1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Feldkamp, Ümit Karan'ı idmana almadı

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default Feldkamp, Ümit Karan'ı idmana almadı

Feldkamp, Ümit Karan'ı idmana almadı

GS Teknik direktörü Feldkamp, Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edilen Ümit Karan'ı antrenmana almadı. Bu gelişme golcü oyuncunun sarı-lacivertli takıma gitme ihtimalini de kuvvetlendirdi. Alman hoca “Bu haldeki bir oyuncuyu istemiyorum. Kafasında sadece Galatasaray’ı düşünürse, huzuru bulursa aramıza dönebilir. Bu haldeki Ümit’i istemiyorum” dedi.
    29.06.2007

Kaynak : DHA

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Lanet olsun..

Ümit Karan sonuçlarını düşünür inşallah..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Allah allah bu adambıze mı gelcek acep

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fenerlilerden bir kişi bile, istemeyiz demedi bu arada.. Çok ilginç..

Ama ne olursa olsun, inanmıyorum.. İnanmak istemiyorum.. Geçen seneki olaylı maçtan sonra, bayrak dikilmesin diye sahada bekleyen..! Bizim Fenere yönelik tezahüratlarımıza aynı içtenlikle karşılık veren..! Bir taraftar gibi tezahürat yapan Ümit Karan takımını satmaz, satamaz..!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İstemiyorum Burak abi o resmi koyuncada gülmekten ağrılar giriyo karnıma

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Ümit Karan çok iyi bir forvet Fenerbahçe alırsa çok iyi olur Fenerbahçe'de görmek isterim Şahsen Ümit'i.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Adnan Sezgin Ümitle konuştum, öyle birşey söylemedi dedi.. GSTVde.. 3 yıllık sözleşmesi varmış, Fenerbahçe kolay kolay a-la-maz..

Feldkamp'ın Ümit Karan'ı sabah idmanına almamasıyla ilgili Sezgin şunları söyledi: "Ümit'in kafası karışmış olabilir, kafasını toplaması adına Hoca onu idmana almamış olabilir. Belki kafasını toplar ve öğleden sonraki idmana katılır. Ümit Karan adına menajeri Fenerbahçe ile böyle bir görüşme yapılmışsa Ümit'in menajerini de uyarıyorum. Sözleşmesi devam eden bir futbolcu adına bir başka kulüple pazarlık yapılmaz." dedi.

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz... Ümit KaRan yoksa FB yemi gidicek... Bu olay da iyice gerginleştirdi...

GS TV Deki idman bugününkümü ? Ümit karan diye tezahuratlar yapılıyor ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Evet bugünün idmanı.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Kezman ve Deivid'den daha yararlı olacağı aşina zaten.Daha iyi oyuncu olduğuda ortada..

Merak atmeyin.O bir Galatasaraylı..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Gs tv saaat 17 dekı ıdmanı yıne canlı verır ozaman bakarız

Nesil
    2006

Eğer Ümit Karan gerçekten fenere gitmek istiyorsa,Feldkamp'ı kutlarım,antrenör dediğin böyle olmalı,prensiblerinden hiçbir zaman şaşmamalı
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Gelmez, gelmesin.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Galatasaray ile bonservis konusunda anlaşıldıktan sonra problem kalmaz. Ümit Tümer'in transferinden sonra Tümer'i savunan açıklamalar yapmıştı. Profesyoneliz kendimizi de düşünmemiz gerekir gibisinden. Fakat Galatasaray'la bonservis konusunda anlaşılacağını zannetmiyorum.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ya yok, ben inanamıyorum.. Bu konunun gündeme gelmesi bile çok şaşırttı beni.. Bir insan bu kadar değişemez, bizim tanıdığımız Ümit Karan takımın yeni yapılandığı bu dönemde takımını satmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ümit yeni forvet arayışından dolayı zaten rahatsızmış. Bir de Hakan'ı düşünüyor yine ilk olarak Kalli sanırım. Yabancı forvet de gelirse Ümit muhtemelen yedek kalacak. Bu nedenle huzursuz olması normal.

Bir de çok önemli bir maçın antremanı mı yapılıyor da Ümit antremana alınmıyor anlamadım. Sonuçta sezon öncesi antremanı bu. Kafanın dağınık olması, fizik-kondisyon antremanlarına çıkmasına engel değildir...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hakan Şükür bitmek üzere, hatta bazılarına göre bitti.. Ümit Karan sıkı çalışsa çok rahat formayı alır.. Sorun oynamaması değil, para kesinlikle.. Şu iş bir an önce çözüme kavuşur umarım.. Gideceksede gitsin, hiç bir oyuncu Galatasaraydan büyük değil..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

yapabileceği en büyük hata fenere geçmek olur karanın.görünen o ki ısrarlı gitmekte kendisi.para için galatasaraydan vazgeçiyorsa artık kalsa da bir anlamı yok.

bide adrianolar ronaldoların isimleri havada uçuşurken fenerin karana kanca atmış olması neye yorumlanır artık bilemiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Türkiyenin en iyi satraforu ama onu fenerbahçe forması altından görmek istemiyorum

eğer ümit gidicekse gider .td istediğini yapar bi şey olamsına gerek yok ama ümit gitmez satmaz diyosanız pek inanmam kaç sene fbye kaptanlık yapmış adamlar bile gidiyosa ümit nie gitmesin suanda işler kötü gidermi gider

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bu konu kapansin artik.Umit kalacagini soyledi ve ayrica yakinda aciklamayida yapacak.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ve Ümit Karan idmanda!
    Sıcak gelişme! Fenerbahçe ile anlaştığı öne sürülen ve gündeme bomba gibi düşen Galatasarayın yıldız golcüsü Ümit Karan sarı-kırmızılı ekibin bu sabah şu an devam eden idmanına 10 dakika gecikme ile katıldı. Karan dün G.Saray teknik direktörü Feldkamp tarafından idmana alınmamıştı. Sporx olarak Galatasaray cephesindeki gelişmeleri yakından takip ediyoruz, güncel gelişmeler burada olacak...

[/IMG] umit karan idmanda ..... Umit Karan likdan Aydinliga

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Fenerbahçe ile adı transfer dedikodularına karışan Ümit Karan'a dün yaptıkları terapinin iyi geldiğini ve futbolcunun sabah kendisine gelerek oynamak istediğini söylediğini ifade ederek, ''Buna çok sevindim aramıza dönmesi mükemmel'' dedi.

Kafası karışık olduğu için bu oyuncuyu dünkü idmandan çıkardığını belirten Alman çalıştırıcı, bugün yapılan antrenman devam ederken basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Gördüm ki dün kendisine yaptığımız terapi çok iyi gelmiş. Sabah bana gelip, 'Kafam rahat, oynamak istiyorum' dedi. Buna çok sevindim, aramıza dönmesi mükemmel oldu. Gördüm ki, bu tip heyecanlar futbolculara iyi geliyor'' diye konuştu.

Konu kilitli.

Mesaj Yetkileri