Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 116 sonuç

Konu: Türkiye'ye başka Hagi gelir mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Default Türkiye'ye başka Hagi gelir mi?

G.Saray, Schalke'ye benzemez. Hedef Florya'da çok daha büyüktür. Lincoln de iyi futbolcu ama 10 numara benim. G.Saray altyapısı Ajax'tan daha verimli.

G.SARAY'ın unutulmaz Romen futbolcusu ve teknik direktörü Gheorghe Hagi iddialı konuşup Türkiye'ye başka bir Hagi gelmez dedi. Steaua Bükreş'in başında Hollandanın Mierlo bölgesinde kampta bulunan efsane oyuncu, VATANın sorularını dobra dobra yanıtladı. Hagi şunları söyledi: Sarı-kırmızılıların son transferi Lincoln, Schalkede başarılı olmuş bir isim. İyi bir oyun kurucu ve pasör. Umarım başarılı olur. Ama G.Sarayda işler çok daha zordur. Schalkede oynamak, G.Sarayda oynamaya benzemez. Çünkü Cimbomun hedefi çok daha yukarılarda. Gerçek 10 numara ise benim. Türkiyeye benim gibi bir Hagi bir daha gelmez

BİR TEK EMRE VAR

TÜRKİYEde kendime benzettiğim bir tek oyuncu var. O da Emre Belözoğlu. Onu ben yetiştirdim. Ama o da çok istekli ve çalışkandı. Bir şeyler öğrenmek için her fırsatı kullandı. Nuri Şahini de beğeniyorum, o da yetenekli biri. Ama zamanı var. Ardayı da iyi tanırım. Antrenörken beraber çalıştık. Potansiyeli yüksek bir oyuncu. Sıkı çalışırsa, büyük bir yıldız olabilir. Fakat iyi bir 10 numara olmak için sol ayağını daha çok çalıştırmalı. Ona en büyük tavsiyem bu

TEZ KONUSU OLUR

HOCALIK yaptığım dönemde bir gözüm hep altyapıdaydı. Oradan 9 futbolcu (Özgürcan, Arda, Mehmet Güven, Mülayim, Uğur, Anıl, Ferhat, Aydın ve Zafer) hâlâ G.Sarayda oynuyor. Onlarla bu kadar ilgilenmemin nedeni, transfere ayıracak paramızın olmamasıydı. Bu nedenle de kendi yıldızlarımızı kendimiz yetiştirdik. Bu gençlerle Göteborgu 4-0 yendim. İnanıyorum ki Feldkamp da gençlerle yakından ilgilenecektir. Altyapıya çok önem vermek gerekir. G.Sarayın bu konuda hiç problemi yok. Bu Avrupada tez konusu bile olabilir. Bunda Fatih Terim, Ali Yavaş ve benim büyük katkımız var. Ajax nasıl bir örnekse, G.Saray da olabilir

HAKSIZLIK YAPILIYOR

HAKAN ile ilgili yapılan yorumları da doğru bulmuyorum. Kariyeri ve yaptıkları belli. Hocası olsam, hiç düşünmeden oynatırım. Umarım hayatını G.Saraya adamış olan Hakan, futbolu G.Sarayda bırakır. Yeni hoca Feldkampa da başarı diliyorum. Onun da yaşıyla ilgili bazı polemikler var. Ama Kalli çok tecrübeli bir hocadır. Birçok büyük başarıya imza atacağına inanıyorum. Ancak bunlar için ona biraz zaman tanınması gerekiyor. Eğer sabredilirse, G.Sarayı istenen düzeye getirecektir

BİR GÜN DÖNECEĞİM

FUTBOLU erken bıraktığımı düşünmüyorum. Tam zamanıydı. Ama Türkiye ve G.Sarayı çok özlüyorum. Hoca olarak G.Saraydan ayrılırken, 6. sırada aldığım takımı, 2. olarak bıraktım. Kendi oyuncularımı kendim yetiştirdim. Yine de başarısız sayıldım. Ama benim vicdanım rahat. Çünkü başarılıydım. Ama bir kırgınlığım yok. Türkiyede çok güzel günlerim geçti. Bir gün bir şekilde oraya döneceğimi biliyorum. Ama hangi vasıfla ya da ne amaçla olur, onu bilemiyorum. Futbol adına yapılabilecek her şeyi eksiksiz yaptım. UEFA Kupasını alalı 7 yıl oldu. Ama Türkiyede hâlâ ulaşabilecek bir başka takım çıkmadı.

