1 ile 25 arası toplam 25 sonuç

Konu: "Dört takım da tur atlar"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Default "Dört takım da tur atlar"

"Dört takım da tur atlar"

Süper Kupa finalini izlemek üzere Köln'e gelen Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim yarın güzel bir kupa maçı izleyeceklerini söyledi. Terim, Türk takımlarının Avrupa kupalarındaki rakiplerini de değerlendirerek, ''Olabilecek en iyi kura çekildi. Takımlarımız turu atlayacaklardır, önemli olan da budur'' dedi.

Galatasaray'ın rakibinin isimsiz bir takım olduğunun altını çizen tecrübeli teknik adam, Galatasaray teknik direktörü Karl Heinz Feldkamp'a yapılan ''yaşlı'' eleştirilerine de katılmadığını ifade etti. Fatih Terim, ''Kalli tecrübeli bir hoca. Ciddi bir hoca. Futbolda teknik direktörün düşüncesi, zekası ve tecrübesi çok önemlidir. Bu birikimler Kalli'de var'' diye konuştu.
    04.08.2007

Kaynak : AA

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bence de 4 olmasa bile 3 takımım da tur atlar.Erciyes'in işi biraz zor ama imkansız değil

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Erciyes dışındaki kulüplerimizden ben de umutluyum

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ben de hepsinden umutluyum fakat futbol kağıt üzerinde değil sahada oynanıyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Umarım hepsi turu geçer..

Del Piero_10 Misafir

Galatasaray,Beşiktaş geçer.Fenerbahçe-Anderletch şanslar eşit.Erciyesspor elerse çok güzel bir hediye olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

4/3 olmalı.4/4 olursa süper olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

4/3 olmak zorunda artık yani.. Bu kadar transfere de olsun bi zahmet..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Galatasaray,Beşiktaş geçer.Fenerbahçe-Anderletch şanslar eşit.Erciyesspor elerse çok güzel bir hediye olur.
    BJK'nin rakibi Zürih kolay bir rakip degil adamlar son iki sezonda isvicre sampiyonu olmuslar.Fener ve BJK'nin sanslarini esit görüyorum GS kolay gecer, Erciyes elenir.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post
    BJK'nin rakibi Zürih kolay bir rakip degil adamlar son iki sezonda isvicre sampiyonu olmuslar.Fener ve BJK'nin sanslarini esit görüyorum GS kolay gecer, Erciyes elenir.

İsviçre ligiyle, Türkiye ligini bir tutuyorsan bir şey diyemeyeceğim! İsviçre liginde tüm zamanların en yüksek transfer ücreti 5m€ onuda Beşiktaş'tan aldılar. Eh böyle bir ligden fazla bir şey beklenmemeli.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Anderlecht Zürih'ten daha iyi bir ekip..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İsrail takımları son senelerde yükselişti Erciyes kesin elenir.Galatasaray kesin eler.Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin elemesi gerekir ancak ne yapacakları belli olmaz

Galatasaray turu rahatlikla gecer.
    Besiktas ve Fenerbahce zorlanirlar ama onlarda turu gecerler.
    Erciyesspor`dan umudum yok,ama turu gecerlerse tam süper olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    İsrail takımları son senelerde yükselişti Erciyes kesin elenir.Galatasaray kesin eler.Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin elemesi gerekir ancak ne yapacakları belli olmaz
    hepsine katılıyorum..anderlecht kadar zürich iyi bir takım..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Tura en yakın Galatasaray gözüküyor bu 4 takım arasından.Bence de kesin çıkarlar zaten.Ama Zürih sanıldığı kadar kolay bi takım değil aynı şekilde Anderlecht'in gücü de ortada.Ama BJK biraz daha yakın tura.FB-Ander maçlarında ise şanslar eşit.Erciyes'e de şans vermiyorum fazla geçen seneki kadro yok sadece 1-2 oyuncu kalmış takımda..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence turları 4/2 ile geçeğiz..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İnşallah hepside geçer

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    İsviçre ligiyle, Türkiye ligini bir tutuyorsan bir şey diyemeyeceğim! İsviçre liginde tüm zamanların en yüksek transfer ücreti 5m€ onuda Beşiktaş'tan aldılar. Eh böyle bir ligden fazla bir şey beklenmemeli.
    Türkiye Ligi ile Isvire Ligi'nin kurulus tarihlerine bak istersen.. Adamlar bizden daha kaliteli futbol oynuyor ayni zamanda daha cekismeli bir ligleri var..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Türkiye Ligi ile Isvire Ligi'nin kurulus tarihlerine bak istersen.. Adamlar bizden daha kaliteli futbol oynuyor ayni zamanda daha cekismeli bir ligleri var..
    Haklısın ama UKrayna liginide sen kücümsüyordun o yüzden her ligi kücümsemeyin ukraynada harcanan paralar belli ayrıca bizim üstümüzdeler.....Yetisen futbolcularda belli....

Karsımıza bir rakip cıkar önce ligini sonra takımı kücümseriz bırakalım sunları........Artık avrupada her mac kolay degil..
    Maclar bir yapılsın Önce artık lokum diye takım yok..

Besıktas sheriff karısısında yine zorlanıyor....mesela..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Haklısın ama UKrayna liginide sen kücümsüyordun o yüzden her ligi kücümsemeyin ukraynadaharcana paralar belli ayrıca bizim üstümüzdeler.....Yetisen futbolcularda belli....
    ukrayna bu zamana kadar ne yapmis? hala ayni fikirdeyim ukrayna ligi kötü bir lig ..

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Adamların bizden daha kaliteli bir futbolu yok. Eğer sen Ukrayna ligini küçük görüyorsan, İsviçre ligi 2.lig seviyesindedir. O senin beğenmedin Ukrayna ekipleri, şu an Türk takımlarından daha üstün.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

SIralama da bizim üstümüzde..............Malesef...en iyi takımları kiev ve shanktar bizde 3 büyük takım...

Yani demek istedigim rakip cok küçümsüyoruz besıktas hala zorlanıyor mesela.....Millet zürih dedi ama belki bu macta elenecekler...
    İnsallah 4 takımda tur atlar......

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by starfreedom View Post
    Adamların bizden daha kaliteli bir futbolu yok. Eğer sen Ukrayna ligini küçük görüyorsan, İsviçre ligi 2.lig seviyesindedir. O senin beğenmedin Ukrayna ekipleri, şu an Türk takımlarından daha üstün.
    Ukrayna Ligi hakkinda acaba ne kadar bilgiye sahipsin, bu kadar emin konusuyorsun, o cok begendiniz takimlardan Kiev SL'de 4. oldu , Feneri elediler diye adamlari Barcelona yaptiniz yahu.. Ayrica bana masal anlatmayin, Türk Futbol'u hicte iyiye gitmiyor aksine geriye dogru gidiyoruz.. Isvicre Ligi'ni 2. lig yaptin, daha ne diyeyim Isvicre'lilerii sevmiyor olabiliriz fakat gercekleri görmemezlikten gelmeyelim..

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Ukrayna Ligi hakkinda acaba ne kadar bilgiye sahipsin, bu kadar emin konusuyorsun, o cok begendiniz takimlardan Kiev SL'de 4. oldu , Feneri elediler diye adamlari Barcelona yaptiniz yahu.. Ayrica bana masal anlatmayin, Türk Futbol'u hicte iyiye gitmiyor aksine geriye dogru gidiyoruz.. Isvicre Ligi'ni 2. lig yaptin, daha ne diyeyim Isvicre'lilerii sevmiyor olabiliriz fakat gercekleri görmemezlikten gelmeyelim..

Bazen mesajlarını nasıl okuduğunu çok merak ediyorum! Eğer sen Ukrayna ligini küçük görüyorsan, İsviçre ligi 2.lig seviyesindedir. Benim lafım bu. Sen artık nasıl anlıyorsun bilemiyorum. Öyle bir konuşuyorsun ki sanki Fenerbahçe şampiyonlar ligine kalsaydı yarı final oynardı. Siz bugüne kadar ne yaptınızda Dinamo Kiev'i küçük görüyorsunuz. Benim Türk futbolunun iyiye doğru gittiğine dahil hiç bir mesajım yoktu. Ayrıca, İsviçre'lileri sevmiyor olabiliriz demişsin ama bu lafı diyecek en son kişiye denk gelmişsin.

Konu saptı. Kilitli.

Mesaj Yetkileri