Galatasaray-Anderlect macı sifresiz izledik
Arkdaslar Dsmartın Şifreli verdigi maclar bu kanalda Dıgıtalde FEED diyegeciyor kanal adı Yoksa frekans bu 12633 v 4800 bu şifreyi girin macı şifresiz izleyin.Frekans girmeyi bilmiyorsanız otomatik arama yapın bazı digitallerde yeni tv yazabilir kanalın adı mesela murat kardesde öyle yazıyor ama sonucta herkez şifresiz izledi
Cok önemli oldugu icin actım konuyu!!!!!!!!!
Dsmart almayın veya acele etmeyin!!!!!!!!!!!!!
FEED Hakkında Bilgiler
Alıntı:Sonucta sizin için bilgi veya rahatlatmak icin iyice okuyun!!!!
feedlerin sabit bir görevi yok. Feedlerin kullanimi, canli yayinlarda stüdyoyla stadyum arasindaki veri aktarimi. Yani eldeki belli sayida feed kullanilarak yayinlar stüdyoya aktarilir. Bu feedlerin frekanslari sabittir ama icerikleri farklidir. Frekanslari her seferinde vermek istemiyorsan ya d-smart alacaksin ya da tüm feedleri alicina kaydedeceksin (her alici yapamaz bunu). Baska yolu yok.
Feed yayını, kuruluşun yayınlarını ham halde aldığı diğer bir anlamda nakil frekansıdır.Yayıncı kuruluş isterse bunlarda oynamalar yaparak izleyiciye aktarır... Feed frekansları TV yayıncı kuruluşlarının değişik noktalardaki stüdyolar veya mobil yayın araçları ile yayın merkezi veya uplink merkezi arasındaki resim veya ses iletişimi amacıyla kullanılan frekanslardır. Bu frekanslarda sürekli yayın olmaz. İhtiyaç duyulduğu anda kullanıldığı için her zaman sinyal alamayabilirsiniz. Bu kuruluşlar bu frekansları açık kullandığı gibi şifreli olarakta kulanabilirlerler. Ayrıca, uydudan canlı yayın aktarımı anlamına gelen feed; yayınların bir dağıtım merkezinden gerekli yayın merkezlerine aktarılması da diyebiliriz.
Yani sizler örnek olarak maç veya yarışma programına bakarken reklam aralarında feed frekansında aktarım devam eder sizler reklam izlersiniz ama aktarım devam ediyor. Tabi napılıyor feedlerle tüm yayın kesintisiz izleniyor.
Yani yayıncı kuruluşun bilgisi doğrultusundadır. Bu konuda çekinmenize gerek yok, ilerde ne olur diye...
İlk maçı bu yayından izletiyorlarsa ikincisini de izlersiniz merak etmeyin.
Umarım bu bilgiler işinize yaramıstır bütün macları feed sayesinde izleme sansına sahibiz arastırıyorum persembe günü oynanacak macda frekans falan degişirse size hemen bildiririm yeni frekans veya kanalı bulursunuz