1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: İflass!!

Default İflass!!

beyler simdi ben biras kulubüme ihanet ettim sevilla ile 3 senede 2 sampiyonlar ligi 1 uefa 3 kere ispanya kupası 2 kere spanish cup 2 kere super cup ve 1 kere club world. championshipi kazandım daha sonra bu 3 sene sonunda ultimatom vere vere transfer bütcemi 648 trilyon yaptım ve 400 trilyonunu harcayınca klub 255 trilyon zarara girdi ve iflas etti simdi bu iflastan nası kurtulacak tesismi satacaklar baskanmı degiseecek oyuncular satılır demeyin transfer sezonu bitti ne olacak biri yardım etsin plss ???

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

kardeş nasıl becerdin bu işi ya ben real madridle 5 yıl boyunca oynadığım tüm kupaları aldım ültimatom verdim kovuldum nasıl bi iş becerdin böle ya

gerçekten enteresan..şaşırdım walla...:S

Büyük başarı bence istesem yapamam.

4-4-2 wings taktigi fm icin en iyi tactic oldugunu inanıyorum her zmn bu tactigi kullandım antrenman olrk vierinin antremanını kullanıorm ama asıl olan transferlerim hemen yazayım kadromu son kadrom bu

-------------------------frey-------------------------

dani alves-------kompany-------ferdinand----------chivu

mancini(sales)----sivok--------vander vaart--------silva

--------------------fred--------kuyt------------------

real madridde almak baska sevillada almak baska 648 trilyon transfer bütcesini 2 trilyondan yaptım yaklasık 20 kere ultimatom verdim bu kdr ultimatoma kovmamaları fm'nin bir fiyaskosu bence...
    ama asıl konu iflastan nası kurtulacam baskan degisirmi ???

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default FM bir oyun değildir!Yaşam biçimidir...

Sorulması gereken en önemli soru bu kadar başarının ardından niye ultimatom verdinki .Bu başarıları yakalayabilecek kadar iyi bi kadron olmalı.İyi kadro demek transfere ihtiyaç olmaması demek.Öyleyse neden ultimatom? Valla kardeş ultimatom verirken kimseye sormadın, klübün batarken sorsan nolcak ki .Transfer sezonu da kapandıysa şuan için ya***ak bişey gözükmüyo.Dua et de oyuncular klüpten ayrılmak istemesin.Yoksa iki yakan bir araya gelmez bi daha...

@lim10

bu kdr basarı var ama 2.sezonda 80 trilyon verdiler kadroyu yeniden yapılandırmam lsmdı ultimatom vere vere 350 trilyonu buldu kadro tamamen yapılandı ama klup finansı battı 3.sezon gelirlerle gene düzelttim finansı ama gene cökük durumdaydı ve transfer bütceisin 2 tirlyon verdiler bende 668 trilyona kdr cıkardım bunun 400 trilyonunu harcadım ve klup iflas edip geri kalan200 trilyonu sildiler ultimatomun nedeni transfer bütcesinin yetersiz olması... iyi kadroya gelince 1.sezonda fena diildi ama her sezon revizyon yapıyorum kadroda 30 yasında futbolcu oynatmıyorum basarının sırrı bu olsa gerek

yaf kardes dagıtmısın kulübü galatasaray dan beter hale gelmiş bosver yönetim degişir olur biter (umarım)

Yönetim değişirse borç falan kalmaz.Fakat değişmezse her ay 900k ödersin işte.Ve 2037 yılına kadar çoğu oyuncu sana gelmek istemez bu yüzden.Kontrat sürelerini uzatmaya bak.Çünkü oyuncuların bile kontrat yenilemek istemeyebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

valla halin harap gözüküyor bence sen o başarıları bu finansla yakalman zor birde alacaklılar yönetimi ele alırsa oyuncularında gider
    So what?
    Saike

ztn alacaklıların elinde kulüp transfer dönemi acıldımı hepsi ucacak gibi

valla anlamadım.ultimatom veriosun ve kovulmadan bütcen artıyor.şaşırdım

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by streyder
    ztn alacaklıların elinde kulüp transfer dönemi acıldımı hepsi ucacak gibi
    o zaman vay senin haline senin yakan bir araya gelmez kardeş geçmiş olsun bence takımı bırakabilirsin ama kal takımı eski günlerine taşı etinden tırnağından ayırdıklarınla finansı düzelt
    So what?
    Saike

tuh ya istifa edecemde silva bnm olmalı ya onun olmadıgı takıma gitmem 22 yasında ronaldinhodan ii amk

galatasaray gibi olmuşsun ... allah sabır versin..

oyuncularin transferlerine banka el koyabilir o zaman mesela bi teklif gelir senin cevap hakkin olmaz

Nesil
    2005
    Yer
    Doğunun Parisinden

tebrikler kardeş külüb değil senin sayende ispanya battı

Merak etme ispanya'da klüplerin gelirleri fazla.Ama bu sezonu atlatmak zorundasın

bu kadar başarıya baya ünlü bir menejersindir.istifa et git başka takıma kardeşim.bu kadar kolay

suanda 4 tane adam sattım ve 45 trilyonluk bir gelir elde ettim klubu alacaklılardan kurtardım ama hala borclu durumdayım sanırım düzeltecem....

@silent island

bu kdr basarıyla türk menajerler sıralamasında 1.ciyim ispanyalı menajerler arasında 2.ciyim bir adam var 640 küsür puanı var eski teknik adamlardan
    dünyadada 18.ciyim ama aradan 3 sezon gecrigi icin diger klüplerde fazla adam olmuyor

veee sonunda kurtuldu kulüp yeni yönetim devraldı vee tüm borclarım kapandı ohh be... allah bizede yani galatasarayada böle bir yönetim nasip eder inş...

Thumbs up

Aynısı bana Galatasaray da oldu takım kötü gidiyodu devre arası transferde takımı yapılandırmak için süre istedim tamam dedi.arkasından bide transfer için ek kaynak istedim onuda verdi saolsunbütçe 15m$ transfer için 20m$ verdi bende aldım 3 oyuncu parayı bitirdim.bütçe indi -5m$ oldu bu gitgide daha da düştü borçlar var zaten -10m$ oldu sezon bitti yeni sezonda yönetim değişti dedi tüm borçları ödedi dediler.para 25m$ oldu birden sevindim vallainşl.seninde öyle olur .olmazsa transferr sezonunda yönetim oyuncuları herhangi bir teklife satar

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default FM bir oyun değildir!Yaşam biçimidir...

Ohhh be.Bende rahatladım valla.Ne bu gerilim battı, batıyo, alacaklılar filan... Senin içinde iyi oldu kardeş en azından takımın dağılmadı ve en önemlsi borçlardan kurtuldun ...

oyuncularını sat başka çare yok gibi

Bir gece ansızın gelebiliriz
    ------------------
    FORZA BURSA

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

beckham ı satsın yeter herhalde

yahu ben anlamadım ya ben fb kulübüne çok düşük miktarda bi para verdi para verilmicek dencek kadar az bende ültimotom gönderdim ve taraftarda beni haklı buldu ve yönetimin daha fazla para vermesi gerektirdiğini söyledi ama yönetim naptın restine rest dedi ve serkan tekin adlı menejerin isteği haklı ama diye başlayan ve üzgün olduğu halde aziz yıldırımın serkan tekin adlı menejerin durumunu düşündüğü ve hikmet karamanlı adlı kişinin bjk nin yeni hocası olmaya yakın olduğu yla biten bi yazı geldi ben şaşkınlıkla izledim bu gelişmeleri yani hayret ediyorum nasıl ültimatomla arttırıyosunuz (((

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pascal88
    yahu ben anlamadım ya ben fb kulübüne çok düşük miktarda bi para verdi para verilmicek dencek kadar az bende ültimotom gönderdim ve taraftarda beni haklı buldu ve yönetimin daha fazla para vermesi gerektirdiğini söyledi ama yönetim naptın restine rest dedi ve serkan tekin adlı menejerin isteği haklı ama diye başlayan ve üzgün olduğu halde aziz yıldırımın serkan tekin adlı menejerin durumunu düşündüğü ve hikmet karamanlı adlı kişinin bjk nin yeni hocası olmaya yakın olduğu yla biten bi yazı geldi ben şaşkınlıkla izledim bu gelişmeleri yani hayret ediyorum nasıl ültimatomla arttırıyosunuz (((
    Aziz Yıldırım'a mı ültimatom verdin : )))
    Oyuncuların,teknik direktörlerin olduğu gibi yönetimdekilerin de değer puanları var.O değerleri bilmiyorsan verdiğin ültimatom hiçbir işe yaramayabilir
    İşini bilen yönetimlere ültimatom vermeyin!
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

bütün bunları yapana kadar kaç kere kovulup tekrar girdin peki???

Quote Originally Posted by ABOOO
    Aziz Yıldırım'a mı ültimatom verdin : )))
    Oyuncuların,teknik direktörlerin olduğu gibi yönetimdekilerin de değer puanları var.O değerleri bilmiyorsan verdiğin ültimatom hiçbir işe yaramayabilir
    İşini bilen yönetimlere ültimatom vermeyin!

hocam ya üç sene üst üste şampiyonluk gelmiş şampiyonlar ligi için çok genç ve yetenekli bi kadro kurulmuş ama bana 875,00 gibi çok iğrenç birakam veriyo ben bunun böle olduğunu biliyodum ama işte aziz başkana kafa tutmak gibi olmasın ama taraftar benim arkamdaydı yönetim durmadı o ayrı öle diyosun yani işini bilen adamlara höyt demiceksin ya ilk ikinci defa oldu bu ültimatom olayı ilkinde kariyerim sarsılıyodu ikincisinde başlamadan bitti( neyse artık anladık kime ültimatom gönderebilceğimizi

Mesaj Yetkileri