kendi kendine oynanıp, kendine pas verip kendi atıyor,aşmış kendini bu adam hangi takımda oluyor bu bjk'de yani aslında Tsl'de mi demem lazım
![]()
Bir sezonda 50 goL attırdım ben PaLermo ya ciddi anLamda çok iyi bir pivot santrafor..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Palermo müthiş oyuncu gerçekten.Tam bir Target Man.
So what?
Saike
Aşmış kendini Palermo.
Daha ligde 23. haftadayım...![]()
süper oynamış yahu... Palermo iyi forvet...
Palermoyu bende hep italyadaki palermo transfer ediyoenteresan bir oyuncu
Sen ilk senende mi aldın? Ve kaça aldın?
So what?
Saike
Boca da oynuyor.Adam bomba.Her mac Hat Trick potansiyeline sahip.Arkasında da Riquelme.Allaah..
Hiç denemedim Palermo'yu.
Bir deneyeyim artık.![]()
İyi yaa.Bundan sonra bende alırım Beşiktaş'a.
So what?
Saike
sarı kart kralı bile olmuş daha ne olsun...
drogbada aynılarını fazlasıyla yapıyo istiyosan ss koyyim
Adam gelmiş 32 sine ne gelişimi gösterecek Allah aşkına.Performans önemli.Gol atıyormu? O zaman sorun yok.Asistanın her dediği tutmuyor.
So what?
Saike
Bendede ılerıde bı tane adam cıkmıstı oda muhtesemdı
walla helal olsun demekten başka söz düşmez bana.
asistanın sozunu dinleme bence cunku hiç oynatmadıgın bir adama bak gonder flan der sonra 3 macta 2gol attı mı super adam falan der onun için sen kendi bildigini oku![]()
ide bu adam 33 yasinda![]()
valla sen ligin adını palermo super lig olarak değiştir![]()
değiştirebilsem onu da değiştireceğim![]()
Valla bende hiç oynatmadım ama bence gönderme emekli olana kadar sana yararı olur bence zaten en fazla 2 bilemedin 3 sene oynar performansında gözle görülür bi düşüş olursa gönderirsin
İkinci Baharını yaşamış![]()
Abi bu adam zaten enteresan bir kişilik kendisi iyi futbolcu ki FM'de de böyle istatistikler tutturuyor aynı zamanda kendisi bir maçta 3 penaltıyı da dışarı atma şerefine de ulaşmış biridirBilmeyenler için söyliyim dedim.
![]()
Süper adam ya.![]()
bence sat hemen
desem satmazsın biliorum![]()