Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: Galatasaray İçin Hala Dua Ediyorum..!

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    FiraRibery haksiz kesinlikle.Parasini 4 ay almadi diye hemen ayrildi takimdan,oysa bir hafta daha bekleseydi alacakti parasini.Song`a baksaydi,o adam kac ay para almadi gene kulüpte durdu,baska futbolculara baksaydi.Yönetimdede suc var ama FiraRiberynin sucu cok büyük.Kendisinin bu sözlerine hic inanmadim.Keske kalsaydi takimda.Taraftarlar onu bu kadar cok severken kulüpten kacti.Tabiki nefretimiz olacak.Herkes bilirki bizim askimiz kadar nefretimiz de büyüktür.
    sen hiç para kazandınmı?

kazanmıs olsaydın bu cümleleri buraya yazmazdın..elin fransızı ilk defa geldiği,yabancı olduğu türkiye de 4ay boyunca parasını alamıyor..bu ne demek biliyomusun?4ay bekledi 1hafta daha bekleseydi alacaktı parasını diyosun...biraz empati yap bence..ilk önce bir yerde çalısmaya başla..4ay maaşını vermesinler,sonra birisi çıksan ve sana desin:-1hafta daha bekseydin alacaktın paranı??nasıl karsılardın acaba..song bile bekledi diyosun..song yıllardır gs de oynuyo..çekip gidemezdi..biraz insaflı olun..

Kaçanda değil kaçırtanda suç aranmalı.Daha ne yapsın adam.Zaten GS'de durduğu süre 6 ay.4 ayda parasını alamamış.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Sonuna kadar haklı bide üstüne özür dileyor gibi bişey yani adam haklı ..

Quote Originally Posted by tardelli11 View Post
    sen hiç para kazandınmı?

kazanmıs olsaydın bu cümleleri buraya yazmazdın..elin fransızı ilk defa geldiği,yabancı olduğu türkiye de 4ay boyunca parasını alamıyor..bu ne demek biliyomusun?4ay bekledi 1hafta daha bekleseydi alacaktı parasını diyosun...biraz empati yap bence..ilk önce bir yerde çalısmaya başla..4ay maaşını vermesinler,sonra birisi çıksan ve sana desin:-1hafta daha bekseydin alacaktın paranı??nasıl karsılardın acaba..song bile bekledi diyosun..song yıllardır gs de oynuyo..çekip gidemezdi..biraz insaflı olun..
    Verdigin örnek cok yanlis.Sonucta Ribery takimda kalmaliydi düsüncesini kafamdan degistirmeyecegim,paragözün önde geleni.Taraftarlarin hatrina biraz daha katlanabilirdi.Simdi cikmis ortalikta diyor ben taraftarlari unutmayacagim,müthislerdi falan.Sen degilmisin kulübü ortada birakip kacan?Sen degilmisin taraftarlarin sevgisini nefrete dönüstüren?Bu konusmalarini sadece sacma ve komik buluyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Verdigin örnek cok yanlis.Sonucta Ribery takimda kalmaliydi düsüncesini kafamdan degistirmeyecegim,paragözün önde geleni.Taraftarlarin hatrina biraz daha katlanabilirdi.Simdi cikmis ortalikta diyor ben taraftarlari unutmayacagim,müthislerdi falan.Sen degilmisin kulübü ortada birakip kacan?Sen degilmisin taraftarlarin sevgisini nefrete dönüstüren?Bu konusmalarini sadece sacma ve komik buluyorum.
    sen ister saçma bul istersen komik bul..ilerde çalısmaya başlayınca anlarsın nekadar komik olduğumu..ribery paragözmüş...ilginç.hangi futbolcu paragöz değil?şimdi 2-3tane sadık adam söyleyeceksin kesin..onlar da her yeni sözleşmede takımdan ne kadar kopartabilirsem o bana kardır düşüncesinde..

ayrıca sen ribery e takmıssın..ne deseler boş..ribery e değil de ona para vermekten aciz olan yönetime kafayı tak..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Benim anladığım kadarıyla bu adam başka şeylerde yaşamış.Gitmesinin sebebi sadece parasını almamak değil gibi geldi bana.Ayrıca adama 4 ay parası verilmeyerek zaten güvenini yok edilmiş.Nasıl kalması beklenir?
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by tardelli11 View Post
    sen ister saçma bul istersen komik bul..ilerde çalısmaya başlayınca anlarsın nekadar komik olduğumu..ribery paragözmüş...ilginç.hangi futbolcu paragöz değil?şimdi 2-3tane sadık adam söyleyeceksin kesin..onlar da her yeni sözleşmede takımdan ne kadar kopartabilirsem o bana kardır düşüncesinde..

ayrıca sen ribery e takmıssın..ne deseler boş..ribery e değil de ona para vermekten aciz olan yönetime kafayı tak..
    Ribery`nin konusmalarini komik ve sacma buluyorum diyecektim.Herhalde yanlis anlatmisim.Neyse...

Ribery`den biz sadik olmasini beklemedik,sadece biraz daha disini sIkmasini istedik.Parasini mutlaka alirdi elbet.Taraftarlar icin kalmaliydi.

Yönetim icin dediklerimiz ortada.Zihniyet istifa diye her tarafta söylüyoruz,onlar icin diyecek baska sözüm yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Ribery`nin konusmalarini komik ve sacma buluyorum diyecektim.Herhalde yanlis anlatmisim.Neyse...

Ribery`den biz sadik olmasini beklemedik,sadece biraz daha disini sIkmasini istedik.Parasini mutlaka alirdi elbet.Taraftarlar icin kalmaliydi.

Yönetim icin dediklerimiz ortada.Zihniyet istifa diye her tarafta söylüyoruz,onlar icin diyecek baska sözüm yok.
    pardon..bende yanlıs anlamışım..boşverip geçelim yahu zaten takım zımba gibi olmus

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Adam Çok Haklı GS'de Hiç Bir Oyuncu Parasını Alamıyor "Canaydın Evine Başkanlık Neyine"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ya adam diyo ki Galatasaray çok güzel futbol hayatımı burda bitirmek isitoyrum en azından bi 5 yıl oynarım.. Bunları dememişmiydi? Çok deil, bundan 1-2 ay sonra çekip gitti.. Biz onu çok sevmiştik, ama o bizi yüzüstü bıraktı.. Ama bu yönetimin suçu da çok büyük.. Bakalım bu sene de şampiyon olamazsak ve UEFA da iyi biyere gelemezsek sevgili Canaydın evinden dışarı bişe çıkmasın..

bu konuda suçlu yönetimdir. Ribery niçin futbol oynuyor? Para kazanıp ailesinin geçimini sağlamak için. Futbolunu oynayıp parasını alamıyorsa (Yani emeğinin karşılığını) Suç Yönetimindir...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Beddua ediyorum..

ribery menajeri tarafindan kandirilip marsilya ya kacirildi kabahat genc ve saf ribery nin degil onu ayartan uyanik menajerindir

Bizi sırtımızdan vuran adamın duasına kaldıysak işimiz var

Eksik olsun onun duası

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ribery ye neler yapılmıs....Özhan canaydın ne iyilkler yapmış elbette baskanında sucu var ama ribery ninde sucu var..Adamı aileden saymıslar..falan fialn neyse olan oldu..Önemli olan bunlardan ders cıkarmamız...Zaten yönetimin kafasına taş düşdü akıllandı...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Ribery ye neler yapılmıs....Özhan canaydın ne iyilkler yapmış elbette baskanında sucu var ama ribery ninde sucu var..Adamı aileden saymıslar..falan fialn neyse olan oldu..Önemli olan bunlardan ders cıkarmamız...Zaten yönetimin kafasına taş düşdü akıllandı...
    İyilik yapacağına parasını verseymiş takımda kalırmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Bu en doğrusuydu, Şemsi.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

bizde bu sene münihle ya da başka zaman başka bir yerde onun olduğu klüp ile oynamak için duA ediyoruz..

omer-faruk-14 Misafir

Bu beddua edenler, kendilerini bir de Ribery'nin yerine koysunlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Dua edeceğine en azından 1 sezon daha kalsaydın, bizde biraz para kırardık..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Quote Originally Posted by omer-faruk-14 View Post
    Bu beddua edenler, kendilerini bir de Ribery'nin yerine koysunlar.
    Koydum.

Hala beddua ediyorum !

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by ekolata View Post
    Koydum.

Hala beddua ediyorum !
    sen etmeye devam et..anlaşılan beddualarınız işlemiyo..dikkat et o DUA sana dönmesin..adam takır takır oynuyo..

dikkat et o DUA sana dönmesin

Ben masum bi adama beddua etmiyorum. Masum olsaydı beddua etmezdim zaten.

Beddua benim bedduam kimseyi ilgilendirmez. Sanki sana etmişim gibi davranıyorsun.

Sakin...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Default Galatasaray İçin Hala Dua Ediyorum..!

Galatasaray'dan kaçarak Fransa'nın Marsilya takımına giden ve Bayern Münih'e transfer olarak rekor kıran Ribery, sessizliğini Maraton'a bozdu..

Alman ekibi Bayern Münih'in kampında soruları yanıtlayan Ribery, Galatasaray'da yaşadıklarını ve ayrılma nedenlerini ilk kez bu kadar açık ifadelerle anlattı..

Fransız yıldız Türkiye'yi unutamadığını söylerken, "Onları terk ettiğim için özür dilerim" dediği Galatasaray taraftarına da mesajlar gönderdi..

İŞTE RİBERY'NİN BAŞKA HİÇ BİR YERDE OKUYAMAYACAĞINIZ AÇIKLAMALARI!..

"TÜRKİYE'DE ÇOK ŞEY ÖĞRENDİM!.."

Türkiye'de 6 ay kaldım.. Çok güzel vakit geçirdim.. Bu kaldıgım süre içinde bana yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum.. Türkiye'deki insanlar bana çok iyi davrandılar.. Onlardan çok şey ögrendim.. Çok güzel bir 6 ay geçirdim..

"TAM DÖRT AY PARA ALMADIM!.."

İstanbul çok çok güzel bir şehir.. Galatasaray taraftarlarını da çok seviyorum. Ben Galatasaray'dan ayrıldıgım için üzgünüm.. Fakat kendi açımdan haklıyım. Herkes benim haklı oldugumu biliyor. Ama bu benim mutlu olmadığım anlamına gelmez. Çok görüşmeler yaptık.. Para ödemelerinde sorunlar yaşadım.. Sadece geç bir ödeme yüzünden Galatasaray'dan ayrılmadım. Bu şartlar altında Galatasaray'da oynamam mümkün degildi.. Tam dört ay Galatasaray'dan para alamadım.. Bu bütün futbolcular için zor bir durumdu.. Kulübe gelmeden önce bile para konusunda sıkıntı yaşadım.

"EVİME GELİP BENİ RAHATSIZ ETTİLER!.."

Ribery, kendisine yöneltilen "Yöneticiler senin evine kadar gelip seni rahatsız ettiler mi?" sorusuna şu yanıtı verdi ; "Evet böyle şeyler yaşadım.. Ama bunlar artık geride kaldı.. Şu anda bunları konuşmak istemiyorum.."

"ALMANYA'DA KEBAPÇIYA GİDİYORUM!.."

Almanya'da kebapçıya gidiyorum.. Bazı Türklerle karşılaşıyorum.. Aralarında Galatasaraylısı da var, Fenerbahçelisi de, Beşiktaşlısı da var.. Hiçbiri bana sitemde bulunmuyor.. Benimle sohbet ediyorlar.."

"SONG BENİM İÇİN BAŞKA!.."

"Galatasaray'dan görüştüğüm futbolcular var.. Song ile telefonla sürekli görüşüyoruz. Galatasaray'da benim kariyerimde, tecrübemde, yurtdışında futbol oynamamda önemli rolü var.. Çünkü bambaşka bir ülkeye gidiyorsunuz, dilini billmiyorsunuz.. Benim kariyerim açısından çok önemli biri.."

"GALATASARAY TARAFTARINI TERK ETTİĞİM İÇİN ÜZGÜNÜM!.."

"Türkiye'ye bir daha gelebilirim.. Kısa zamanda da gezmek için geleceğim.. Galatasaray taraftarına mesajım var, 'Onları terkettiğim için çok üzgünüm.' Ama tribünlerde hala bana destek verdikleri için, bana "Scarface" ismini ve "Ferraribery" ismini takıp, resmimi tribünlere astıkları için çok teşekkür ederim."

"MÜSLÜMANLIĞI SEVDİĞİM İÇİN SEÇTİM!.."

"Müslümanların çoğunlukta olduğu bir mahallede oturuyorum.. Eşim de Müslüman.. Bu dini beğendiğim için Müslümanlığı seçtim.."

"GALATASARAY İÇİN HALA DUA EDİYORUM!.."

"Türkiye ligini sürekli takip ediyorum.. Galatasaray'ı izliyorum.. Her sene onların şampiyon olması için dua ediyorum.. Taraftarların sevinmesi için dua ediyorum."

Para kazandırıp gitseydin bu taraftarda seni unutmazdı ama...

Bizde senin için dua ediyoruz merak etme

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beddua ediyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

evet..zamanında yerden yere vurduğumuz riberry bu işte..4ay parasını alamamıs..yazıklar olsun böyle yönetime.bunların galatasaray lı olduklarına inanmıyorum ben..

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Beddua ediyorum..
    hehbe,+1905

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Beddua ediyorum..
    bu topic i sen açmıssın..anlam veremediğim bir şekilde adama beddua ediyosun..sebebi nedir?

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Yönetim Ribery'den daha suçlu...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri