arkadaslar yabancı bı oyuncum mıllı gorevde gorunuyor ve lıg maclarında oynatamıyorum dahası mıllı ulkesının macı fılanda yok zaten oyuncum mıllı takımda degıl. bu nasıl bi iştir?
arkadaslar yabancı bı oyuncum mıllı gorevde gorunuyor ve lıg maclarında oynatamıyorum dahası mıllı ulkesının macı fılanda yok zaten oyuncum mıllı takımda degıl. bu nasıl bi iştir?
Hazırlık maçı falan vardır milli takımın![]()
garib çok garib...
Askere gitmistir ozaman... O da milli gorev
Ya da tamamen farkli bir anlamda da milli oluyor olabilir o siralar![]()
kamp'a katılmıstır maclar falan vardiye güney amerikalı falan'sa yada afrikalı olur oyle kafanı takma gelır 1-2 mac sonra....
ama adam milli takimdaa yok zaten. bi de ayni milli takimda olan bi futbolcum var o lig maclarinda oynuyor...![]()
yaw milli takımın as kadrosuna gitmemiştir belki 23u 19u 21u takımları var milli takımların belki onlardan birine gitmiştir oyuncun yaşı kaç??? hem belki askerde dir (amortinin dediği gibi ) oyun gercekcı olsun diye![]()
Eger Afrikali Ya Da Iste Guney Amerikali Ise Olmadik Zamanlarda Turnuvalara Gidiyorlar
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
ehehebizim ülkemizin yabancı oyuncularının yaptıgı gibi milli takım kampına gidiyorum deyip 3-5 gün kaybolan ve ortalıgı karıstıran elemanlara özenmiştir
Hiç dikkat etmedm valla ilgiç gerçektenyazan bir arkadaşın dediği gibi belki askere gitmiştir
![]()
Yabancı ülkalerde askerlık yok zaten bu arada kamp'dadır yada kacmıstır takımdan![]()
Yok ne askeri arkadaşlar öyle bir senaryo yok oyunda. Bir SS koyarmısın bakalım.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
arkadaşlar söz konusu oyuncu sergio ramos. işin ilgincı adam milli taım kadrosunda yok.aksine ispanya milli takımında olan oyuncularım var ama onlar takımda.![]()
asd Bu adam nereye kayboldu.
volkanmet86 bence bi kendi takim kadronun bir de o bahsettigin milli takimin -Ispanya sanirim- kadrosunun ss lerini bir koyarsan sana zahmet bir fikir yurutelim...
arkadaşlar işte ss: ikisi de aynı anda alındı milli görünüyor fakat kadroda yoq. 10 maçtır oynatamıyorum
![]()
Elbet döner görev kutsaldır![]()
ya donmezse![]()
seni kandırıyo olmasın![]()
Resme dikkatle baktim..Soyle bir teorim var...
Ispanya milli takim kadrosunda 8. ve 10. yedekler disinda oyuncu atamasi kadro icin yapilmis.. Ancak ilk 11 icin yapilmis atamalar arasinda GK ve DR nin (ki Sergio Ramos un mevkii DR) isimleri gozukmuyor.Ama kadrodalar..
Yani ya data ile ilgili bir sorun var,adamin kaybolmus olabilir.Ya da baska secenek yok
Bende -biraz alakasiz ama- soyle hatalar olurdu:
Ozellikle avrupa sampiyonalari yada dunya kupalarindan sonra bir suru milli takim menejerini yollar bos kalirdi ben de hepsine basvururdum..Birini kabul ettigimde bile bazen birkac sene boyunca diger takimlar bende "applied" diye gozukur menejer almazlar beni degerlendirirlerdi..Birkac sene sonra kendiliginden duzelirdi..
Umarim bu tarz birhata degildir seninkisi![]()