1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Milli Görev olayı nedir?

Default Milli Görev olayı nedir?

arkadaslar yabancı bı oyuncum mıllı gorevde gorunuyor ve lıg maclarında oynatamıyorum dahası mıllı ulkesının macı fılanda yok zaten oyuncum mıllı takımda degıl. bu nasıl bi iştir?

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Hazırlık maçı falan vardır milli takımın

garib çok garib...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Askere gitmistir ozaman... O da milli gorev

Ya da tamamen farkli bir anlamda da milli oluyor olabilir o siralar

Nesil
    2006
    Yer
    Artık fener ıcın calısıom

kamp'a katılmıstır maclar falan vardiye güney amerikalı falan'sa yada afrikalı olur oyle kafanı takma gelır 1-2 mac sonra....

ama adam milli takimdaa yok zaten. bi de ayni milli takimda olan bi futbolcum var o lig maclarinda oynuyor...

yaw milli takımın as kadrosuna gitmemiştir belki 23u 19u 21u takımları var milli takımların belki onlardan birine gitmiştir oyuncun yaşı kaç??? hem belki askerde dir (amortinin dediği gibi ) oyun gercekcı olsun diye

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Eger Afrikali Ya Da Iste Guney Amerikali Ise Olmadik Zamanlarda Turnuvalara Gidiyorlar
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ehehe bizim ülkemizin yabancı oyuncularının yaptıgı gibi milli takım kampına gidiyorum deyip 3-5 gün kaybolan ve ortalıgı karıstıran elemanlara özenmiştir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hiç dikkat etmedm valla ilgiç gerçekten yazan bir arkadaşın dediği gibi belki askere gitmiştir

Nesil
    2006
    Yer
    Artık fener ıcın calısıom

Yabancı ülkalerde askerlık yok zaten bu arada kamp'dadır yada kacmıstır takımdan

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Yok ne askeri arkadaşlar öyle bir senaryo yok oyunda. Bir SS koyarmısın bakalım.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

arkadaşlar söz konusu oyuncu sergio ramos. işin ilgincı adam milli taım kadrosunda yok.aksine ispanya milli takımında olan oyuncularım var ama onlar takımda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

asd Bu adam nereye kayboldu.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

volkanmet86 bence bi kendi takim kadronun bir de o bahsettigin milli takimin -Ispanya sanirim- kadrosunun ss lerini bir koyarsan sana zahmet bir fikir yurutelim...

Quote Originally Posted by olumelegi View Post
    Yabancı ülkalerde askerlık yok zaten bu arada kamp'dadır yada kacmıstır takımdan
    yabancı ülkelerde askerlik yok ama paralı askerlik war belki maddi sorun yaşamıştır kumar vs vs para için belkide ülkesinde ölmüştür söylemiyorlardır

yaw adam yaşı kaç belki 23u 21u 19u da olabilir...

arkadaşlar işte ss: ikisi de aynı anda alındı milli görünüyor fakat kadroda yoq. 10 maçtır oynatamıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Elbet döner görev kutsaldır

ya donmezse

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

seni kandırıyo olmasın

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by volkanmet86 View Post
    arkadaşlar işte ss: ikisi de aynı anda alındı milli görünüyor fakat kadroda yoq. 10 maçtır oynatamıyorum
    Resme dikkatle baktim..Soyle bir teorim var...

Ispanya milli takim kadrosunda 8. ve 10. yedekler disinda oyuncu atamasi kadro icin yapilmis.. Ancak ilk 11 icin yapilmis atamalar arasinda GK ve DR nin (ki Sergio Ramos un mevkii DR) isimleri gozukmuyor.Ama kadrodalar..

Yani ya data ile ilgili bir sorun var,adamin kaybolmus olabilir.Ya da baska secenek yok

Bende -biraz alakasiz ama- soyle hatalar olurdu:

Ozellikle avrupa sampiyonalari yada dunya kupalarindan sonra bir suru milli takim menejerini yollar bos kalirdi ben de hepsine basvururdum..Birini kabul ettigimde bile bazen birkac sene boyunca diger takimlar bende "applied" diye gozukur menejer almazlar beni degerlendirirlerdi..Birkac sene sonra kendiliginden duzelirdi..

Umarim bu tarz birhata degildir seninkisi

Mesaj Yetkileri