1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Alt yapıdan çıkan yabancılar...

Angry Alt yapıdan çıkan yabancılar...

Arkadaşlar şu alt yapıdan çıkan alman, italyan vs oyunculara gittikçe gıcık olmaya başladım. Adamlar türkiye ligini ispanya falan zanneti herhalde. Alt yapısında farklı milletlerden oyuncular olacak. Zaten yabancı staüsü var. Gerçi adamların 2. vatanı Türkiye oluyor. İnşallah bu yani oyunda düzelir. Rico Lücke, Lorant Fink vb. oyuncuları oynatmaktan kurtuluruz. Adamların potansiyeli de iyi oluyor. Bu benim heyecanımı kırıyor.
    Bir de mesela adam italya 2. liginde oynuyor, türkiye ile hiç bir bağlantısı yok 2. vatanı türkiye...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

O regen olayın zaten bir çeki düzen vermeleri lazım eskiden daha iyiydi şimdi bir sürü gereksiz oyuncu gereksiz yere yer kaplıyo oyun yavaşlıyor.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Artık fener ıcın calısıom

Sen iyi oyuncuları al gerısı bosver

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by elhadji View Post
    O regen olayın zaten bir çeki düzen vermeleri lazım eskiden daha iyiydi şimdi bir sürü gereksiz oyuncu gereksiz yere yer kaplıyo oyun yavaşlıyor.
    Haklısın dostum. Mesala Arsenal'in altyapısında birsürü genç var(Denilson, Alexandre Song) ama onlar daha futbola atılmadan regenler çıkıyor. Bence bir kere gerçekte var olan genç oyuncuları yıldız olması, regenlerin de oyuna hangi takımda olursa olsun altyapıdan çıkıp 14-15 yaşında başlaması gerek. Örneğin Cruzeiro'ya bakıyorum, 15 tane regen adam 10'u Pele, 5'i Ronaldinho

Quote Originally Posted by olumelegi View Post
    Sen iyi oyuncuları al gerısı bosver

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bencede Alt Yapiya Bir Bakiyorum Yabanci Istemiyorum Kardesim Ben Alcak Oldumu Alirim Zaten Yabanci Su Yabanci Olayini 6+3 Gibi Yapsalar Da Rahatlasak Biraz
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Gs ile ikinci sezona baslıcam altyapımdan bir alman bir italyan cıktı :S alman olanın turk vatandaslıgı var ama italyanın yok birden 7 yabancı sahibi oldum sonra sezon basladı 3-5 maç sonra mondragon turk vatandaslıgı aldı şimdi yeniden 6'ya düştü boşta gezen genc yıldızları almak istiyorum(millan,elias,cardenas) ama italyan genc potansiyelli birine benziyor öle kararsız kaldım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fm'nin eksik yönlerinden biri de bu yapacak bir şey yok maalesef

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Arkadaşlar bu birazda teknik kadronuz ve uyruğunuzla alakalı. Uyruğunuzda Türk haricinde bir başka ülke varsa o ülke oyuncularının çıkma olasılığı artar sanırsam. Birde teknik kadrodaki yabancı coachlar, scoutlar ve asistan manager.Bunların uyrukları ilede alakalı sanırım altyapı oyuncuları.

Nesil
    2003

Bunun icin SI'a soyleyip durdum ve esasinda 7.0.2'de 7.0.1'de oldugundan cok daha iyi durumda. Ancak tam olarak hallolmus durumda degil.

Tabi bir acidan bakarsaniz da Colin Kazim-Richards gibi oyuncular mevcut. Bir Turk ve bir yabancinin cocugu olabilecegini dusunursek, her ne kadar yabanci bir millette dogmus olsa da ve tam olarak Turk ismine sahip olmasa da yabanci isimli bir oyuncunun Turk vatandasi olma ihtimali var. Sadece bu tip oyuncularin sayisinin dusmesi gerekli.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    Gs ile ikinci sezona baslıcam altyapımdan bir alman bir italyan cıktı :S alman olanın turk vatandaslıgı var ama italyanın yok birden 7 yabancı sahibi oldum sonra sezon basladı 3-5 maç sonra mondragon turk vatandaslıgı aldı şimdi yeniden 6'ya düştü boşta gezen genc yıldızları almak istiyorum(millan,elias,cardenas) ama italyan genc potansiyelli birine benziyor öle kararsız kaldım
    Esasinda Super Genc (U18) ve PAF (U20) liglerinde Turk vatandasi olmayan oyunculari oynatmak yasak. Yani alt yapidan kesinlikle Turk vatandasi olmayan oyuncularin cikmamasi gerekli.

Eger arastirma sefi'nin keyfi yerine gelirse FM 2008'de duzeltilebilir.

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

iyi oluyor ama honduras milli takımına bi tane kaleci yetiştirmişdim adamın 2. uyruğu Türkse takımda tutuyorum ben değilse salıveriyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Esasinda Super Genc (U18) ve PAF (U20) liglerinde Turk vatandasi olmayan oyunculari oynatmak yasak. Yani alt yapidan kesinlikle Turk vatandasi olmayan oyuncularin cikmamasi gerekli.

Eger arastirma sefi'nin keyfi yerine gelirse FM 2008'de duzeltilebilir.

olmaması lazım ama oluyor işte hemde daha sene 2007 ben 2010kusurlarda blackburn ile oynarken altyapı turk-ing kaynıyordu o zaman anlarım da daha çok erken
    kaleci de iyi hani ama serbest bırakcam vitti ile anlastım sezon ortasında geliyor SSlerin tarihi aralık.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

bende u18 3 finli ve 2 alman vardi. 11 tane yabanci oyuncu oldu birden

2007'de Denizli'deyken Fener'de Leonardo diye bir oyuncu vardı. Merak ettim Genie'den baktım adamın PA'sı 90 bile değil. Saçma ve düşündürcü ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

at gitsin hepsini bence türkleri oynat

Mesaj Yetkileri