Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
24. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

4 16.67%
  • Sivasspor

8 33.33%
  • Berabere biter

12 50.00%
Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 215 sonuç

Konu: TSL 1.Hafta | Trabzonspor - Sivasspor

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Default TSL 1.Hafta | Trabzonspor - Sivasspor

---

Yer:Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadyumu
    Tarih:12 Ağustos Pazar
    Başlama Saati:18.45

Sezona UEFA faciasıyla başladık.Bakalım lige nasıl başlayacaz.Rakip Sivasspor.Bize ters geliyor biraz.Maçı alıp sezona iyi bir başlangıç yapmalıyız..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Büyük ihtimal Trabzonspor alacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

ben puan kaybedeceğimizi düşünüyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bence sivas beraberlik çıkarır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzon kazanır.Yada Berabere biter.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Trabzonspor'un kazanmasını istiyorum

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sivas puan alır

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ziyan ' n yüzünden puan kaybederiz mantelize sag olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sivas alır..

Trabzonspor kazanır...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Trabzon alır

Nesil
    2006

Trabzon lige kötü bir hava ile başlayacak Sivasspor'dan üç puan bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bereberlik bekliyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Çifte şans: 1,0

Berabere biter.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Benimde berabere bitecekmiş gibime geliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Trabzonspor'da hazırlıklar başladı

Turkcell Süper Lig'de 2007-2008 futbol sezonun ilk maçında kendi sahasında Sivasspor'u konuk edecek olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını 1 günlük iznin ardından bu akşam yaptığı çalışmayla başladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan çalışmaya Musa, Risp, Ayman ve Ersen Martin katılmadı. Bordo-mavili takım toplu ve gruplar halinde yaptığı düz koşunun ardından çift kale maç yaptı. Teknik direktör Ziya Doğan, çift kale maç sırasında oyuncularına sürekli ikazlarda bulundu.
    Trabzonspor, Sivasspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı çift antrenmanla sürdürecek.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Berabere..

Trabzonspor F. Tekke'den sonra bir türlü toparlanamadı. Hele ki bu seneki Avrupa macerası iyice yıprattı onları. Sivasspor alırsa süpriz olmaz.

gecen seneki gs fb macinda galatasaraya gelen cezanin sebebi guvenlikle ve taraftar olaylariyla ilgiliydi ceza ne geldi 5 mac seyircisiz geldi dun geceki macta guvenlik ve taraftar di sorun ve fiili bir saldiri var mehmet yildiza bunun cezasinin daha agir olmasi lazim hani herkes oyunun sertliginden kiskirtmalardan bahsediyor bunlari hepimiz her macta goruyoruz o zaman her galatasaray macinda rakip taraftardan biri sahaya insin hasan sas i samarlasin her fenerbahce macinda biri sahaya insin luganoyu samarlasin her trabzon macinda biri sahaya insin ceyhunu samarlasin bunun onune gecemezsin sahada birbirine soven futbolcular mac sonunda birbirlerine sariliyor en basiti dun gece mactan sonra canli baglantilar yapilirken aymanla balili bir araya gelmeden once ersenle balilinin birbiriyle sakalasmasi bunlar ne sivasli ne trabzonlu adamlar bunlar profesyonel futbolcular sahada olan herseyi sahada birakmayi ogrenmis insanlar ama her sinirlenen her dolmusa gelen adam sahaya inip futbolcu samarlamaya baslarsa bunun onune kimse gecemez dunyadaki ornekleri ortada bu sekilde davranan takimlarin feyenoord partizan. feyenoord kucuk takimiydiki uefa da ceyrek final olmasi lazim tam hatirlamiyorum adamlari ceyrek finalden kupa disina birakti.

asil onemli konu trabzon halkina tamam gercekten zerre kadar suphem yok iyi insanlar olduklarindan vs vs ama sehiriniz bu kadar karalanirken lutfen daha dikkatli olun lutfen bi adim atacaginizda 3 kere dusunun cinayetler bombalamalar linc girisimleri hep bu ilimizdeki insanlarin disardan baska yerlerden kotu lanse edilmesini sagliyor bakin bizim basimizdan hala duydugumuzda basimizi one egen olaylar gecti insanlar dolmusa geldi baska etkenler oldu vs vs ama bi sekilde bu olaylar sivasimizin ustune kaldi biz yanlis yaptik yanlis davrandik siz oyle olmayin 2 gun sonra avrupada bir maciniz olsa yada ligden baska bir takim deseki kardesim benim bu stadda can guvenligim yok gelmek istemiyor dese bu olaylari onunuze koysalar rencide etmeseler hos mu olur. elbet o gece yasanan olaylarin cezasini federasyon tahkim kurulu yada baska kurullar bi sekilde verecektir trabzona yakisan buyuk takim oldugunu gostererek evet kardesim bazi kendini bilmez dengesizler bisiler yapti ve bunun cezasini tum trabzonspor camiasi olarak biz cekicez ki bundan sonra o stada gelen trabzonsporlular yanindaki arkadasindaki onundekinden sorumlusu olsun ki bir daha boyle kotu olaylarla trabzonsporumuz anilmasin bu arada buyuk trabzona ayman gibi bir futbolcu gercekten yakismiyor yaptigi hareketi soran muhabire ben bisi yapmadim balili kendini yere atti o zaten bunu hep yapiyor demesi piskin piskin hic yakismadi... insanlar bilmedikleri gormedikleri bi yer hakkinda bir kez kotu olaylar gordugu zaman bi kac dengesiz der ikinci kez gordugun durur dusunur ucuncu kez gordugunde demek ki burdaki insanlar boyle insanlar der... lutfen daha yapici olalim bazilari demis yok sivasta ne olacak onlarin 10 nine bizim ikibinimiz yeter gelisen dunyada holigan olmak cok kolay arkadaslar 3 tane hap biraz alkol biraz doldur sonra ver eline doner bicagini al sana holigan...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ixsan View Post
    gecen seneki gs fb macinda galatasaraya gelen cezanin sebebi guvenlikle ve taraftar olaylariyla ilgiliydi ceza ne geldi 5 mac seyircisiz geldi dun geceki macta guvenlik ve taraftar di sorun ve fiili bir saldiri var mehmet yildiza bunun cezasinin daha agir olmasi lazim hani herkes oyunun sertliginden kiskirtmalardan bahsediyor bunlari hepimiz her macta goruyoruz o zaman her galatasaray macinda rakip taraftardan biri sahaya insin hasan sas i samarlasin her fenerbahce macinda biri sahaya insin luganoyu samarlasin her trabzon macinda biri sahaya insin ceyhunu samarlasin bunun onune gecemezsin sahada birbirine soven futbolcular mac sonunda birbirlerine sariliyor en basiti dun gece mactan sonra canli baglantilar yapilirken aymanla balili bir araya gelmeden once ersenle balilinin birbiriyle sakalasmasi bunlar ne sivasli ne trabzonlu adamlar bunlar profesyonel futbolcular sahada olan herseyi sahada birakmayi ogrenmis insanlar ama her sinirlenen her dolmusa gelen adam sahaya inip futbolcu samarlamaya baslarsa bunun onune kimse gecemez dunyadaki ornekleri ortada bu sekilde davranan takimlarin feyenoord partizan. feyenoord kucuk takimiydiki uefa da ceyrek final olmasi lazim tam hatirlamiyorum adamlari ceyrek finalden kupa disina birakti.

asil onemli konu trabzon halkina tamam gercekten zerre kadar suphem yok iyi insanlar olduklarindan vs vs ama sehiriniz bu kadar karalanirken lutfen daha dikkatli olun lutfen bi adim atacaginizda 3 kere dusunun cinayetler bombalamalar linc girisimleri hep bu ilimizdeki insanlarin disardan baska yerlerden kotu lanse edilmesini sagliyor bakin bizim basimizdan hala duydugumuzda basimizi one egen olaylar gecti insanlar dolmusa geldi baska etkenler oldu vs vs ama bi sekilde bu olaylar sivasimizin ustune kaldi biz yanlis yaptik yanlis davrandik siz oyle olmayin 2 gun sonra avrupada bir maciniz olsa yada ligden baska bir takim deseki kardesim benim bu stadda can guvenligim yok gelmek istemiyor dese bu olaylari onunuze koysalar rencide etmeseler hos mu olur. elbet o gece yasanan olaylarin cezasini federasyon tahkim kurulu yada baska kurullar bi sekilde verecektir trabzona yakisan buyuk takim oldugunu gostererek evet kardesim bazi kendini bilmez dengesizler bisiler yapti ve bunun cezasini tum trabzonspor camiasi olarak biz cekicez ki bundan sonra o stada gelen trabzonsporlular yanindaki arkadasindaki onundekinden sorumlusu olsun ki bir daha boyle kotu olaylarla trabzonsporumuz anilmasin bu arada buyuk trabzona ayman gibi bir futbolcu gercekten yakismiyor yaptigi hareketi soran muhabire ben bisi yapmadim balili kendini yere atti o zaten bunu hep yapiyor demesi piskin piskin hic yakismadi... insanlar bilmedikleri gormedikleri bi yer hakkinda bir kez kotu olaylar gordugu zaman bi kac dengesiz der ikinci kez gordugun durur dusunur ucuncu kez gordugunde demek ki burdaki insanlar boyle insanlar der... lutfen daha yapici olalim bazilari demis yok sivasta ne olacak onlarin 10 nine bizim ikibinimiz yeter gelisen dunyada holigan olmak cok kolay arkadaslar 3 tane hap biraz alkol biraz doldur sonra ver eline doner bicagini al sana holigan...
    1) o mehmet yıldız mactan sonra benim üstüme gelen adamın elinde satır vardı diyo.. yalana bak sanki kameradan görmüyoruz sivasspor bu kadar aciz bir takım..
    2) sen kendini ne sanıyosun ts taraftarı 80. dakikada sivası alkıslıyodu..
    3) aymanın o faulleri her zaman yapıyor cezası neyse yer.. cezasıda sarı karttı bu olaydan sonra musa tribune davetiye cıkardı..
    4) az önce stv de nuri albayrak cıktı ve maca sivassporun cıkmak istemedigini hakemin devam etmek istedigini söyledi
    5) BASININ ADELETİ İSTANBUL BASINI
    BJK stadında adam öldürülür 3-5 kendini bilmez yaptı derler.
    FB maçında adam vurulur, sahaya bomba atıp kaleciyi sağır ederler 3-5 kendini bilmez yaptı derler
    GS stadı savaş alanına çevirir resmen stadı yakar, koltukları söker küçük bir grup yaptı derler
    TRABZONSPOR stadında 3-5 kişi sahaya girer hemen tel örgüler konulsun hatta elektirik verilsin, Trabzon zaten hep böyle, vahşi adamlar derler.

6) alayına gider

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

uefa eski başkanı JOHANSSON roma-galatasaray maçından sonra şöyle demişti..:futbol özerktir..benim sahama hiç kimse giremez...cürret bile etmemeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Default El Saka:Bu adam rahatsız

Sivassporlu Balili'nin, "Karşı karşıya oynadığımız her maçta beni sakatlamak için elinden geleni yapıyor" şeklindeki suçlamasına hedef olan Konyasporlu El Saka, İsrailli oyuncunun gerçekleri söylemediğini iddia etti.

Yıllardır Türkiye'de futbol oynadığını ve bugüne dek kimseyle bir sorun yaşamadığını vurgulayan El Saka, "Balili yalan konuşuyor. Herkes geçmişte karşı karşıya oynadığımız maçlara dikkatlice izleyip baksın. Benim ona saha içinde tekme salladığımı veya küfür ettiğimi kimse gösteremez" diye konuştu.

Geçmiş yıllarda Fenerbahçe ve Galatasaray'da forma giyen İsrailli Haim Revivo ile en az 10 kez karşı karşıya oynadığına dikkat çeken El Saka, Balili için, "Bu adam rahatsız. Her maçında olay çıkıyor. Geçen yıl Gaziantep ve Vestel maçlarında da aynı olaylar çıktı. Trabzon'da Ayman'ın yaptığı hareket kasti değildi. Normal bir faul vardı. Futbol erkek oyunudur. Kaldı ki hakem sarı kart gösterdi. Ama Balili, kart çıktıktan sonra Ayman'a küfür edip, ortamı daha da gerdi, sonra kenara çekildi" dedi. Balili'nin, takım arkadaşlarını yalnız bırakarak soyunma odasına gittiğine dikkat çeken El Saka, konuşmasını şöyle tamamladı: "Geçtiğimiz yıl 4-0 kaybettiğimiz maçta aramızda bir gerginlik yaşandı. Aslında ben bu adamı ciddiye almıyorum. Beni herkes tanıyor. Bugüne kadar kimse ile problem yaşamadım. Eğer doğru insan olmasam, bana Konyaspor'da kaptanlık verilmezdi."
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Umarım maçı 90 dk yada geri kalanı oynanır ve 7 maç ceza alırız.. tabi bu karar zor görünüyor zaten Sivas'ta bi 90 dk daha kaldıramaz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    Umarım maçı 90 dk yada geri kalanı oynanır ve 7 maç ceza alırız.. tabi bu karar zor görünüyor zaten Sivas'ta bi 90 dk daha kaldıramaz
    eger macın tekrar oynatışı gündeme gelirse trabzonspor taraftarı eskigünlere döner camiiada birlik beraberlik olusur..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by byunuss1 View Post
    1) o mehmet yıldız mactan sonra benim üstüme gelen adamın elinde satır vardı diyo.. yalana bak sanki kameradan görmüyoruz sivasspor bu kadar aciz bir takım..
    2) sen kendini ne sanıyosun ts taraftarı 80. dakikada sivası alkıslıyodu..
    3) aymanın o faulleri her zaman yapıyor cezası neyse yer.. cezasıda sarı karttı bu olaydan sonra musa tribune davetiye cıkardı..
    4) az önce stv de nuri albayrak cıktı ve maca sivassporun cıkmak istemedigini hakemin devam etmek istedigini söyledi
    5) BASININ ADELETİ İSTANBUL BASINI
    BJK stadında adam öldürülür 3-5 kendini bilmez yaptı derler.
    FB maçında adam vurulur, sahaya bomba atıp kaleciyi sağır ederler 3-5 kendini bilmez yaptı derler
    GS stadı savaş alanına çevirir resmen stadı yakar, koltukları söker küçük bir grup yaptı derler
    TRABZONSPOR stadında 3-5 kişi sahaya girer hemen tel örgüler konulsun hatta elektirik verilsin, Trabzon zaten hep böyle, vahşi adamlar derler.

6) alayına gider

1-)hmehmet salladı ya da sallamadı umrumda değil.herşeyi kameralar gösteriyor mu bana bunun cewvabını ver...daha geçen sene şansal büyüka -ki kendisi lig tv genel yayın yönetmenidir- birçok şeyi seyirciden gizliyoruz demedi mi...ayrıca da allta diyorsun ki 3-5 kişinin yaptığını trabzon seyircisine mal ettiler...üstte de mehmet yıldız yalan söyledi işte sivasspor bu kadar aciz bir takım diyorsun...kendinle çelişiyorsun...

2-)80 dakika alkışlayanlarla 3 puan cepteyken 30 saniye kala sahaya inen taraftar aynı taraftar değildir herhalde bi düşün.3-5 kişi diyorsun...

3-) ben aymanın böyle hunharca girdiğine hiç şahit olmadım ki kendisi 7 yıldır türkiyede oynar.buna halk arasında çift dalmak diyoruz ve cezası kırmızı karttır...tribüne davetiye çıkaranlar sadece sivassporlu futbolcular değildir...loütfen hatayı herkes biraz da kendisinde arasın... sen kendine 30 saniye daha hakim olma 3 puandan et takımı en az 5 maçlık hsılattan mahrum bırak kulübü,seyirciyi takıma hasret bırak sonra da sivassporlular kışkırttı...yok öyle bi dünya.30 saniye daha sabredilmeyecek hiçbir kışkırtma bilmiyorum ben...

4-) hakem yanlış karar verirmiş o zaman...çıkıp devam etseydi türk futbolunun çöktüğü yer olurdu orası.seyirci girip futbolcu tartaklıycak ve hiçbirşey olmamış gibi devam edilecek..bu kadar iyimser olmayın allah aşkına lütfen...

5-) kimsenin olayları trabzon seyircisine mal ettiğine şahit olmadım henüz...ben hala diyorum 3-5 kendini bilmez serseri diye...

6-) iyi yolculuklar...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

hiç sanmıorum maçın tekrar oynatılacağını...yenilen takımın seyircisi yenen takımın formasını giysin o zaman atlasın sahaya...önüne gelene vursun sonra da maç yeniden oynansın...ne güzel memleket...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

commandante kardeş 5 maddeye katılmıyorum..kazım kanat diyorki Trabzon stadına demir tellere elektrik verilmeli... buyur burdan yak...bunun adı ne peki adamlar bıçak sokup adaml öldürüyor..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by comandante View Post
    hiç sanmıorum maçın tekrar oynatılacağını...yenilen takımın seyircisi yenen takımın formasını giysin o zaman atlasın sahaya...önüne gelene vursun sonra da maç yeniden oynansın...ne güzel memleket...
    bende zaten beyim fırtınası yapmıştım cezayıda hakediyoruz biliyorum ama musa ceza almazsa gerçekten çok üzülürüm..ayrıca seyircisiz iyi maçlar çıkarmıştık geçen sene..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Yahu BeyLer Kendi stadLarinda adam oLdurenLer iceriye siLah sokanLar Kendi FutbolcuLarini doveN takIm taraftarLari YorumLariniza diKkat ediN once kendinize baKin da sora Trabzon hakkInda atin tutUn !! KAZIM KANAT 5-6 Sene onceki CARSI GrubunUn Trabzon Yenimahalledeki Bos Ve 60 yas ustu InsanLarn oLdugu kahveye SatirLarLa daLinca Onlar icin 20 -30 CENGAVER Demis Ve Ovgu Yagdirmisdi !! Daha neyi Konusuyorsunuz sIz !! IstanbuL basinI kimKi Trabzon haKkinda Konusuyor Hic Tasvb etmememe Ragmen bu oLaylar IstanbuLdada cikInca bakaLim tepkiniz noLacak ! Tabi IstanbuL MEDYASI oLayi Hemen Kapatacak Cozum de 3-5 Kendini biLmez !! Cok Komiksiniz Ya siz !

Konu Kilitlenmiştir. Olan oldu gereksiz yere tartışmaya gerek yok.

Sayfa 1 / 8 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri