beyler yeni bir lige başlıyorum Türkiye, İngiltere, İspanya, İtalya 2. ligleriyle birlikte yer alcak database i büyük yapsam pc kasar mı pc nin özellikleri böyle yinede bi fikrinizi alayım dedim
![]()
beyler yeni bir lige başlıyorum Türkiye, İngiltere, İspanya, İtalya 2. ligleriyle birlikte yer alcak database i büyük yapsam pc kasar mı pc nin özellikleri böyle yinede bi fikrinizi alayım dedim
![]()
kasar tabi...istersen çıkar bikaç lig öyle başla....
tmm ispanyadan vazgeçsem italya ingiltere türkiye 2.ligleriyle beraber??? olur mupc özellikleri ortada bi yorum bekliyorum
bi tanesinin 2.ligini at daha raha oyna...5lig oynarsın
Kariyer hikayelerinde yer almayacak bir konu.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
ligi actıktan sonra dewam edicek misin sadece soru mu sordun ? dewam etmiceksen yanlıs yer
devam edecektim ama hevesimi kırdılar :'(
kasar
__________________________________________________ __________________________
:tur: Multi multi hesap açtığı için tüm hesapları kapatılmıştır
Türkiye'nin bütün liglerini aç.Diğer ülkelerin sadece 1.liglerini aç.Kasmaz o zaman.
http://www.aip.pl/~marx/FMCalc.html
yukarıda gerekli yerleri doldur seç.. sana kaç lig açabileceğini söylüyor.
senin pc özelliklerini girdim. 5 Lig açabilirsin diyor. ama sen 4 yap bence![]()
beyler türkiye italya ingiltere 2. ligleriyle beraber actım 6 oluo galiba o zmn pek kasma yapmıo
ya 2. ligler ne işine yarıcak anlamadım ısrar etmene gerek yok bence aç hepsinin 1. ligini tr nin de 2. ligini aç olsun bitsin![]()