1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: FM Kuruldu Ama...

Nesil
    2006
    Yer
    kütahya

Unhappy FM Kuruldu Ama...

Arkadaslar forumu arastirdim ama bulamadim.

Sorun FM 07 basliyo giris reklamlarini gosteriyo fakat oyunun ana menusu gelmiyo ekran siyah oluyor ve sag altta ki futbol topu ( mouse ibaresi ) donmeden sadece gorunuyor

Sorunun neden kaynaklandigini bulamadim. Silip tekrar kurdum ama ayni hatayi veriyor.Yardimci olursaniz sevinirim...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Dil ayarlarını kontrol et sorunun oradan kaynaklanıyor.İngilizce yap dili.

Nesil
    2006
    Yer
    kütahya

dil ayarlari anlatildigi gibi defalarca okudum ve her install dan once kontrol ettim sorun yok ...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Nesil
    2006
    Yer
    kütahya

mehmet topcu07 ... bu linkte yazanı da yaptım ama yok hala aynı...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Kardeşim bir eksik yapıyorsun bu dil ayarı problemi kaçırdığın bir yer var sanırım dikkatli bir şekilde gözden geçir.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

yok abi bilmio onlar bak simdi oyunu aaccaann ve o mouse ok unun oldugu yer TOP ISARETI olana kadar bekle sonra mousa bi kez tikla gelcekk her seferinde bunun olmamasi icinde temalari sakla opsiyonunu acik tut

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by torreseray View Post
    yok abi bilmio onlar bak simdi oyunu aaccaann ve o mouse ok unun oldugu yer TOP ISARETI olana kadar bekle sonra mousa bi kez tikla gelcekk her seferinde bunun olmamasi icinde temalari sakla opsiyonunu acik tut
    Hakikaten biz bilmiyormuşuz sen biliyormuşsun baksana ne güzel açıklamışsın.

Nesil
    2006
    Yer
    kütahya

top işareti sürekli sağ altta ... reklamlar bitene kadar dönüyor ama reklamlar bitince sabit kalıyor ve akran siyah olarak duruyo yaklaşık 5-6 dk bekledim yok gelmiyor.Yani senin dediğin gibi mouse top işaretine dönüşmüyor

Dil ayarlarını defalarca kontrol ettim sitede ki anlatımla kıyasladım aynı zamanda yok her şey söylendiği gibi...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Dili ingilizce ABD yapacaksın klavyeyide ingilizce q.

Mutlaka sorunun bununla ilgili ve biryerde eksik yapıyorsun. Uygula demiyorsundur belki.dikkat et bir yerde hata var.

Nesil
    2006
    Yer
    kütahya

dil ingilizce ABD klavye ing. Q ... zaaten böle ...neyse arkadaşlar sağolun ... ben kaldırıp tekrar yükleyeceğim ... mutlaka bir eksiklik var ama nerde ... eğer çözersem hatanın nerden kaynaklandığını buraya yazacağım...

bu sorun kesinlikle dil sorunu cunku bendede oldu cozuldu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Teknik sorunlar bölümünde sabit başlıkları göz gezdirmeden konu açmayın.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri