Zorlu deplasmanda Song, Siadou, İliç ve Ayhan gibi önemli oyuncularından yoksun mücadele eden sarı-kırmızılı takım, karşılaşmanın genelinde pozisyon üretmekte zorlandı. İlk yarıda Hasan Şaş’ın bir topu direkten dönerken, ikinci yarıda Necati 1-2 fırsattan yararlanamadı. Son bölümlerde gol için baskısını artıran Galatasaray, 90+2’de genç futbolcusu Aydın’ın ceza sahasının dışından attığı güzel golle 3 puanın sahibi oldu.
Kaynak : NTVMSNBC
Maçı izledikten sonra yorumları mutlaka dinlerim. neler olmuş neler bitmiş neler söylenilecek falan diye. Maçtan sonra Oğuz Tongsir'in bi lafı vardı ki gerçekten tüylerim diken diken oldu ve bu takımın gerçekten para için değil forma için oynadığını daha iyi anladım. Oğuz Tongsir aynen şunları dedi :
"Demin Galatasaray soyunma odasından gelen sesleri duydum. Aynen şöyle bağırıyolardı : Param yok pulum yok! Malım mülküm olmasın ZİYANI YOK!"
Bu gerçetken çok önemli bişey bana göre! HELAL OLSUN BU ÇOCUKLARA!!! Umarım yöneticiler bişeylerin farkına varırlar artık! hem ayıp hem de yazık ediyolar bu çocuklara!!!