1 ile 3 arası toplam 3 sonuç

Konu: Obafemi Martins, kurşun yağmuruna tutuldu!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Default Obafemi Martins, kurşun yağmuruna tutuldu!

Tatil için ülkesine giden ünlü Nijeryalı yıldız Obafemi Martins'in aracı bir benzin istasyonu yakınlarında kurşun yağmuruna tutuldu. Doğup büyüdüğü
    Lagos'ta otomobiliyle gezintiye çıkan Newcastle'nın Nijeryalı golcüsü Obafemi Martins, kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından öldürülmek istendi.
    Olayla ilgili İngiliz basınına konuşan Martins, "Otomobildeki herkesi öldürmek istiyorlardı. Oraya soygun için değil, beni temizlemek için gelmişlerdi" dedi.Otomobili kurşun yağmuruna tutulan Martins, olaydan şans eseri yara almadan kurtulurken, yanında bulunan arkadaşı hafif şekilde yaralandı.

Olay anını 'tam bir cehennem' olarak tanımlayan ünlü futbolcu, "Profesyonel suikast timi gibiydiler. Kalbim ve ruhum sanki o an öldü. Aynı filmlerdeki gibiydi. Nasıl kaçtığıma hatırlamıyorum. Yukarıdaki beni tahmin ettiğimden daha çok seviyor" dedi.

Bu sezon Newcastle United formasıyla Premier Lig'de 11 gol kaydeden Martins, Nijerya'ya milli maçlar için bile gitmesinin zor gözüktüğünü söyledi. Martins, Milli oyuncumuz Emre Belözoğlu'nun da takım arkadaşı.
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nijer'ya gibi Afrika ülkeleri hep böyle zaten.

Can güvenliği yok denecek kadar az.

Mesaj Yetkileri