Arkadaslar büyük takımdan cok diger takımları konusalım...Gereksiz tartısma cıkmasın.Birde orduspor ben cizmedim bir forumdan aldım kusura bakmayın...
Orduspor 35. bu da bizim eskiden ne kadar iyi oldugumuzu gösteriyor.Artık süperligi Hakediyoruz:9
Arkadaslar büyük takımdan cok diger takımları konusalım...Gereksiz tartısma cıkmasın.Birde orduspor ben cizmedim bir forumdan aldım kusura bakmayın...
Orduspor 35. bu da bizim eskiden ne kadar iyi oldugumuzu gösteriyor.Artık süperligi Hakediyoruz:9
11.de EskişehirsporEseses kikiki Eski Eski Es artık çıkalım abi Süper lige yahu
![]()
I'm back...
Göztepe ye bak nerden nereye.Bir de Vefa
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
O zaman Feriköy'de süper ligi hak ediyor Emrah abi.![]()
So what?
Saike
Şemsi Hatta Ptt
Göztepe,Samsun,Altay,Vefa,Sarıyer..Bu gibi kulüpler artık yok olma tehlikesiyle yakın zamanda Göztepe amatöre düştü.Samsun kapatılma tehlikesi il karşı kaşıya.Vefanın nerde olduğu belli değil.Vahim bir durum..
İzmir,Antalya,Eskişehir gibi şehirlerden takım yok ligde..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Ptt'ye şaşırdım...
Altay 2 sezondur son maç kaybediyor ve Süper Lig'e çıkamıyor. Bence hakkı yendi ve o nedenle düşürüldü Altay. Sonra da toparlanamadı, eğer düşmemiş olsa şu anda 5. sırada olabilirdi.
Karşıyaka da 18. sırada. Bu sezon geliyoruz Süper Lig'e. Sıralamada yükselmeye.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Eskişehir uzun yıllardır ligde olmamasına rağmen gene o sırada durabilmiş. Eğer Altay ve Bursa düşmemeiş olsalardı 49 yıl boyunca Süper ligde olacaklardı.
Ah Samsun ah.Ne hallere düştün.
Eğer 89'da trafik kazası geçirmeseydi şampiyonluğu da olacakdı...
Kastamonu nerede?![]()
En başarılısı Trabzonspor.
sebata bak be 55.ci aslanım akcaabat
Balıkesirspor 18 gol atmış.
Bzm Kayseri Her Sene BoLe Gıderse 49 YıL Sonra İlk 7-8 İçinde Olur
Altay
Göztepe
€skişehir___Göze BatanLar
Altay'ı en kısa zamanda süper ligde görmek dileğiyle![]()
Galatasaray ile Fenerbahçe'nin averajı aynı, ilginç![]()
2büyükler arasında en az gol yiyen takım BJK... En az gol atanda...