1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: neden oyunu her actigimda oyuncu ozellkleri degisiyor

1. Default neden oyunu her actigimda oyuncu ozellkleri degisiyor

arkadaslar oyunu her actigimda oyuncu ozellkleri degsiyor mesela ilk actgimda ardanin bitiriciligi 10 lardaydi sonra yeni bi oyun actim 4 e dustu bu neden oluor?ben turkce yamadaki ayarlarda her actigimda cache klasorunu sil secenegini isaretledm ondan olablr mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Kartal

oyunda ilerlemeden mi oluyor bu ?
    :tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır

3. Default

dün fm i tekrar yükledim.yeni oyun açmıştım ordaki oyuncuların özellkleri ile sonrdan açtığım yeni bi oyundaki özellkler hiç uyuşmuor..arda örnekti dier futbolculardada böle..bi kaç defa daha denedmyeni oyun açarak gerçekten öle her yeni oyun açtığımda özellkleri farklı oluor..bunun cache klsörü ile ilgisi varmı çünkü türkçe yamanın ayarlarından o seçeneği işrateledm her oyunu açtığımda cache klasörü silinior..

ya bnde her yeni oyun açtığımda takımların transfer bütçeleri farklı oluyo ya

5. Default

bilen yokmu arkadaslar??

editörde oyuncunun bitirici özelliği sıfırsa oyun kafasına göre bi değer veriyor bi rakam belirtilmemiş sıfır yazıyorsa ondandır başka bi açıklaması yok bunun

Pek sanmıyorum yani Erdal Kılıçarslan bir oyunumda teknik 20 diğerinde 8-10 bu kadar da fark olmaz heralde.

8. Default

Quote Originally Posted by Feelingdestiny View Post
    Pek sanmıyorum yani Erdal Kılıçarslan bir oyunumda teknik 20 diğerinde 8-10 bu kadar da fark olmaz heralde.
    evet alakasız bi fark oluyor..baktığım her oyuncuda öle.şimdi diceksinizki ilerledikçe antremandan dolayı yükselior ama oyunu açar açmas baktım bi kaç seferde denedm acaba ben mi yanlış gördüm die ama yok yine özellkler değişik..

çünkü bazı oyuncuların özellikleri random öle biliorm onun için oluyor özellikle tr liginde

çok önem vermediklerinden dolayı bazı liglerde takımlarda ve oyuncularda özellikler her açışta rastgele veriliyor..

11. Default

hııım anladım saolun..

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Oyununcuların yerince araştırılmamasından oluyor demişti bir yönetici

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sorun teknik değil. Sorununuzu doğru yere doğru şekilde yazınız.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri