Daah ligin ilk haftasındayım..Kadrom aşağıdaki gibi..Sizce forvette Vagner Love mi yoksa Ümit Karan mı oynamalı?
(Lincoln Linderoth felan nasıl aldın diye sorarsanız Editörden Süper Lig'deki bütün transferleri yaptım)
![]()
Daah ligin ilk haftasındayım..Kadrom aşağıdaki gibi..Sizce forvette Vagner Love mi yoksa Ümit Karan mı oynamalı?
(Lincoln Linderoth felan nasıl aldın diye sorarsanız Editörden Süper Lig'deki bütün transferleri yaptım)
![]()
Vagner Love asistçi.Ümit Karan'da çok kaçırıyor.Bence Kabze'yi oynat bak göreceksin süper.![]()
Kabze'yi oynatırsam Ayhan'la Lincoln'ün yerini değiştirip Love'yide AMC ye koyup Ayhan'ı yedeğe alsam nasıl olur?..
Vagner Love'ı oynat.
Sezonun ilk yarısında Vagner Love'yi denemeye karar verdim..Eğer istediğim verimi alabilirsem İkinci yarıda da oynatırım..
Ama istediğim verimi alamazsam onu satıp Ia..quinta veya L.Toni'yi almayı düşünüyorum..
--------
Vagner Love doğru tercih oldu..Sezonun ilk yarısında 24 maçta 16 gol attı..
Tek forvet oynatacaksan Ü.Karan oynasın
Vagner Love diyecektim zaten sen de doğru yolu bulmuşsun.![]()
Tabi ki Wagner Love..!
hakan şükürrrrrrrr![]()
arkadaşa katılıyom ama uzun vadede ve büyük maçlarda kabze pek kendini gösteremiyor vagner love fırsatcı asistci ve süratli ümit gerçektende çok kaçıroyor insanı delirtiyor...
ST: vagner love (tek forvet)
AML:carrusca AMC:Linconly AMR:arda turan
MC:ayhan MC:linderoth(emre b.--oguz sabankaya)
DLrhan(mehmet polat) DC:song DC:beyhan sümer(alpay) DR:mehmet topuz(ugur uçar)
böyle bir kadroyla şampiyonluk kesin şampiyonlar ligi çeyrek finale kadar kesin ilerisi için de antreman programının iyi olması yeterli...![]()
evet bu kadroyla ş.ligi gruptan cıkman garanti
ümit'i de yabana atma
tartışmasız vagner love.adam hem fırsatçı hem iyi asist yapıyor...yabancı oyunculardan nedense her zaman daha fazla verim alıyorum.ondan böyle bi seçim sundum.
dostun sen benim dediğimi yap bak gör başarılı olcan kesin başarı istiyorsan dediğimi yap