Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 128 sonuç

Konu: Marcelinho Resmen Trabzonspor'da

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Default Marcelinho Resmen Trabzonspor'da

Trabzonspor, Brezilyalı oyuncu Marcelinho ile anlaştı. Marcelinho için Almanya'da bulunan Trabzonsporlu yöneticiler Zeynat Kafkas ve Emin Kahraman dün gece Marcelinho'ya resmi sözleşme imzalattıklar ve bugün İstanbul'a gelecekler...

http://www.turksportal.net/futbolhab...zonsporda-.htm
    Koray Dusova making tactical change...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

çok ii transfer trabzondan beklemezdım.inş. faydalı olurr

Del Piero_10 Misafir

marcelinho 2 yıl önce fenerin alex'inden iyiydi.
    şimdi nasıl bilmiyorum.

Trabzon için ne kadar harika bir transfer olsa da sistem için zor bir transfer.. Yattara gibi hiç koşmayan birinin yanına birde Marcelinho eklendi.. Denilson dedikoduları da dolaşıyor.. eğer Trabzon onu da alırsa yürüyen bir takım haline gelir..

ama Trabzon senelerdir aradığı 10 numarayı bence buldu. Şimdi önemli olan Marcelinho'yu mutlu etmek.. Çünkü biraz problemli bir oyuncu. Kalitesi kesinlikle tartışılmaz.. Frikikleri etkili, gole yakın ve çok iyi paslar atabilen biri..

İnşallah iyi olur da Trabzon da artık şampiyonluğa oynar..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

bence çok ii transfer fatihin yerini doldurması çok önemli inşallah doldurur Denilson da alınırsa taraftarı mutlu edebilir yönetim
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Trabzon belkide tarihinini en iyi transferini yaptı

Sonunda..
    Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın transferlerinden daha büyük bir adım atarak, Marcelinho'yu kadrolarına kattılar. Kendilerini tebrik ediyorum..

Nesil
    2006

Trabzon klup tarihindeki en iyi transferi yaptı bence bu oyucunun tecrübesi Trabzonun Avrupada iddalı olacağını gösteriyor eğer Trabzon böyle 1-2 transfer daha yaparsa daha iyi durumlara gelecek Tranzonspor için hayırlı ve uğurlu olsun.

9. Default

Ligin Kalitesi Artsın Artık Bu Tip ADamlar GElmeye Başlasın Trabzonspor İçin iyi Transfer Hayırlı Olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

gerçekten iyi bir transfer fatih i de satmasaydı ozaman daha iyi olacaktı ama fatihi satmadan zor alrdı marcelinho yu

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

zate fatih bu sene gitmneliydi bu sene gitmeseydi dahada gidemezdi bi klube iki taraf içinde en doğrusu ama tabi böle bi oyuncunun zenite gitmesine üzldüm daha iilerine layıktı
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

benim görüşüme göre Trabzon taraftarıda marcelinho yu mutlu etmesini bilecektir. Adam gaza gelince trabzonu sürükleyebilir, yalnız fatih tekkenin kulüpten ayrılacak olması üzüntü verici yani Rusyaya gitmesine üzüldüm.

marcelinho ise Türkiye ligi standartlarına göre iyi bir transfer oldu
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Marcelinho için geçen sezon Galatasaray 5 milyon euro önermişti satmamışlardı...
    Koray Dusova making tactical change...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

gerçekten çok iyi bir transfer hayırlı olsun sezonun transferini yaptılar

15. Default

Gazetede Bi Şey YAzıyodu Şöyle:
    Zeintin Fatihi Alcak Kadar Parası Yok,Bu Yüzden Fatihi Zeinte Fenerbahçe Aldırttı..Çünkü Trabzon Fatihi Fb ye Vermiyodu..Zeintte Fatihiii Fenerbahçeye Satcak Yazıyodu...
    Ben Böyle Olcaını Sanmıom Ama Fenerbahçe Bu Belli Olmaz

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

yani bir teori olarak düşünebiliriz. sonuçta takımlar bu tip taktikleri uygulayabilirler
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

ben böle bişe olacağını sanmam
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    marcelinho 2 yıl önce fenerin alex'inden iyiydi.
    şimdi nasıl bilmiyorum.
    yine alexden iyi

Nesil
    2006

Bu oyuncu Alex'in yarısı bile etmez niyemi iyi bir oyuncu olsa Almanya ligini bırakıp
    Ligde ilk 4'e girmeye çalışan bir klube gelmezdi ve bu klup her yıl Avrupa Kupasına gideceği garanti olmayan bir klup ve Fenerle arasında dağlar kadar fark var hem maddi hemde manevi olarak.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

1-nası Alexin yarısı etmio
    2-TS ligde ilk 4 e girmeye çalışan bi takımmı akılla mantıkla konuşalım
    [SIGPIC][/SIGPIC]

batuhan1907'ye katılıyorum, hem bazı arkadaşlar, Carrusca'da olduğu gibi hemen Marcelinho'yu da Alex ile kıyaslıyorlar. Adam daha Trabzonspor formasını giymeden, hemen Alex ile kıyaslanmaya başlıyor. Durun, adam bir formasını öpsün, lig başlasın, oynasın, görelim hangisi daha iyi

İyi transfer olmuş, saç şekli çok hoş

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by FM_M@niaC
    1-nası Alexin yarısı etmio
    2-TS ligde ilk 4 e girmeye çalışan bi takımmı akılla mantıkla konuşalım
    İsternesiz kaç yılddır şampiyon olmadığınız ortada ayrıca bundan 6-7 yıl önce düşmemek için oynuyorduz ama her seferinde kurtuldunuz. Birde Marcelinho kariyerli bir oyuncu ama Alex'in yanına bile yaklaşamaz.

bu olayı zamanında anelkamı ümit karanmı diyolardı ona benzettim galatasaraylılar geliyo ümit karan diyo fenerliler anelka dünyaya soruyosun anelka diyo onun için susacaksın yorum yok

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

alex i fazla övmeyin ne olduğunu biz biliyoruz.bu alex niye parmada kalamadı.çok iyi diyorsunuz çok övüyorsunuz peki niye bu adam üst sınıf liglerde oynamıyor.
    sizin alex in düdüğü ancak türkiyede öter.alex i başka takımlar tanımıyormuydu cruzerioda oynarken.evet sadece fener mi tanıyordu.alex parmada niye oynayamadı.
    peki bu marcelinhonun peşine fener düşmedimi başkası alıncamı değersiz oluyo.
    son olarak bu marcelinho alman liginde ortalama 15 gol atıyor.sizin alex iniz kaç gol atbilir almanyada.
    yav şu alex i bana övüyorsunuz ya dünya futbolcusu diye gösteriyorsunuz ya.
    bilen varsa bana alex in avrupa kariyeri lütfen

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by jarosik_61
    alex i fazla övmeyin ne olduğunu biz biliyoruz.bu alex niye parmada kalamadı.çok iyi diyorsunuz çok övüyorsunuz peki niye bu adam üst sınıf liglerde oynamıyor.
    sizin alex in düdüğü ancak türkiyede öter.alex i başka takımlar tanımıyormuydu cruzerioda oynarken.evet sadece fener mi tanıyordu.alex parmada niye oynayamadı.
    peki bu marcelinhonun peşine fener düşmedimi başkası alıncamı değersiz oluyo.
    son olarak bu marcelinho alman liginde ortalama 15 gol atıyor.sizin alex iniz kaç gol atbilir almanyada.
    yav şu alex i bana övüyorsunuz ya dünya futbolcusu diye gösteriyorsunuz ya.
    bilen varsa bana alex in avrupa kariyeri lütfen
    çok ii konuştun valla az sonra abuk subuk bi açıklama yaparlar yine
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006

Niyemi çünkü yatırım olmaz artık avrupadaki üst klupler 28 yaşındaki bir oyuncuyu almaz çünkü ondan 2 yıl yararlanacaklar mesala Ronaldinho 30 yaşına geldiğinde Fenerde bile oynayamaz çünkü şimdiki resflesklerini kaybedecek ama Marcelinho daha genç önünde uzun yıllar var ama alan yok. Şimdi siz fanatiklik yapıyorsunuz. Alex sizde oynasa acaba bunları dermiydiniz ama şunu düşününkü ben bugun kü gibi yazardım.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

off be kardeşim ronaldinho yu bu konunun içine soktunya ne diim sana artık
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Neden Türkiye'ye gelen her oyuncuyu Alex'le kıyaslamaya çalışıyor herkes? Neden Alex??? Neden??

Tek bir açıklaması var Alex iyi bir oyuncu!!! Marcelinho geliyor veya bir başkası.. Hemen "bu adam Alex'den daha iyi.."

Alex'in çok üst düzey olmadığını zaten biliyoruz.. Ama Türkiyede ki kulüplerimizin Alabileceği en iyi oyunculardan biri Alex.. Alex'ten daha iyileri de zaten Ronaldinho, Kaka, Juninho..

Lütfen artık Alex'i başkalarıyla kıyaslamaktan vazgeçin..

Nesil
    2006

Sadece misal Barthez dünya starıydı ama gitti niye yaşlandı ama uzun yıllar kullandılar. Şimdi Alex 28 yaşında Barça'ya gitse 2 yıl oynar çünkü yabancı kontenjanı ve reflekslerini kaybedecek hiç bir klupte 2 yıl için 7.500.00 euro vermez. Marcelinho daha genç bir Barçaya gitse 5 yıl oynar ama niye almıyorlar zaten Trabzonun durumu ortada Fatih Tekke bile kalmadı takımda Trabzonu sevse bile çünkü Avrupa yok başarı yok evet Fenerdede yok ama Trabzona göre daha şanslı çünkü 150.000.000 $ bir Fener var birde 10.000.000$ bir Trabzon Marcelinho iyi bir futbolcu olsa niye Trabzona gelsin? Alex iyi bir futbolcu ve Fenerbahçeyi seçti çünkü Fenerdeki stad tesis ve taraftar dünyada kimsede yok çünkü dandik bir maçta bir takım tribüne 50.000 kişi çekiyorsa bu Fenerbahçenin büyüklüğüdür. Çünkü gelenler yıldızları seyretmek için geliyor. Birde niye Alexle karşılaştırıyorsunuz o kadar futbolcu arasından çünkü Alex'ten başkası yok bunu sizde biliyorsunuz.

batuhan1907'ye katılıyorum. Yahu, Alex'in kariyeri nerde, neden Parma'da oynayamadı diyorsunuz.

Bu mantıkla hiçbir yıldız oyuncu Türkiye'ye gelmez! Alex, Carew, Ortega, Appiah, Anelka, Kleberson, Hagi...

Sizin mantığınızla bu oyuncular da yıldız değil, çünkü Türkiye'ye gelmişler (!)

Carrusca neden büyük kulübe gitmedi, Marcelinho neden daha iyi bir kulübe gitmedi ve diğer Türkiye'ye gelen oyuncular? Yeter, artık böyle saçma şeyler yazmayın. Yok neden orada dikiş tutturamadı, neden oynayamadı diye!

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri