Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 238 sonuç

Konu: Valenciennes kariyerim mustafa_ekici90

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Default Valenciennes kariyerim mustafa_ekici90

arkadaşlar yeni kariyerime başlıyorum önceki kariyerim bilgisayara format atınca oyun kaybolduğu için sona erdi şimdi size Valenciennes kariyerimi yazacağım:

15 Haziran 2006 Perşembe saat: 13:31 Eskişehir-Hamamyolu

SSSSSSSS birden telefonum titremeye başladı arayan numara +33 0535 333 33 33 tü ( francell heralde ) açtım arayan Valenciennes başkanı Francis Decourriere idi. Aramızda şöyle bir diyolog geçti:

Ben: Alo
    Başkan: Nerde kaldı olm kebaplar Turkiş kebap rakı harika
    Ben: Ne dion yaw kimsin
    Başkan: Alo ben Francis Decourriere
    Ben: Kim?
    Başkan: Francis Decourriere
    Ben: Tamam da o kim ?
    Başkan: Valenciennes klubü başkanı
    Ben: Eeeeeeee
    Başkan: Eee'si seni aramamın sebebini sormicanmı ?
    Ben: Niye soriimki sen aradın sen söle
    Başkan: Söliim o zaman seni takımın başına geçirmek istiyorum benim başarıya aç insanlara ihtiyacım var
    Ben: O zaman git aşevinin önünde adam ara olm dalga geçme benlen Valenciennes başkanı türkçe konuşçak he bende yuttum
    Başkan: İnanmıyorsan numaraya bak fransa no'su deilmi ?
    Ben: Harbiden lan fransa nosuymuş
    Başkan: Senin için hem Türkçe öğrendim hemde sünnet oldum koçum gönderiimmi fotoğrafını
    Ben: Sapıkmısın başkan bu kadar konuşma yeter 2 güne kadar gelirim klube imzalarız sözleşmeyi olur biter sonra görüşürüz byeee
    Başkan: Ok byeee

Fransa'da neler yaşandı uçakta kiminle karşılaştım yeni transferler neler az sonra......
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    şimdi halısahaya gidiom gelince yazarım
    I'm back...

Guzel giris.Ligue 1 yolun acik olur insallah.Basarilar dilerim......

Nesil
    2006

KARİYERLERİNİZ ADLI Bİ BÖLÜM AÇILAMAZMI

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

puahhaha sünnet oldum çok güzelmiş ss de eklersin inşallah

güzel başlangıç başarılar

Del Piero_10 Misafir

Tebrikler çok ufak bir takımla kariyer başlatma cesaretini göstermişsin,devamını bekliyoruz.

Quote Originally Posted by fm26 View Post
    KARİYERLERİNİZ ADLI Bİ BÖLÜM AÇILAMAZMI
    Fm olaylar ve hikayeler bölümü zaten genelde kariyerler için kullanılıyor.

biraz ss ile suslemelisin konuyu bence..

Nesil
    2006
    Yer
    -

ss koyarsan çok iyi olur

Nesil
    2006

devamını 4 gözle bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

ss koyacağım merak etmeyin akşama 5-6 maçla karşınızdayım
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    ss koyacağım merak etmeyin akşama 5-6 maçla karşınızdayım
    ok........

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

2 gün geçmiş Valenciennes takımıyla anlaşmıştım Fransızlar şaşırmış takımın başına böyle bir ismin gelmesine anlam verememişlerdi. Haklıydılar. Uçakta yanımda Fransa'ya kaçmakta olan Ribery vardı onunlan biraz sohbet ettik
    Ben: ooo ribery nereye böyle
    Ribery: Şey hmmm osss hössss bi marsilya turu yapiim dedim
    Ben: Ne işin var olm hafta arası marsilyada takımla idmanın yokmu
    Ribery: (Kulağıma fısıldar) Ben kaçıyom Marsilyayla anlaştım
    Ben: Ne yaptın sen olm Galatasaray bu işi bırakmaz Cas'a Fifa'ya gider bu iş söliim
    Ribery: Yapma yaa..
    Ben: Olan olmuş artık ilk maçın bize karşı sen bize karşı kötü oynicağına söz ver ben seni ihbar etmiim
    Ribery: Tamam abi istediğin gibi olsun.

