-
Bu transferlerle Celticle yarisamaz Rangers.McCulloch ii 1 oyuncu dql.Sirdan 1 iskoc
-
Rangers Transfere Doymuyor

</B>İskoçya Premier Lig'de özlediği şampiyonluğa bu sezon ulaşmak isteyen Glasgow Rangers, Premier Lig ekibi Wigan'da forma giyen İskoç Milli futbolcu Lee McCulloch ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
2.25 Milyon Pound transfer bedeli ödenen 29 yaşındaki forvet oyuncusunun, yeni takımının Alman'yadaki kampına katılacağı ve Cuma günü FC Gutersloh ile oynanacak hazırlık maçında forma giyebileceği açıklandı.
2001 yılında Motherwell'dan Wigan'a transfer olan McCulloch, Rangers'ın resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada, "7 aydır bu tranferin gerçekleşmesi için bekliyordum ve sonunda oldu. Ocak ayında buraya gelicektim ama Wigan ile bonservisim konmusunda anlaşılamamıştı. Ama artık bunlar geride kaldı çünkü şu an burdayım ve babamın benim için en büyük hayali olan Ibrox Stadı'nda dünyanın en iyi taraftarının önünde forma giyeceğim" dedi.
Geride kalan sezonda Wigan formasıyla 26 maçta görev alan ve 5 gol atıp, 6 sarı kart 1 de kırmızı kart gören İskoç futbolcu, toplamda ise 224 maçta Wigan forması giymiş ve 44 gol atmıştı.
İskoç Milli futbolcu, Rangers'ın transfer döneminde kadrosuna kattığı 8. futbolcu oldu. İskoç ekip daha önce, Kirk Broadfoot, Alan Gow, Graeme Smith, DaMarcus Beasley, Jean-Claude Darcheville, Carlos Cuellar ve Roy Carroll'ı da renklerine bağlamıştı.
-
Rangers - Celtic mücadelesi son yıllarda bitsede inş. tekrar başlar
-
-
Nasıl bir oyuncu olduğuna dair hiç bir fikrim yok
.
-
Rangers iyi bir kadro kuruyor hayırlı olsuN...
-
Bende tanımıyorum biraz yıldız isimler beklerdim Rangers'tan.Napalım hayırlı olsun...
-
Bu adamin babasi Chelsea'nin masörü
-
-
19.Temmuz.2007, 11:59
rangers bu transferlerle celtıcle yarısamaz ama hayırlı olsun
-
19.Temmuz.2007, 12:16
Bana kalırsa iyi bir oyuncu
Mesaj Yetkileri