KAYNAK

Dogru demis..Bu hususta mutevazi olmasini beklemiyorum zaten..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

gelir ama çok zor...bi de şimdi feldkamp'a saglanan kaynak ve alınan oyuncular 100.yılda Hagiye yapılsaydı ve hagi şampiyon olsaydı bence şuanda takımın başında o olurdu...

Gelsede hagi gibi basarili hirsli olur mu .... bence cok zor ......

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Hagi gibi kimse gelemez başka.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Alt yapı hakkında cok dogru söylemiş avrupa düzeyinde alt yapımız var ondan alt yapımızı örnek almaya gelen bir cok avrupa takımı oldu

Hagi gibi gelse bile acaba haginin verdigi h,izmetleri hangi futbolcu yapacak Suana kadar hiçbir yabancı futbolcu türkiyeye hagi gibi olunmlu hizmetler vermedi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gelmez <.>

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

GeLmez.FazLa söze de gerek yok..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Hagi çok başka bir futbolcuydu.Onun gibi bir futbolcu bir daha gelmeeeeez.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Hagi Galatasaray taraftarı için bir ilahtır onun yerini hiç bir zaman kimse alamayacaktır
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Hagi bir numara ne Linclon ne Alex ne Rico kimse onun gibi olamaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex var cnm burda ne demek Hagi gelirmi? İstatiklerle konuşuyosanız Alex 3 sezonda Hagi'den daha çok gol attı.

Yok istatistik demios Taraftarın sevgilisi diyosanız.
    O zamanda Pascal Nouma geldi inanın Hagi'den daha çok sevilio.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hagi Galatasaraya kupa getirdi, Avrupada destan yazdı bu takım.. Jeneriklik goller attı, takımını sırtladı.. Onu özellikle Avrupa maçlarında ortalıktan kaybolan bir Alexle karşılaştırmak, en büyük hakaret olur herhalde..

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    Alex var cnm burda ne demek Hagi gelirmi? İstatiklerle konuşuyosanız Alex 3 sezonda Hagi'den daha çok gol attı.

Hagi ile Alex'i karşılaştırabilyorsan seni tebrik ederim.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Serkan bu yorumunda sadece gülüp geçiyorum.Haginin yanında Alexe futbolcu bile demem

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu yorumuna acayip gıcık oldum.Alex ve pascal nouma'yı, hagi'yle bir tutuyorsun.Pes yani.

Nesil
    2003

Lutfen yanlis anlama, insanin yasina gore normalde yorum yapmam ama Hagi Turkiye'ye geldiginde, yani 11 sene once 5 yasindaydin. Hagi Galatasaray'dan ayrildiginda ise 10 yasindaydin. Gercekten saglikli bir karsilastirma yapabilecegini dusunuyormusun?

Gol atma asist yapma istatistikleri futbol'da ikinci derece onem tasir cunku futbol tam anlami ile bir takim oyunudur.

Ornegin bu video'da gordugun pas futbol'da asist sayilmaz cunku Hagi'nin pas verdigi forvet oyuncusu rakibini gecip gol atmistir. Peki bu golde Hagi'nin katkisi yok mu demektir?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ajax'ın altyapısıyla hiçbir kulübün altyapısı kıyaslanamaz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Ajax'ın altyapısıyla hiçbir kulübün altyapısı kıyaslanamaz.
    Kaptan'a katılıyorum. Ama gs'nin altyapısı da çok tek eksikleri bu oyunculara forma şansı vermemeleri

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Bence yeterince forma şansı veriliyor, sportif başarı azaldığı için yeterince forma şansı bulamamıştı geç oyuncular.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Hagi altyapi konusunda biraz abartmis GS Altyapisi Dünya Futbol'una kac tane futbolcu kazandirdi birisi sayabilir mi?? bakin Türkiye demiyorum Dünya Fubolu diyorum..

