1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Sinan Engin Beşiktaş'ta!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Sinan Engin Beşiktaş'ta!

Beşiktaş'ta, futbol takımı menajerliğine Ali Gültiken'in yerine Sinan Engin getirildi.
    Reklam
    Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Sinan Engin'in, futbol takımı genel menajerliği görevine getirildiği açıklandı.

Açıklamada, ''Kulübümüze daha önceki yıllarda futbolcu ve menajer olarak başarılı hizmetlerde bulunan Sayın Sinan Engin, bugün itibariyle futbol
    akımımızda genel menajerlik görevine başlamış olup, kendisine başarılı çalışmalar dileriz'' denildi.

Sinan Engin'in menajerliğe getirilmesi İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na da (İMKB) bildirildi.

Bence besıktasın en iyi transferi Aslında transfer acele etmeselerdi sinan engin iyi oyuncu bulurdu...........

Nesil
    2006
    Yer
    Island

İyi oldu bence.Sinan Engin döneminde iyi oyuncular gelmişti.Umarım gene öyle olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ben de sevindim açıkcasıForvet transferini de Sinan Engin yapar artık

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sinan Engin işini çok iyi yapan birisi.Onun gibi birisine ihtiyacımız vardı ama Umarım yine ortaLığı geçmiş yıLLarda ki gibi fazLa buLandırmaz.Takıma büyük katkısı oLucak.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

İyi oldu..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hayırlı olsun.Takıma iyi abilik yapan birisi.Takımı iyi motive ederse bu sene başarımızda katkısı olur.
    So what?
    Saike

İyi oldu... Hayırlı olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Sinan Engin çok yararlı olacaktır.Hayırlı olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Gayet sevindim. Celal Kolot kisisinden sonra cok daha iyidir.

Nesil
    2007
    Yer
    Migros Üst

BJK için iyi güzelde, benim anlamadığım bir ayrılıp bir gelmesi. Bi gidiyor 2 sene sonra yine geliyor. Anlamadım gitti valla. Biz Fenerbahçe'liler içinde güzel oldu aslında. 2003-2004 senesinde İnönü'deki maçtan önce: "Nerde olursa olsun FB'yi yenecez, isterse uzayda oynansın." deyip, maçta 3-1 gibi ezici bir skorla yenildikten sonra konuşacak kelime bulamaması beni çok güldürmüştü. İnanıyorum ki bu senede çok gülecem...

Sinan Engin ile Ertuğrul Sağlam zor anlaşır.
    Hatta bu adam Beşiktaş'tayken çeşitli sorunlar çıkacaktır diye düşünüyorum.

Quote Originally Posted by Bandidas View Post
    BJK için iyi güzelde, benim anlamadığım bir ayrılıp bir gelmesi. Bi gidiyor 2 sene sonra yine geliyor. Anlamadım gitti valla. Biz Fenerbahçe'liler içinde güzel oldu aslında. 2003-2004 senesinde İnönü'deki maçtan önce: "Nerde olursa olsun FB'yi yenecez, isterse uzayda oynansın." deyip, maçta 3-1 gibi ezici bir skorla yenildikten sonra konuşacak kelime bulamaması beni çok güldürmüştü. İnanıyorum ki bu senede çok gülecem...

Bende FB li yönetcinin Son 3haftaya 9puan farklamı ne giremessek şampiyon olamayız demesini ama nedense şampiyon oldular... v daha sonra konuşamaması beni çok güldürmüştü...

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Sinan Engin - Lucescu ikilisi çok iyi anlaşıyolardı . Umarım Ertuğrul'la da iyi anlaşır. Gerekli transferleri fikir ayrılığına düşmeden yaparlar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok iyi oldu beşiktaş için ama bu yönetim ilk seçimde gider gibi gelio bana

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Bandidas View Post
    HaHa çok komikmiş.Ben de gülme krizine girdim gerçekten.3-1 çok ezici bir skormuş o da ne öyle kendimi birden çok ezik hissettim.Espri anlayışımız da baya bi gelişmiş.Son bi söz daha son gülen iyi güler

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Beşiktaş futbol takımının menajeri Sinan Engin’in son bir ay içinde Alaattin Çakıcı ile 18, Gencay Çakıcı (kardeşi) ve Adem Çakıcı (yeğeni) ile de 62 telefon görüşmesi yaptığı tespit edildi.

Şifreli telefon konuşmalarında, Alaattin Çakıcı’nın yurtdışına gidiş nedeni, ‘futbolcu seçmek’ olarak geçiyor. Vize için gereken belge ve fotoğrafları tamamlamak amacıyla seçilen şifreler de futbol dünyasından: krampon ve forma.

20 Mayıs 2004

Ve yıl 03 Ağustos 2007 yine aynı isim yine görevde...

vay be bu duruma sevinen Besiktaslilar var, durum hic ic acici degil...
    2003-2004 senesinde yapilanlari unutmadik anlasilan yonetim kendi kuyusunu kazmakta israrli artik yonetim son demlerini yasiyor umarim ki kulup icindeki bu tutarsizlik teknik ekibi ve oyunculari etkilemez...

Nesil
    2006
    Yer
    BJK İnönü Stadı

Hiç sevinmedim. Mafya iş başında.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sinan Engin takıma abilik yapan,takımı iyi motive edebilen birisi.Bu yönden yararlı olabilir.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Migros Üst

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    HaHa çok komikmiş.Ben de gülme krizine girdim gerçekten.3-1 çok ezici bir skormuş o da ne öyle kendimi birden çok ezik hissettim.Espri anlayışımız da baya bi gelişmiş.Son bi söz daha son gülen iyi güler
    İnönüde 3-1 yenmek ezici bir skordur ister ezil ister ezilme. Ben zaten önce gülmüyorum Sinan sağolsun gıdıklıyor...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post

Bende FB li yönetcinin Son 3haftaya 9puan farklamı ne giremessek şampiyon olamayız demesini ama nedense şampiyon oldular... v daha sonra konuşamaması beni çok güldürmüştü...
    Evet haklısın, Koç'un konuşmamasıda komik bir olaydı ama Sinan Engin'in konuşması daha ayrıydı be. Gözlerinden ateş çıkar gibi sanki kendi oynayacakmış gibi konuşmasından sonra o hale düşmesi bence herşeyden daha komikti...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ya arkadaşlar bi daha soruyorum. Bu Sinan Engin kimdir, BJK bunun malımıdır. İstediğinde gidiyor, sonra tekrar geri geliyor. Ben hala anlamış değilim.
    Birde BJK ne kadar vefalı bir kulüp olduğunu gösterdi. Ali Gültiken'e sezon başı bir sürü teknik direktörlük teklifi gelmiş ama yönetim izin vermemiş ama şimdide kapı dışarı ediyor. Bazı kulüpler farklarını ortaya koyuyor, Ali Gültiken gibi bir efsaneye bunları yaparak.

konuyu başka yerlere çekmeyin, başlığı bir daha okuyun yoksa okuyamadan konuyu kilitli bulacaksınız...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Adamın ne oLduğu beni iLgiLendirmez.Lucescu nun gitmesinde ne kadar emeği oLduğu için kızsamda adam bu işi biLiyor.Bize mutLak yararı oLacaktır.

yahu yapmayin Allah askina ne gibi bir yarari olur
    tamamiyla yonetimin intiharidir bu olay...kendileri kasindi...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

CeLaL koLot ve Mario Berk ten iyidir en azından.

sinan engin bu camiaya leke surmustur 100. yildaki sampyonluktan kendisine en buyuk payi cikarmistir ama ne hikmetse 101. yilda kacan sampiyonlukta camiaya hesap verecegine tipki kacan sampiyonluk gibi kendiside kacmistir..

animsayin tigana'nin gidisinden sonraki basin toplantisini basin toplantisinda ne dedi animsayin Besikatsli abilerim kardeslerim.... bu kadar durusumuzdan ahlaki degerlerimizden taviz vermiyelim,mario ve kolottan iyidir gibi sig bir dusunce arkasina siginmiyalim...

bende boyle bri paradoks yapayim ali gultiken hepsinden iyiydi hadi o da olmadi metin tekin ne gune duruyordu...
    sinan nerden cikti bakin luce dun basina ne aciklama yapmis...

Çarşı Sinan Engin'e karşı!
    Biz mafya babalarının değil Hakkı Baba'ların takımıyız

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş ve TSL için hoş olmadı Sinan Engin'in Beşiktaş'a gelmesi.ortamı gerici konuşmalar yapıcaktır yine.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana/Antalya

Hakkı Baba'nın RED dergisindeki yazılarında belki değinebilir bu konuya.

Ama, RED dergisi aşırı uç bir dergi. Baba Hakkı'da aynı derecede.

Mesaj Yetkileri