı.Profesyonellik dışı bir hareket.Bu bir oyun kazanmak da var kaybetmekte...
    Spiker :::Evet Erdem Kazan geri döndü.Klübesine oturdu ve su içmeye başlıyor.Hatta o da ne nefes bile alıyor..

<<MAÇTAN SONRA>>

Sport Es Muhabiri :::Sayın Erdem Kazan niçin sahayı terk ettiniz.
    Erdem Kazan :::Ne yani altımamı işeseydim...
    Muhabir :::Bu akşam 4-0 kaybettiniz ne diyeceksiniz...
    Erdem Kazan :::FA kupası benim için önemsiz bir kupaydı.Dediğim gibi benim amacım sadece Wigan'ın kümede kalmasını sağlamak...Sırf bu yüzden yeni transferlerden sadece Eddie Johnsen'i oynattım.O da zaten bana borçlu diye..Gol mol atarsa para kazanıp borcunu ödeyebilirdi..Ama atamadı canı sağ olsun.Bir daha ki maça inşallah....

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Abi gerçekten bitirdin beni Süpersin yaa Altımamı İşeyeydim

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Erdem hayırlı olsun kardeşim takipçinim.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Erdem hayırlı olsun kardeşim takipçinim.
    Eyvallah Emre abi.Yorumları esirgemeyelim...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

esirgemeyiz kardeş hepsini okuyamadım ama arsenal maçı baya bozgun olmuş

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    esirgemeyiz kardeş hepsini okuyamadım ama arsenal maçı baya bozgun olmuş
    Abi sen en iyisi hepsini oku.Boş zamanında oku derim..

Cristiano Ronaldo Misafir

Süpersin kardeş valla.. Peter Luccin'in "nerden geldim ben bu takıma" deyişine koptum.. Bi de "altıma mı işeseydim?"

Nesil
    2006
    Yer

Default Wigan VS Charlton

Arsenal mağlubiyetinden sonra moraller alt üst olmuştu.Ligde de 20.sırada bulunmam koltuğumu sarsmaya başlamıştı.Charlton maçına odaklandım ve maça girdim...

VS

KADROLAR...

<<İLK YARI>>

İki takımda maça kıyasıya mücadle ile başladı...

McCuloh 33. dakikada takımımızı öne geçiren isim oldu...

Bu golden 3 dakika sonra golü atan isim yine Wigan'dan ScHaner'di...

İlk yarı bu skorla bitti.İlk yarı sonrası Wigan soyunma odası...

Erdem Kazan :::Arkadaşlar iyi oynadınız.Oyunun hakkını veriyosunuz.McCuloh ve ScHarner sizleri tebrik ediyorum.Goller güzeldi.Ancak biraz hakem bizden yana galiba...Yoksa bu kadroyla onları yenemeyiz ama hayret doğrusu...Ayrıca Johnsen beni sinir etme o saçlarını yolarım senin...İnsan hep kendini mi düşünür *****..Şimdiye skor 4-0'dı...
    Johnsen ::: Ama hocam gol atınca prim veriliyomuş galibada ben onun için şey ettiydim..
    Erdem Kazan ::: Başlatma lan priminden.Sen kim prim almak kim.Daha dün mahalle takımında oynuyodun bide gelmiş prim istiyo sıpa..

<<İKİNCİ YARI>>

İkinci yarıya Wigan hızlı başladı...

Skoko 62'de 3. golü attı...

Ancak bu golden sonra Charlton dirildi ve 65'te Sorondo ile farkı 1 'e indirdi...

Son 5 dakikaya girdiğimizde ise Ambrose Charlton'un 2. golünü attı...

Golden sonra.....
    Erdem Kazan :::Poliiiiiiiitttt.Olum napıyosun yaa.O gol yenirmi bee.
    Polit ::: Yaa ne yapayım yaa Ambrose'nin yüzü komiğime gitti..
    Erdem Kazan ::: Bir gol daha yede görürsün kimin yüzü komiğe kaçacak...

Ve maç sona erdi.Eddie Ilderton maçın son düdüğünü çaldı...Maçın Yıldızı Skoko oldu...

<<MAÇ SONRASI>>

Eurosport Muhabiri :::Sayın Erdem Kazan haftalar sonra ilk defa kazandınız ne söyleyeceksiniz.
    Erdem Kazan :::Basit bir maçtı.Charlton'u yeneceğimizi öncedende biliyordum.(Soyunma Odası Konuşması :::Hakem bizden yana galiba.Yoksa bu kadroyla onları yenmemiz imkansız...) Aslında diğer maçlarıda kazanabilirdik ama oyuncularıma bile bile iyi taktik vermedim..Bunun nedeni şimdi gelir gelmez başarılı olursam hile yaptığımı sanardınız...

TRT Muhabiri :::Sayın Erdem Kazan ülkemizi temsil ediyorsunuz.Bu galibiyet sizin ve ülkeniz için ne anlam taşıyor...
    Erdem Kazan :::Şimdi ben buraya gelirken aklımda nice şeyler vardı.Bunlardan biride bir Türk Menajeri olarak adımı İngiltere futbol tarihine yazdırmak. Bu galibiyetle sanıyorum amacıma biraz daha yaklaştım.Aşşağı yukarı hesapladım bi 500 tane maç daha kazanırsam Ferguson gibi Sir lakabını alabilirim...
    TRT Muhabiri :::Evet sayın Üründür söz tekrar sende...

Nesil
    2006

Başlığa Türkçe isim verdim. Başlıklar Türkçe Dil Kurumuna ve imla kurallarına uyması gerekiyor. Eğer değiştirmek istiyorsan bana ö.m atabilirsin.

Kariyerine gelince hazırladığın tasarımı beğendim. Gazete manşetleri felan çok güzel olmuş. Tebrikler.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Başlığa Türkçe isim verdim. Başlıklar Türkçe Dil Kurumuna ve imla kurallarına uyması gerekiyor. Eğer değiştirmek istiyorsan bana ö.m atabilirsin.

Kariyerine gelince hazırladığın tasarımı beğendim. Gazete manşetleri felan çok güzel olmuş. Tebrikler.
    Eyvallah Batuhan.Bende değiştirmeyi düşünüyordum zaten.İmzama aykırı...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Erdem hepsini okudum şimdi abi valla tek kelimeyle söyleyeyim Süper olmuş

çok güzel olmuş tebriklerr

cok guzel olmus erdem abi transferlerin yorumlarina bayildim merakla devamini bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Devamını bekliyoruz..!!!

Sayfa 1 / 17 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri