Normal bişey ama gereksiz konu değil.![]()
evet guze bisey degil aslinda![]()
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Bende de Hasselbaink V.Manisaspor'daİnginç falan değil.Sıradan birşey..
![]()
Evet sıradan birşey ama, arkadaşa saygı duymak lazım.
Tslde çok oluyor bu![]()
BJK 35 yaşında Pires'i almıştı. Galatsaray'ın yaşlı transfer yatığını görmedim.
Hasselbaink'in Türkiye'ye transfer olduğuna rastlamıştım.
ben rizeye edmilson, kliuvert , victor valdez ve rochemback ı almıştım zamanında![]()
yo yeni falan degilim böle durumların oldugunu cok gördüm ama genellikle aynı oyuncular uzerine oluyor belki de daha ilginclerini gören gören arkadaslarımız burda paylaşabilir diye actım yoksa sıradan bişiy oldugunu biliyorum ondan da konu baslıgı bu kadar absürd oldu neyse tartısmak istemiyorum gösterdigin saygı ve ilgiden dolayı teşekkur ederim!
bende orduspor Larrson u almıştı 14 maçta 1 gol attı sonra bıraktılar
diego forlan gattuso gudjohnsen 35 ine gelince samsunspor a gecti))
ben de yapardım böyle transferler. mesela malatyaspor'a figo'yu, vieri'yi falan almıştım. bir de futbolu bırakmış çok ünlü futbolcuları staff olarak alırdım.
Bursaspor ile oynuyordum 2. sezonda Figo boşta kaldı kimse almadı ben aldım bi kaç sezon sonra Crespo felan en sonunda da Kily Gonzalez i aldım
bence bu sıradışı birşey(tabi gerçek hayat için konuşuyorum)ben hayatımda bir anadolu kulübünün bir yabancı yıldız aldığını görmedim
Şaşırmadıysan niye konu açıyosunki , hehe evet geçmiş dememiz için mi
Hasselbaink ordusporda hehe hiç güleceğim yoktu![]()
Ben de gördüm böyle transferler Türkiye liginde![]()
Dğal bişi...
FM'de bunu biliyo heralde![]()
Yaw gercekten geliyormu![]()
Oluyo böyle... Banada denk geldi 1-2defa...
aynısı banada oldu..