1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: BaŞkani Zengİn Yapmak İle İlgİlİ Sorunlar Buraya

1. Default

BaŞkani Zengİn Yapmak İle İlgİlİ Sorunlar Buraya

ÇÜNKÜ BU data/init dosyasının içine takımın tam adını yazacaksınız mesela"GALATASARAY SK , ATLETİCO MADRİD DİİL CLUB ATLETİCO MADRİD S.A.D. OK Mİ

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

Default baskan secimleri

arkadaslar sizde hic baskanimiz degisti mi

Oluo bazen baskan degismesi oyunda mesela yeni baskan gelio süper bütce fln verio.Ama benim yönettigim klüplerde olmadi öle

Nesil
    2003
    Yer
    The Land Of Fire

Quote Originally Posted by Kartalim
    Oluo bazen baskan degismesi oyunda mesela yeni baskan gelio süper bütce fln verio.Ama benim yönettigim klüplerde olmadi öle
    yıllardır cm / fm oynarım hiç öyle bir şey görmedim. nerden biliyorsun bunu ?

Nesil
    2005
    Yer
    34

ben hic gormedin oldugunu da zannetmiyorum cunku data ya bosta chairman eklenmiyo bildigim kadarıyla

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

ama mesela biz 2050 gittik o baskanda mesela 100 yasina gelmis hala takimimi yonetio olcak

Walla ben hatirliyorum öle x kisisi baskan oldu klübe y kadar bütce verdi diye

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

e 2050'ye kadar yolu var mı oyunun ? bide ben 2016'ya gelince baydım artık.Her türlü kupayı alınca insan bayıyo

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

yeni oyuncular filan kesfedion ya bana o yonu zevkli gelio

Nesil
    2005
    Yer
    KAPALI ALT

bana fm 2005te olmuştu man.city de 1. sezonun sonlarına dogru başkan değişmişti ve çok iyi bi transfer bütçesi wermişti

Nesil
    2006

hayatımda hiç görmedim yönetim kuruluğunun değiştiğini 3000 yılına gel başkan aynı başkandır bşraz şaçma aslında 2007 deki oyunda değiştirseler iyi olur

baskan degısımıne eskı cm 01/02 de cok rastladım hatta oyunun bug ı gıbı bısey klube taksıtle bırsuru adam almıstım networkten 3 kısı oynuyoduk sonra klup ıflas ettı -40 mılyon ıcerdeydım ve gelen teklıflerı reddedemıyodum sonra tam arkadaslarım oyuncularıma saldırdı bı baktım new board take control dedı klubun butun borclarını sıldı ve 30 mılyonda para verdı bı sene sora yıne borc yaptım yıne degıstı ama bazen tutmayabılıyo

arkadaşlar başkan değişmesi kulübün iflas etmesi ile oluyo bende değişmişti matejags ın dediği gibi gelen teklifler felan reddetilmiyo benim oyunumda manchester da böyle bişi olmuştu

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

o dediğiniz başkan değişimi değil yönetim değiştimi diyor borç batağında olan kulüpler için.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

ben değiştiğini duydum ama benim başıma gelmedi şu ana kadar...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by batu19-07
    hayatımda hiç görmedim yönetim kuruluğunun değiştiğini 3000 yılına gel başkan aynı başkandır bşraz şaçma aslında 2007 deki oyunda değiştirseler iyi olur
    hayır bir yirmi yıl sonra falan yaşına göre başkan değişiyor.

17. Default

Evet degisio

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

2050 - 3000 gibi yıllarda siz hala teknik direktörlüğü bırakmamış, kimbilir kaç yaşında oluyorsunuz da, başkan mı olamıyor?
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Bu arada konu feci değişmiş..
    Başlığı da mı değiştirsek?
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

başkan değilde yönetimin değiştiğini duydum ve banada oldu klüp batmıştı

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by meddah
    2050 - 3000 gibi yıllarda siz hala teknik direktörlüğü bırakmamış, kimbilir kaç yaşında oluyorsunuz da, başkan mı olamıyor?
    Ben en fazla 2040'lı yıllara gittim.Oyuna başlarken ben otuz yaşındayım,başkan ise 50-60 ben 70 yaşına gelirim ama başkan 100 yaşını biraz zor görür diye düşünüyorlar

Mesaj Yetkileri