Evet arkadaslar biliyorsunuz ki Copa America basliyor.Favorileriniz kimler?Bence bu yil Arjantin alacak kupayi.Brezilyaya'ya sans tanimiyorum![]()
Evet arkadaslar biliyorsunuz ki Copa America basliyor.Favorileriniz kimler?Bence bu yil Arjantin alacak kupayi.Brezilyaya'ya sans tanimiyorum![]()
bencede çünkü ronaldinho 2006 da formsuzluk yaşadı morali bozuldu ve hala tam formda değil messi ise ona maradona nın veliahtı diyenlerin yüzünü kara çıkartmıyor uruguaya pek şans tanımıyorum paraguay kalecileri diego barreto ve orta sahaları edgar barreto çok iyi isimler bunlar kendilerini gösterirlerse 3. veya 4. olabilirler. yıldızlar savaşı olacak olan bu kupanın benim gözümde favorisi ARJANTİN
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu arada şeyi soracaktım sasanargiz bu ali daei kaç gol atmış ??
arjantin i herzaman tek geçerim..gözüm kapalı ARGENTINA
arjantin yada meksika alır kupayı
Arjantin bnce alıcak ama Brezilya da favorilerden tabiki...
Tevez ve Messi ile Arjantin alır bu kupayı
Ben Uruguay diYorum.. Formdalar
1.Arjantin
2.Brezilya
3.Paraguay
4.Uruguay...
Paraguay alır.Neden bilmiyorum![]()
Brezilya alacak bence..
TV veriyor mu?
(/s)
Konu Dünya'dan Futbol kısmına taşındı, sabitlendi...
Bence Brezilya'da gençleştirilmiş kadrosu ile favori Arjantin-Brezilya-Meksika üçlüsünden biri kazanır..
So what?
Saike
Arjantin kaldırır kupayı.Bu arada hangi tv veriyor maçı Türk olmasada olur?
[SIGPIC][/SIGPIC]
sürprizim kolombiya bnm ( copa americada hangi takımlar var bilmiyorum kolombiya futbolunu begenirim )
Ben bu turnuva yı izLemek çok istiyorum.İnşaLLah bir Türk kanaLı da bunu yayınLar.Çok zevkLi oLucak maçLar.Benim favorim Meksika![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Milli takimlarda Türkiye´den sonra tuttugum takim Arjantin´dirFavorim dogal olarak Arjantin
![]()
VaLLa programı görmem iyi oLdu.Bu maçLarı kaçırmak istemiyordum..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Çok geç yav maçlar![]()
So what?
Saike
kadrolar
arjantin
kaleciler: Abbondanzieri (Getafe), Carrizo (River Plate) y Orión (San Lorenzo).
defans: Zanetti (Inter), Ayala (Valencia), Heinze (Manchester United), Gabriel Milito (zaragoza), Díaz (Boca), Ibarra (Boca) y Burdisso (Inter).
orta saha: Lucho González (Oporto), Mascherano (Liverpool), Cambiasso (Inter), Gago (Real Madrid), Verón (Estudiantes), Aimar (Zaragoza) y Riquelme (Boca).
forvet: Messi (Barcelona), Tevez (West Ham), Crespo (Inter), Diego Milito (Zaragoza) y Palacio (Boca).
veron ve riquelme milli takıma geri dönmüşler
brezilya
Afonso - Heerenveen
Alex - PSV
Alex Silva - São Paulo
Anderson - MANU
Daniel Alves - Sevilha
Diego - Werder Bremen
Doni (Kaleci) - Roma
Elano - Shakhtar Donetsk
Fernando - Bordeaux
Fred - Lyon
Gilberto - Hertha Berlin
Gilberto Silva - Arsenal
Helton (Kaleci) - Porto
Josué - São Paulo
Juan - Bayer Leverkusen
Kleber - Santos
Maicon - Inter
Mineiro - Hertha Berlin
Naldo - Werder Bremen
Robinho - Real Madrid
Vagner Love - CSKA
julio baptista-arsenal
KAYNAK:GOAL
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
URUGUAY
KALECİLER: Fabián Carini (Inter) y Juan Castillo (Peñarol).
DEFANS: Diego Lugano (Fenerbahce), Darío Rodríguez (Schalke 04), Andrés Scotti (Argentinos Juniors), Carlos Valdez (Treviso), Diego Godín (Nacional), Carlos Diogo (Zaragoza) y Jorge Fucile (Porto).
ORTA SAHA: Pablo García (Celta), Diego Pérez (Mónaco), Fabián Canobbio (Celta), Cristian Rodríguez (París Sant Germain), Walter Gargano (Danubio), Maximiliano Pereira (Defensor) e Ignacio González (Danubio).
FORVETLER: Diego Forlán (Villarreal), Alvaro Recoba (Inter), Fabián Estoyanoff (Deportivo La Coruña), Sebastián Abreu (Tigres), Vicente Sánchez (Toluca) y Gonzalo Vargas (Mónaco).
KAYNAK:GOAL
TV 8'in vermesine sevindim![]()
(/s)
copa america nın olması çok iyi oldu ligler bitince izleyecek bir şey kalmamıştı.bir de başka kupa var mı bildiğiniz?
benim bildiğim gold cup var ama uydu olmadığı için canlı izleyemiyorum sadece özetlerini izleyebiliyorum
Uyduda gene şifreye geçecek sanıyorummmm
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]