1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Saçmalık

Default Saçmalık

Arkadaşlar fm de oyuncu aldım örneğin adu yu aldım adamın değeri 2 $ adama gelsin diye 12$ verdim adamın değeri 12$ oldu.böyle olursa oyunun hiç zevli kalmaz giderim 3.ligden oyuncuya 55$ milyon veririm.adamın değeri yıldız oyuncuları geçer.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Eee işte adamın değeri senin verdiğin para olur neresi saçma ki bunun. Sende 2m $ lık adama 12 m $ veriyorsun sonra fiyetı 12 m$ olunca saçmalık diyorsun ilginç...

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by zaper View Post
    Arkadaşlar fm de oyuncu aldım örneğin adu yu aldım adamın değeri 2 $ adama gelsin diye 12$ verdim adamın değeri 12$ oldu.böyle olursa oyunun hiç zevli kalmaz giderim 3.ligden oyuncuya 55$ milyon veririm.adamın değeri yıldız oyuncuları geçer.
    Ancak o değer performansına göre düşer.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ve zaten adamı satmaya kalktığında gene anca 2M$ a felan satarsın...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kesinlike doğru söylüyorsun çok saçma bir şey Ben fbye 7 milyon euro değerindeki andersonu aldm 25e ama 6 ay sonra değeri 8ye düşrü buda çok kötü olyuor

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Beyler burada hata sizde 7 m$'lık adama 25 m$ gibi bir rakam veriyorsunuz ve suni bir değer yaratıyorsunuz. Eee siz o fiyata aldığınızda adamın değeri elbette öyle gözükecek ama asla o fiyata satamazsınız eğer müthiş bir performans göstermezse oyuncu.

Ztn adamin değeri senin verdin para... Nromal bişey bu kötü oyuncuysa ztn düşer...

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

Fm sacmalik yapmayacagimiz inandigi ve bize guvendigi icin yapmis(3.ligde ki adama 55m€ vermıyecegımız ıcın) bence doğru sacma da değil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sacmalık bunun neresınde ?

yaw bunun neresi saçmalık.. Adama verdğin para onun değeri olur.Sonra parası artarsa iyi oynuyor,azalırsa kötü oynuyor.Bunu herkes biliyo zaten.Açıklamaya gerek yok.

yaw bunun neresinde saçmalık war??? aldığın oyuncunun değeri aldığın fiyattan nasıl düşük olsunki... önceden 10.00$milyon oyuncu alırdım bi bakardım fiyat 12.00$milyon olmuş başka birini alıyom bide bakıyom 7.5$milyon yazıyor asıl sacmalık burda değilmi????????????

yav benim degerinin ustunde para verip aldiim adamlar nasi oynarsa oynasin 1 yil sonra degeri dusuo bunun bazen onune gecemion

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu Sacmalik Degil Cunku Adami Hemen Satmaya Kalksan 12 Den Satmak Istersin Demi 2 Den Degil
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Herhangi bir mantiksizlik yok. Bir oyuncuya verdigin para o futbolcunun "o donem" icin piyasa fiyati olur.Ilerleyen aylarda da gosterdigi performansa gore yukselir ya da duser. Bundan daha dogal birsey olamaz. Bu durum sadece free den alinan oyuncular icin gecerli degildir. Biz onlara bonservis odemedigimiz icin o oyuncularin piyasa fiyati biz almadan onceki degerde durur.

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

Futbolcu 2 Milyon € Diyelim Siz Bunu 4 Milyon € Aldınız Siz Bunu 2 Milyon € mı Satarsınız... Zaten Futbolcu Mükemmel Oynuyorsa Fiyatı Artar Ama Kötü Oynarsa İner.Gerçekde Nasıl Böyle Değil Mi ? Bence Böyle Daha Güzel Olmuş. Birde "3.ligden oyuncuya 55$ milyon veririm.adamın değeri yıldız oyuncuları geçer." demişin Afederdsin ama Bunu Hangi Salak Yapar ???

Nesil
    2006
    Yer
    Artık fener ıcın calısıom

Sonradan düşüyor...

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

abartılı fiyatlarla alınan oyuncular zamanla ortalama fiyatını buluyo

yaw bunun neresinde saçmalık warki aslında sizin dediğiniz saçmalık...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bazen açılan başlıklara şaşırıp, YOK ARTIK diyorum. Yahu sizin verdiğiniz o para oyuncunun BONSERVİS BEDELİDİR. Ve elbetteki verdiğiniz para OYUNCUNUN BONSERVİS BEDELİ olarak gözükecektir. Şimdi saçmalık bunun neresinde.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    -

Bence güzel uygulama

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Konu adı gibi saçma olduğu için GMA'ya gider...
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Mesaj Yetkileri