Hangi kanal veriyor aykut?
Trt veriyor maçı.Benim korkularım var Sivas anki turu geçemiyecek.İnşallah turu atlar.Braga ile karşılaşır.
İlk maçta Sivas pek iyi bir görüntü vermedi ama bu turu geçeceklerdir.Bide maçta dikkat etmeleri gerek olay cezasahası çevresinde faul yapmamaları.Fransiskoviç; adamın her vurduğu tehlike..![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Maçı TRT 1 Veriyor...
İlk mesajına yaz bence soran çok olur
Bence Sivas geçer turu,ama bundan sonra işi zor.
Sivas turu geçer gibi görünüyor..
Turu evinde bırakmaz Sivas ama bir dahaki tur için pek ümitli değilim..Braga Sivas'tan daha iyi bir takım..
sivas ne yaapr ne eder turu gecer insallah ..
Sivasspor'a başarılar dilerim . İnşAllah elerler.Rakibin frikikcisini çok begendim duran toplarda müthiş( akın her nekadar barajı yanlıs kurdursada) 3 frikik attı 2 si gol 1 'i direkten döndü üstelik sol ayakla![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Sivas bu maçı ilk maça oranla daha ciddiye alıp oynar ise ki bence böyle oynayacaklar turu geçen taraf olur.Umarım turu geçecek skoru elde ederler.
So what?
Saike
Sivas'a ßaşarılar umarım turu geçerler...
Sivasspor'a başarılar dilerim.İlk maçta galip gelemeselerde avantajlı bir skor elde ettiler.Umarım kendi sahalarında yapacakları maçı zorlanmadan yenerler ve bir üst tura adlarını yazdırırlar.
Sivas'a başarılar iyi oynuyoruz.İnşallah turu geçeceğiz..
Net goller kaçırıyoruz iyi pozisyonlar yakalıyoruz...Alıcaz maçı inşallah...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
veeeee GOOOOOOOOOL Sivas 1-0 öne geçiyor...
Last edited by ilkay93 : 13.Temmuz.2008 at 21:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Gol geldi sonunda sivas çıktı artıkRakibi braga sanırım demi???
Bravo Sivas'a..
sivas inşallah iler ki turlara da çıkacak ve UEFA kupasına katılacak.ama benim gözlemlediğim kadarıyla bugün sivasspor çok fazla gol pozisyonundan yarlanamadı ve bence sivas böyle giderse ligde üst sıralara erişemez
Tebrikler Sivas'a.2.yarı top oynamadı ama Sivasspor , inşallah Bragayıda geçerler
Tebrikler Sivasspor.Açıkçası oynanan futbolu ben beğenmedim.Umarım Braga'yı da geçerler ve UEFA Kupası'na kalırlar.
Tebrikler Sivas..Braga'yı eleyecek güçteler ...
Sivasspor'u tebrik ediyorum. Tarihlerinde ilk kez bir Avrupa maçına çıktılar ve buradaki oyuncularda ilk kez Avrupa Kupalarında mücadele ettiler. Bu iki maçta heyecanlarını yenerek bir üst tura çıktılar. Braga önünde normal heyecan seviyesinde oynayacakları için tur şansını eşit görüyorum. UEFA, bu kupadan katılırlarsa bu kupada mücadele etmenin avantajını UEFA'da yaşayacaklardır.
Sivasspor'a tebrikler.
Tebrikler Sivasspor. 3.Turda Braga önünde de başarılar.Şansları eşit görüyorum ben,umarım tur atlayan biz oluruz ve UEFA'ya kalırız.
Braga'ya eleneceğimizi düşünüyorum zira Portekiz ekibi Karadağ ekibiyle aralarında baya bir fark olabilir.
Sivasspor'a tebrikler.Maçı seyretmedim.Turu geçmesini bilmişler.Fazla güçlü bir rakip yoktu karşılarında ama Avrupa heyecanını atmak için iyi bir tecrübe oldu.Bir sonraki turda Braga karşısında işleri zor ama ellerinden gelenin en iyisini yaparlarsa turu geçebilirler.Bu arada UEFA için önlerinde sadece 1 tur kaldı değil mi? Birde UEFA'ya kaldıklarında ön eleme oynayacaklar yine değil mi?
So what?
Saike
Tberikler sivasa inşallah bragayıda elerler