1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Laptopda görüntü

Default Laptopda görüntü

arkadaşlar oyunu desktopda kurdum sorun yok. aynı şekilde hiçbir ayarda değişklik yapmadan laptop a kurdum. lap top çözünürlük 1280x800. oyunu çalıştırdığımda oyun tam ekran olarak çıkmıyor kenarlarda boşluk bırakıyor. uyumluluk dan kurcaladım ayarları ancak yine değişmedi. bu konuda ne yapabilrim ?

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fugu View Post
    arkadaşlar oyunu desktopda kurdum sorun yok. aynı şekilde hiçbir ayarda değişklik yapmadan laptop a kurdum. lap top çözünürlük 1280x800. oyunu çalıştırdığımda oyun tam ekran olarak çıkmıyor kenarlarda boşluk bırakıyor. uyumluluk dan kurcaladım ayarları ancak yine değişmedi. bu konuda ne yapabilrim ?
    tam ekran olarak değil de pencere modunda oynaman daha iyi olur görüntü açısından. çünkü bildiğim kadarıyla oyunun desteklediği çözünürlükler 800 x 600, 1024 x 768, 1280 x 1024 olarak biliyorum. hatta 1280 x 1024'te de bile tam ekran oynarken zorlanabilirsin. en iyi çözünürlük 1024 x 768 olması lazım oyun için.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

benimde 1280x800 fakat böyle bir sorun olmuyor. Oyun otomatik olarak kendini 800*600 a çeviriyor.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

nereden ayarlayabilirim peki bunu oyunun ayarları kurcaladım biraz diğer oyunlardaki gibi bir çözünürlük ayarı bulamadaım ?

Mesaj Yetkileri