Ooooo alex ve nouma Hagiden daha iyi yani he vay canına .

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    Hagi altyapi konusunda biraz abartmis GS Altyapisi Dünya Futbol'una kac tane futbolcu kazandirdi birisi sayabilir mi?? bakin Türkiye demiyorum Dünya Fubolu diyorum..
    Bir zamanlar Dünya 3. olan Türkiye milli takımında Galatasaray'dan kaç tane oyuncu vardı diye bir soru sorsam seni aydınlatmış olurum sanırım..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bazı konularda haklısın tabiki ama neresi cok abartılmıs anlamıyorum Suanda Galatasarayın alt yapısı avrupa düzeyinde mesela gecenlerde avrupadan bir cok takım Alt yapıyı örnek almak için incelemeye geldi..........Ayrıca En iyi alt yapıların oldugu turnuvaya her yıl cagrıldık isvicrede düzenleniyor bir cok scoutlar ve platini katılıyor katılıyor orda sansız sekilde penaltılarda yenilip.. 2. olduk.....

Daha sonra dünya futboluna ve türk futboluna kazandırdıklarımız Emre,Okan,Tugay,Arif,Bülent,ARDA vs vs...............Kazandırdıklarımızın cogu avrupaya transfer oldu geri gelenlerde old falan filan.......Dünya 3. olan milli takımımıza bakarsan bunu iyi anlarsın ayrıca UEFA kupasını aldıgımız yıldaki kadroya bakarsanda anlarsın

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Iyide milli takimdakiler GS'nin altyapisindan cikmadi ki ben alt yapidan cikan dedim GS de oynamis olan demedim Emurafu bu saydiklarinin hicbirisi GS nin altyapisindan cikmadi..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Iyide milli takimdakiler GS'nin altyapisindan cikmadi ki ben alt yapidan cikan dedim GS de oynamis olan demedim Emurafu bu saydiklarinin hicbirisi GS nin altyapisindan cikmadi..
    Kardes kim cıkmadı alt yapıdansaydım işte emre,okan,tugay,bulent,arda,arif,sabrı ve daha bir sürü nerden cıktı ozaman bunlar.........

Ha şimdi emre falan su yasda geldi deme emre 12 yasında geldi alt yapıya ve bizim alt yapıda gelişti 16 yasında daha sonra fatih hoca ona sans vererek kazandırdı

Bu kural bütün alt yapı için gecerlidir bütün ülkelerde alt yapı böyle işler oyuncuyu alırsın egitirsin geliştirirsin sonra pazarlarsın

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Nereden geldi bilmek isterim.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Emre nasil altyapidan cikti,adam Günesspor'da yetisti Zeytinburnun'da... Arifte ayni takimdan cikma..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Emre nasil altyapidan cikti,adam Günesspor'da yetisti Zeytinburnun'da... Arifte ayni takimdan cikma..
    OFFFF Kardes Takım alt yapısınıa yeteneklı oyuncu alır tabiki emre baska takımda basladı ama 12 yasında geldi yetisti bizim takımda dahasonra 16 yasında kazanıldı bu olay böyle avrupada bütün alt yapılar böyle işler genc yetenekleri toplarsın alt yapıya egitirsin ben onu diyorum veya bazu gencler direk senin alt yapına kayıt yaptırır veya secmeler olur falan fılan

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Bu durumda, Avrupa'nın en büyük yetenekleri "amatör" diye tabir ettiğimiz kulüplerden çıkıyor.

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri