Ada'ya Yeni "Sir"
Middlesbrough yönetimi, yeni yapılanma ve yeni organizasyon çerçevesinde takımın başına kısa sürede "Sir" ünvanını elde edebilecek nitelikte bir menajer aramaya başlamışlardı. Middlesbrough yönetimi uzun arayışlar sonucu Türk menajer Egemen Işık'ı takımın başına getirmeyi planlamışlar ve bu doğrultuda yeni "Sir" ile temas kurmuşlardı.
Uzun uğraşlar sonucu Middlesbrough yönetimi, Egemen Işık ile her konuda anlaşmışlar ve onu göreve başlaması için ikna etmişlerdi. Egemen Işık ise verilen bu yükün altında ezilmekten korkuyor, başarısız olunması halinde imajına zarar gelmesinden endişeleniyordu.
Yeni "Sir" Egemen Işık, teklifi kabul etti ve Middlesbrough'un yeni menajeri oldu. Yaptığı basın toplantısında hedeflerini anlatan Egemen Işık'ın bu sözleri, Middlesbrough yönetimini oldukça memnun etmiş gibiydi.
"Başarısızlık için değil, başarı için geldim. Middlesbrough gibi köklü bir kulübün teklifini, özellikle böyle bir yönetim altındaki kulübün teklifini asla geri çeviremezdim. Middlesbrough'un yaşamadığı başarıları yaşamak için buradayım ve bunun için var gücümle çalışacağım. Amacım iz bırakmak ve asla unutulmamak... Middlesbrough tarihine geçmek istiyorum!"
Ve Egemen Işık kariyerine başlıyor...