Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 41 sonuç

Konu: Buffon'dan gol(Penaltı veya uzatmalarda değil)

abi canı sıklımış bi gideyim demiştir.. tak gol olmuştur bence.. hazırlık maçı ya normal karşılamak lazım.. yada asistanlar bazen sapıtıp farklı yerlerde oynatabiliyo oyuncuları bunu da düşünmek lazım..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Buffon Kendini Aşmış

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya adamı forvete koymuş olablirmisin
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bence imkansız bunda var bişi

golu attigin dakikanin ustune tikla golu gostermesi lazim

Bu arkadaşın yapmış olabilecegi iki şey var Buffonun böyle bir gol atabilmesi için...
    1-Kendi takımı oldugunu söylemiyor demekki New User secenegini kullanmışVe Juventusuda kontrolü altına almıştır.Juventusunda yonetimini aldıktan sonra Buffonu forvete koymuştur.
    2-Yada Juventusu aldıktan sonra bir forvet oyuncusunu nickname vererek oynatmıştır.
    Benim bildigim kadarıyla maçtaki goler atılan dakika ibaresine tıklanarak izlenebiliyor hangi maç olursa olsun..Sırf forumda ilgi çekmek için çok buyuk zahmete girmiş arkadaş...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Captain Efe View Post
    Bu arkadaşın yapmış olabilecegi iki şey var Buffonun böyle bir gol atabilmesi için...
    1-Kendi takımı oldugunu söylemiyor demekki New User secenegini kullanmışVe Juventusuda kontrolü altına almıştır.Juventusunda yonetimini aldıktan sonra Buffonu forvete koymuştur.
    2-Yada Juventusu aldıktan sonra bir forvet oyuncusunu nickname vererek oynatmıştır.
    Benim bildigim kadarıyla maçtaki goler atılan dakika ibaresine tıklanarak izlenebiliyor hangi maç olursa olsun..Sırf forumda ilgi çekmek için çok buyuk zahmete girmiş arkadaş...
    Friendly maçlar ve senin ligin dışındaki ligin maçlarının gollerini izleyemezsin. Arkadaşınızı kötü şeylerle itham ederken biraz da düşünün.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Bir aralar forumda başka bir arkadaş göstermişti.Van der Saar ve gol diye. Orda Van der Saar topu uzun oynuyo kalecinin üstünden zıplayıp top ağlarla buluşuyodu.Aynı tarzda bir gol olabilir bence

Ayrıca Burak forumca zaten tanınan bir arkadaş neden dikkat çekmek istesinki son derece saçma bir düşünce...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Kaleci kısmısı çogu zaman sert şut ya da kafa ile kaleyi zor durumda bırakabiliyor, ama bunun için takımın da zor durumda olması lazım, benim aklıma gelen şey, fm'de friendly maçlarda bi sürü akılalmaz olay oluyor , bunlardan biridir, garanti, özellikle de kendi takımın degilse çok normal olabilir, , ben enyeama'yı oyunlarımda bir kaç kez direkten dönen kafa toplarıyla hatırlarım , ee adamı forvet oynatırsan belki böyle şeyler olabilir, ayrıca ss'in tarihine bakmadım ama, ilk sezonda olduysa, serie b olayları felan, deschamp ya da asistan menejer değişik bişiy denemiş olabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    Kaleci kısmısı çogu zaman sert şut ya da kafa ile kaleyi zor durumda bırakabiliyor, ama bunun için takımın da zor durumda olması lazım, benim aklıma gelen şey, fm'de friendly maçlarda bi sürü akılalmaz olay oluyor , bunlardan biridir, garanti, özellikle de kendi takımın degilse çok normal olabilir, , ben enyeama'yı oyunlarımda bir kaç kez direkten dönen kafa toplarıyla hatırlarım , ee adamı forvet oynatırsan belki böyle şeyler olabilir, ayrıca ss'in tarihine bakmadım ama, ilk sezonda olduysa, serie b olayları felan, deschamp ya da asistan menejer değişik bişiy denemiş olabilir
    west bromwich'le oynamış yahu yani serie b maçı değil
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    west bromwich'le oynamış yahu yani serie b maçı değil
    ya yazdıktan sonra böyle, anlaşılacagını biliyordum , west bromwich ama işte hazırlık maçlarında bi sürü deyim yerindeyse saçmalık olabiliyor, ayrıca serie b tarafında da biraz karışıklık var o sezon da ya belli farklı şeyler denemek lazım diye gerçekçi düşünüp... ben de saçmaladım....

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Yok kardeş estağfirullah Valla ben hiç karşılaşmadım böyle bir olayla ama Burak'a da güveniyorum yani diğer arkadaşların söylediği olumsuz türden şeyler yapmamıştır
    I'm back...

Del Piero_10 Misafir

Konuyu şimdi gördüm aynı şey benim başıma geldi.Atletico Madrid'in başındaydım İtalya milli takımında gol atanlar arasında Buffon vardı.

Merak ettim ve falsolu bir serbest vuruş golü olduğunu gördüm,böyle ilginçlikler oluyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Sao Paoulo takımını öneririm kalecisi Rogerio Ceni bilenler vardır içinizde frikikleri 20... çok şık goller atar + çok şık orta sahadan gollerde yersiniz(malum baraja takılınca frikikleri kale boş )
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    ALSANCAK

bence gözünden kaçmıştır mesela forvet sakatlanmıştır onu çıakrtım gk yerine forvete almışındır BENCE ben böyle bezen çok yapıyom bi bakıyom a.cole forvette

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Cool Buffon'dan gol(Penaltı veya uzatmalarda değil)

Arkadaşlar bende şans eseri gördüm.Hazırlık maçı olduğu için golü izleyemiyorum ama nasıl oldu merak ediyorum açıkçası;

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Enteresan gerçekten.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    34

nasıl atmış baktın mı?
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nasıl attığını gerçekten merak ettim. Raporada bakamıyosun tabi doğal olarak.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kardeş ben hazırlık maçı yaptığımda kalecim son dakkalarda ileriye çıkıyordu farklı önde olduğum zamanlarda başıma geliyordu böyle olaylar.Ama hiç kalecim gol atmıyordu Bu maçtada böyle bişey olmuştur kesin.

Nesil
    2005
    Yer
    Kayısı Diyarı

Hazırlık maçını baş antrnör oynattı sen oynamadıysan o da heyecan olsun die adamı forvette oynatmasın başka bişi aklıma gelmiyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Fantezi oLsun diye kornerde iLeri çıkmıştır.Başka ne oLabiLir ki
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

bence forvet oynattı.adam da kornerde bi gol atmıstır iyi puanla bitirmiştir macı

küçük bi ayrıntı dikkatimi çekti gol ve trezeguet'in sakatlığı aynı dakikada olmuş...

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by oguse View Post
    küçük bi ayrıntı dikkatimi çekti gol ve trezeguet'in sakatlığı aynı dakikada olmuş...
    müthis bi noktaya parmak bastın
    o zaman trezeguet sakatlandı ve bas antrenor bi salaklık yapıp buffon u soktu ve o da hocasının yuzunu kara cıkarmadı

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Yalnız ben Juventus değilim o oyunda.Şans eseri gördüm.

Belki penaltı kullanmıştır...

Kaleci kurtarmıştır dönen topu tamamlarmıştır...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İlginç Bende beşiktaş trabzon kupa yarı finali maçını oynarken toplamda 1-2 yeniliyordum.Hakan arıkan ileri çıkmıştı seken topu ceza sahası dışından 30 metreden müthiş vurdu Sonra maç uzatmaya gitti ve ben kazandım Maç kaseti aşağıda isteyen bakabilir

http://rapidshare.com/files/48024454...nspor.pkm.html

Nesil
    2007
    Yer
    Antep

ben bi kere Juve'yi almıştım, takıma "topluca hücum" da desem bu Buffon ileri çıkmıyo, çık diyom çıkmıyo adam...

(yaşım ondan küçüktü, bu sebepten olabilir tabii...)

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Golu attigi dakikaya bakilirsa pek ileri cikip kornerden kafa vurmus olmasi muhtemel degil. Zaten takim ondeyken hayatta cikmaz hicbir kaleci..

Takim arkadasinin penaltisini tamamlamis olamaz zira penaltida o ceza yayina kadar gelmez.

Kendi penaltici olabilir , atamamistir doneni tamamlamistir.
    Ya da frikikten asmistir..

Baska da ihtimal gelmiyor aklima

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

PenaLtıyı kacırıp tamamLamıs oLsa orda penaLtı kacırdığını da göstermesi gerek
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri