Evvel zaman içinde kalbur zaman içinde diye başlamak lazım kariyerimize...Çünkü bu anlatacaklarım hep eskiden yaşanmış olaylar..
Bir zamanlar Samsunspor ligde Şampiyonluğa oynardı,Ardından beklenmedik bir kaza ile herşey adeta yıkılmıştı...Ama Samsunspor yıklımadı ve aynı dirilikle devam etti..Türk Futboluna birçok yıldızlar kazandırdı.Tümer Metin,İlhan Mansız,Serkan Aykut,Adnan Güngör gibi...Ama geçtiğimiz sezon başkanın ve oyuncuların büyük ihmarkarlığı ile 2.lige düştü
Şimdi tekrar çıkış yakalamak istiyorlardı..Ve bunu başarmak için takımın başına antrenör olarak deneyimsiz genç bir hoca olan TURGUT BAŞ adlı hocayı getirdiler..
Turgut Baş ile röportajımız...Neden Samsunspor ?
Öncelikle şunu söylemek istiyorum bu görevi bana layık gören başkanımıza çok teşşekür ediyorum..Umarım Samsunsporumuzu en kısa zamanda eski günlerine geri getireceğiz..Şuan takımda durumlar izlediğim kadarıyla güzel..İyi bir kamp dönemi geçireceğiz,Tek sıkıntımız maddiyat...Ama en iyisi olacak...

Takımım ve ben çok çalışacağız..Gerekli takviyeler yapılarak en iyisi olmaya çalışacağız.