Takımın başına geldiğimde yönetimin bana 2.12 trilyon bütçe verdiğini gördüm transfer çalışmalarına hemen başladım fakat bir tek Lamine Sakho'yu alabildim.
    Aklıma birden bişey geldi. Bana uçuk kaçık psikopat bir adam lazımdı:

PASCAL NOUMA!!!!!!!

Hazırlık maçlarını hızlıca geçiyorum pek iyi oynamadığımız sonuçlardan belli:

GFCO Ajaccio 0-0 Valenciennes
    Tienen 1-1 Valenciennes
    Valenciennes 0-0 Salamanaca
    Valenciennes 2-0 Real Oviedo
    Valenciennes 2-2 Murcia

Nihayet lig başlamak üzereydi ve henüz 2 transfer yapmıştık bütçeyide zorlamak istemiyordum açıkçası. Bende kiralık oyunculara yöneldim ve Auxerre'den İrele Apo ve Nantes'tan Milos Dimitrijevic'i kiraladım nihayet maç günü gelmişti.

05.08.2006 Cumartesi Stade Veledrome:

Marsilya-Valenciennes

Maça iyi başladık 10.dakikada attığımız golde bunun göstergesi ilk yarı sahada Valenciennes fırtınası esmişti takımım mükemmel bir efor sergiliyordu ve gözüme girmişlerdi

Ribery hakikaten maçta gözlerime bakıp duruyordu ve çok kötü oynuyordu zaten daha sonra oyundan alındı. Oyundan alındıktan sonra Marsilya coştu birşey söylemeye gerek yok ss'ler herşeyi anlatıyor.....

Not: kusura bakmayın yorgunum halı saha maçından geldim söylediğim gibi 5-6 maç yazamıyorum sabah yazcam dinlenmem lzm anlayışla karşılarsınız umarım
    I'm back...

Nouma biraz yasli degilmi yavIlk maclarin boyle olmasi dogaldir aldirma..Devamini bekliyoruz....

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Güzel başlangıç...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Nouma biraz yasli degilmi yavIlk maclarin boyle olmasi dogaldir aldirma..Devamini bekliyoruz....
    yaşlı ama psikopat arıyozya
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bu arada bir eleştiri

1 maç için fazla ss kullanmamışmısın?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Başkan: Senin için hem Türkçe öğrendim hemde sünnet oldum koçum gönderiimmi fotoğrafını bu süperdi

yenilgiyle başlamışsın,olsun,bende şuanki kariyerime yenilgiyle başladım ama artık galibiyetler geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Bu arada bir eleştiri

1 maç için fazla ss kullanmamışmısın?
    peki dikkat ederim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Marseille maçından sonra ilk rakibimiz Sedan'dı. Bu maçta elimizden gelen oyunun en iyisini oyandık ama kazanamadık üstelik rakip 2 tane kırmızı kart görmüştü

Maçtan sonra bir muhabir şu soruyu yöneltti:

Muhabir: Maç için ne diyeceksiniz?
    Ben: İyi oynadık ama kazanamadık galibiyeti biz haketmiştik
    Muhabir: Rakip 9 kişi kaldı ama gol atamadınız bunun sebebi nedir?
    Ben: Tamamen şanssızlık Sedan savunması adeta etten duvar ördü. Başka sorunuz yoksa gidebilirmiyim?
    Muhabirler: Tabiiii
    Ben: İçimden ( Bide izin veriyolar yawww )

Sedan maçından sonra ileri hatta tecrübeli bir forvet alma zamanı geldiğini görmüştüm bütçe olsa daha iyisini alırdım ama 38 yaşındaki Guiseppe Signori ile anlaştım. İleriki maçlarda neler yapacağını çok merak ediyordum..

Gelecek maçlar için umutlanmıştım açıkçası bir sonraki rakibimiz Nantes idi.
    Bu maçta hiç iyi oynamadık Leon Andreasen'in attığı harika golle 1-0 mağlup olduk. Takımım hiçte ummadığım bir performans sergilemişti.

Arkadaşlar takım,gazete,turnuva logoları ve oyuncu resimleri koymam için yardım ederseniz daha iyi bir kariyer yazabilirim
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

nası bi yardım istiyosun

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    nası bi yardım istiyosun
    mesela L'equiep gazetesinin logosunu falan koycam Valenciennes'in armasını falan
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

imageshack.us adresinden koyabilirsin aynı maç sslerini koyduğun gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

ok teşekkür ederim arkadaşım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

BU TÜRK NE YAPIYOR?

VALENCİENNES YÖNETİMİNİN SEZON BAŞINA GETİRDİĞİ TÜRK ANTRENÖR MUSTAFA EKİCİ TAKIMINA BİR ŞEY VEREMEDİĞİNİ SON MAÇLARDA GÖSTERİYOR.BİRÇOK KİŞİYE GÖRE VALENCİENNES TAKIMI ÇOKTAN LİGDEN DÜŞTÜ BİLE...

ARKANDAYIZ!
    FRANSIZ TAKIMLARINDAN VALENCİENNES'İN BAŞINDA BULUNAN MUSTAFA EKİCİ VE TAKIMI ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR. BİZ TAKIMININ DURUMUNU BİLİYOR VE MUSTAFA EKİCİ'NİN ARKASINDA DURUYORUZ VE BAŞARLIAR DİLEYİP ALLAH'TAN SABIR DİLİYORUZ..

Bu haberleri okuduktan sonra gaza geldim ama bir tek benim gaza gelmemle olmuyor tabi. Nantes maçından sonra Lorient deplasmanına gittik. Takımımdan galibiyet bekliyordum. Ama öyle olmadı 6.dakikada Saifi'nin attığı golle 1-0 öne geçti Lorient ardından 30.dakikada Saifi topu kendi ağlarına 20-25 metreden muhteşem bir şekilde ağlara gönderdi. İlk yarı bu skorla bitti takımım iyi oynuyordu ama ilk yarı kaleye şut bile çekmemiştik. İkinci yarıya hızlı başladık Bratu 2 net pozisyonu değerlendiremedi 70.dakikada Moullec Lorient'i 2-1 öne geçirdi Lorient hakettiği bir galibiyet almıştı..

I'm back...

omer-faruk-14 Misafir

Bu kadar küçük bir takımla başlamak büyük bir cesaret ister. Kariyerin güzel gitmiyor. Devamını bekliyorum.

Olsun düzelir inşallah..

Murat ve Erdem den sonra sen de kümeye oynacaksın herhalde

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Devam ediyorum:
    Lorient maçındaki kötü oyunumuz beni önümüzdeki Lyon maçı için çok tedirgin etmişti. Lyon şüphesiz ligin en güçlü takımıydı. Takımıma güveniyordum ama fark yemektende korkuyordum. İlk yarıda harika bir performans sergiledik. 13. dakikada Doumeng'in gördüğü kırmızı kart takımımın hırsını kırmamıştı.20.dakikada Bratu'nun düşürülmesiyle bir penaltı kazandık. topun başına Orlando Silvestri geçti topu Coupet'in üstüne nişanladı.Eğer bu gol olsaydı bizim için büyük bir avantaj olacaktı ama olmadı işte. Bu maçtan sonra Silvestri'yi kadroya almadım. 29. dakikada Lyom takımının Fred ile bulduğu harika gol Lyon'u 1-0 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla bitti. 2. yarıda iyi olan taraf yine bizdik ve 61. dakikada Leo Mattos topu ağlara gönderdi. Kendimi soyunma odasında buldum. Ama geldiğimde skorbord'da Valenciennes 1-2 Lyon yazıyordu. Skorbord bozuk sandım ama öyle değildi. Kallström topu 67. ağlara göndermişti iyi oynadığımız bir maçı yine kazanamamıştık.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

kümeye gidiyosun

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

BİZ DEMİŞTİK !

VALENCİENNES YİNE YENİLDİ. AMA BU SEFER TAKIMIN OYUNU İYİYE GİDİYOR GALİBA MUSTAFA EKİCİ FRANSA'YA ALIŞMAYA BAŞLADI. bÖYLE GİDERLERSE İLERLERDE SÜRPRİZLERE İMZA ATABİLİRLER.

VALENCİENNES YİNE KAYIP!

MUSTAFA EKİCİ'NİN TAKIMI VALENCİENNES EVİNDE LYON'DAN HAKETMEDİĞİ BİR MAĞLUBİYET ALDI.
    MAÇIN ADAMI LYON'DAN FRED İDİ:

I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    -

lyon maçına üzüldüm valla

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    lyon maçına üzüldüm valla

üzülünmicek gibi deilki abi bu gidişle kümeye gitçez valla dnz009'un dediği gibi
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Takımı bir an önce toparlamalısın

Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri