1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Applİcatİon Hatasi

yha arkadaşlar lütfen biri şu soruna el atsın çok sıkıldım artık şimdide tam kaydederken veriyor aynı hatayı???

Nesil
    2005
    Yer
    Eski Açıktan

oyunu silip kurmayla bi alakası yok. bu hatadan sonrra microsoft c+++ runtime library alıyormusun ? bence 7.02 yamasını kur

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bizim yamadan başka Türkçe yama yüklediysen olabilir bu sorun. Çözümü oyunu kaldırıp tekrar kurmak, denedim diyorsun bu sefer hiç tr yama yüklemeden oyna, sorun çıkmayabilir...
    "YÜCE ATATÜRK"

FM 2006 Patch v6.0.1 ve FM 2006 Patch v6.0.3 yamalarını www.sigames.com sitesinden indirip kurduktan sonra sorun kalmadı bende isterseniz bi deneyin...

Default Applİcatİon Hatasi

2006 Yilina GeÇİnce Oyun Kapaniyor Ve Bu Hatayi Verİyor Ne Yapmaliyim Yardimci Olun LÜtfen

arkadaşlar bu konu hakkında bilgi vericek biri yoqmu aynı sorun çoğu kişide var ama kimse yanıt vermior lütfen yardımcı olun.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Resim gözükse yardım eden olacak belki ama..

kardeş resim bu yardımcı olabilen lütfen yardımcı olsun şimdiden teşekkürler.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yha arkadaşlar neden ilgilenmiyorsunuz lütfen ilgilenin.

Default helpppp me!!!

arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuzzzz.....

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Application klasorunu silmen lazim buyur link buradan bakabilirsin..

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=24546

Geçen günlerde de arkadaşımın başına geldi bu problem. Oyunu silip yeniden yüklemeni öneririm. Application Data klasörünü sildim sildim; lakin problemi halletmedi. Ben de oyunu yeniden kurdum. Problem halledildi.

arkadaşım ben oyunu kaç kere silip yükledim biliyomusun hatta bunun için format bile attım bilgisayara başka çözümleri olan warmı????

Mesaj Yetkileri