İnş.BursaSpor Kazanır...
Bursa yeni transferleriyle kazanacaktır.Bu sezonun flaş ekiplerinden bence bursaspor.
Denizli kazanır tek farkla..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Haydi Bursa.![]()
Bursaspor maç saatini beklemeye başladı
Bursasporumuz Denizli`de yaptığı son antrenman hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.
Richmond Otel`in sahasında yapılan ve yaklaşık 1 saat süren antrenmanda 5`e 2 pas press oyunu, seri çıkışlar ve yarı sahada taktik çift kale maç yapıldı.
Öte yandan Teknik direktörümüz Bülent Korkmaz, Denizli deplasmanı sponsorumuz Talip Aynıgül`e takımın imzalamış olduğu formayı hediye ederek Bursaspor`a yapmış oldukları katkıdan dolayı teşekkür etti.
![]()
Denizli'nin kazanmasını istiyorum..
İnşAllah Denizli kazanır...
İnşallah berabere biter.![]()
So what?
Saike
Denizliye göre daha iyi bir takım bursa ama umarım denizli kazanır.
Bursa kazanır gibime geliyor...
İddaa da beraberlik verdim.Tahmin yarışmasındada inşallah berabere biter.
Lütfen Konuyu saptırmayalım. Bu Mesajdan Sonra Hala konuyu saptıranlar Olursa Ceza Puanlarını Alacaklar...
Macin Sonucu Denizlispor 0 Bursaspor 0
Macta en dikkat ceken isimler Kaleci Vega hele son dakikada 90'dan cikardi topu , Herve Tum ise Fizik gucunu cok iyi kullanan bir futbolcu faydasi cok olacak.Sinan Kaloglu ise pek bir varlik gosteremedi.
Ligin ilk macinda 1 puan aldik buda iyidir yeni bir ekip olusturdu Bursaspor ilerleyen gunlerde daha da iyiye gidecektir.
Maç bitti.. Maçı izlemedim ama Denizli için 1 puan iyi gibi duruyor dışarıdan..
berabere biteceği belliydi.Tahmin oyununda da belirttim..Bursa haftaya evinde kazanır..ilk 3 puan ile tanışır
Bursaspor'un kazanmasını isterdim. Deplasman da 1 puanda iyidir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti