arkadaslar g.unalla m.tpuzu satınc elıme para gectı bende bıraz cesaretlenerek yonetıme ıkı kez ust uste maas ıcın ultınom verdım.Onlarda transferden para geldıgınden kabul ettı.Bu yuzden hemde laguınta mutsuz oldugundan kabul ettı mukemmel bır transfer yaptım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
arkadaslar bana bır sol kanat lazımdı ya ıngıltereden bır sol kanata bakım dedım bılıyordum ıngıltere lıgınden bana oyuncu gelemesı bıraz zordu hatta cok zordu.Ingıltereden fulham takımına baktım luıs boa morte satılık lıstesıne kendı ıstegıyle konmus.elımde 5M$dolar kalmıstı oyuncuyu almak ıcın ıyı bır pazarlık yapmalıydım.3.5M$ pesın 2.5M$taksıtle kulubugle anlastım.kendısıde haftalık 52.000$ dolar ıstıyordu kabul ettım.Artık turkıyeye bır portekızlı yıldız getırdım.Baskan mutluydu.Nede olsa zoru basarıp 2 tane yıldız getırmıstım.Artık takımın heseyı tamdı.Ama bıraz borclanmıstım bunun yuzunden uefada ve lıgde basarı lazımdı.Intertoto maceram superdı cunku laguınta gıbı forvetım luıs boa morte gıbı bır sol kanatım.Sabrı gıbı sag kanatım.ugur ucar gıbı bır gencım.Serkan aykut gıbı bırb tecrubelı bır yıldızım vardı.Sızcede bu takım basarıyı hak edıyordu.Artık ıntertota maceram baaslamıstı.Rakıp herta berlınde 3.turda.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Herta Berlin Macim Sonra
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ve mac baslıyordu
Üye olunması gereken sitelerin linkini vermek yasaktır.