Malum oyuncular için bi forum ve alt bölümleri var. Şöyle bi öneride bulunmak istiyorum: Takımlar için personel forumu açılamaz mı? Futbolcularda olduğu gibi - Doktorlar, Gözlemciler, Antrenörler, Baş Antrenörler, Fitness Antrenörleri- gibi.![]()
Malum oyuncular için bi forum ve alt bölümleri var. Şöyle bi öneride bulunmak istiyorum: Takımlar için personel forumu açılamaz mı? Futbolcularda olduğu gibi - Doktorlar, Gözlemciler, Antrenörler, Baş Antrenörler, Fitness Antrenörleri- gibi.![]()
Başlıkta açılmalı diyorsun.Yazında ise öneriyorsun![]()
Staff'lar o kadar çok paylaşılmıyor. Ama Oyuncu Forumu altına bir başlık açabilirim, akşama düşünelim bakalım...
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Arkadaşlar ne oluyor yahuburada da gerginlik çıkmasın. Ufak bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım, uzatmayalım.
bende bu konuya ne ümitlerle girdim![]()
BEnce bir yanlışlık yok. Adam öneri amaçlı yazmış zaten. Başlığa, son cümleye bilmem neye bakmaya gerek yok.
Arkadaşlar o bölümle ben ilgileniyorum. Uygun görürsem Oyuncu Platformu altına başlık açarım personel için, ayrıca foruma gerek yok. Tartışmayalım ayrıca.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi