1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Olympiakos’a Arjantin’li Golcü

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Olympiakos’a Arjantin’li Golcü

Olympiakos, Argentinos Junior takımının forveti Leonel Horche Núñez’i renklerine bağladı.

Yunanistan şampiyonu 23 yaşındaki oyuncuya 2,5 milyon avro, kulübüne ise 2 milyona avro ödeyerek transferi gerçekleştirdi.

“Buraya transfer olduğum için çok mutluyum. Takımı şampiyonlar liginden tanıyorum ve taraftarlarından çok etkilendim,” dedi Núñez imza töreninde.
    Arjantinli oyuncu Olympiacos’ un yeni sezon için ilk transferi oldu. Bu transfer için rakipleri AEK’yı saf dışı bırakan kulüp yeni teknik direktörü Ilia Ivic sayesinde oyuncuyu kadrosuna kattı.
    Geçen yıl başarılı bir sezon geçiren Núñez 34 maçta 13 gol attı.

Bu arada Atletico Madrid’li kanat oyuncusu Luciano Galletti de Yunan kulübüne transfer olacağını açıkladı.

Oyuncu bir Yunan gazetesine verdiği demeçte, “Pazartesi iki taraf toplanacak ve transferim gerçekleşecek. Taraflar anlaşırsa geliyorum," dedi.

Olympiacos ayrıca bir başka Arjantin’li Fabricio Coloccini’yi de Deportivo’dan transfer etmek istiyor.

Ivic oyuncuyla 1,5 milyon avro’ya anlaştı ancak 5 milyon avroluk bonservis bedeli transferi zora sokuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

leonel nunez fm 2007 de çok iyiydi.yıldızı parlarsa daha büyük klüplere de transfer olabilir.galletti de çok iyi transfer olmuş.aslında tam gs nin aradığı bir isimdi.bize gelseydi sağ kanatta coşardı.

Evet bu adamı bnde FM den biliyom... Çok iyi bir genç akıllı bir iş yapmış OlimpiyakoS...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ForvetLer böLümen koymustum özeLLikLerini.Gerçek maçLarda da bir iki macını izLedim gerçekten iyi bir oyuncuya benziyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

İyi bir transfer olmuş Galletti'de giderse süper olur Olympiakos.

Mesaj Yetkileri