TFF Haberler
Türkiye Futbol Federasyonundan Teknik Direktörlük diploması alanlar
1-) Mahmut Kalaycı
2-) Sinan Demircioğlu
3-) Erdem Kazan
Başkan Ulusoy ::: Eeee.3 tane genç menajere kavuştuk.Artık menajer konusunda ince eleyip sık dokuyoruz.Bu Menajerlerle ileride çok başarılı olacağımıza inanıyoruz.Umarım sizde buna inanıyosunuzdur.
Yoldan Geçen Vatandaş ::: Ulusoy diyosa yalandır...
Gazeteci ::: Peki başkanım siz buna gerçekten kalpten inanıyormusununz.Yani bu menajerler çok mu iyi...
Ulusoy ::: Röportaj bitmiştir...
Evet Ulusoy böyle bir açıklama yapmıştı.Artık herkesin aklı bu 3 menajerdeydi.Herkes onlardan çok şey bekliyordu.Çünkü Ulusoy çok emin konuşmuştu...
Radyo1 haberler ::: Sayın seyirciler 1 ay önce TFF'den büyük umutlarla mezun olan ancak bir türlü kendine bir iş bulamayan Mahmut Kalaycı ve Sinan Demircioğlu Menajerliği bıraktığını söyledi...<<1 Ay sonra>>
Mahmut Kalaycı ::: 1 aydır işsizim.Artık sokaktan geçemez oldum.Bakkal ,manav , kömürcü derken 5 kuruş param kalmadı.Bende diplomamı yırttım ve sarı sayfalardan kendime kamyon şoförlüğü işini buldum.Çok mutluyum...
Sinan Demicioğlu ::: Mahmut abim nederse odur.Bende onun muavini oldum.Artık futbolla ilgilenmiyorum.Yaşasın Hafriyat..
Radyo1 Haberler :::Evet sayın seyirciler.Sinan ve Mahmut'u duydunuz.Buradan anlaşılıyor ki Ulusoy yine yanıldı.Şu an herkesin aklına 1 ay önce yoldan geçen vatandaşın söyledikleri geliyor...
<<Ertesi Gün>>
Tarihler 12.11.2007'yi gösteriyordu.Erdem Kazan Wigan'ın başına geçmişti...
Manşet turu.....
Erdem Kazan Wigan'da.İngiltere'nin köklü takımlarından Wigan Erdem Kazan'la anlaştı.Erdem Kazan 1 yıl boyunca Wigan'da kalacak.
Erdem Kazan Menajerliği bıraktı.Hayır hayır Barcelona'yla anlaştı.Hayır buda asılsız çıktı.Teknik bir arıza özür dileriz...
Wigan Erdem Kazan adlı Türk menajerle anlaştı.Yerel bir menajer olan Erdem Kazan ilk görevini Wigan'dan aldı.Yorumcular zaten sonuncu sırada bulunan Wigan'ın küme düşeceğini öne sürdüler...