arkadaşlar selamlar ben forumda aradım bulamadım bu taktiklerdeki oklar nasıl çiziliyor lütfen yardım edin çok acele![]()
arkadaşlar selamlar ben forumda aradım bulamadım bu taktiklerdeki oklar nasıl çiziliyor lütfen yardım edin çok acele![]()
Oyuncunun uzerinde farenin sag tusuna basip, okun gitmesini istedigin yere cekerek.
saolun tşk ler
sen yenisin galiba![]()
Cm oynamaya başladımda onu bende yapamıodm![]()
Ewet abi.Arkadaş yeni.Hatta az önce bir konuda iken uyardım diye beni azarladı kendisi....![]()
![]()
![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Originally Posted by ALİ_can
![]()
nihihihihihihi
![]()
arkadaşlar ben yeni değilim kaç yıldır cm oynuyorum fakat o ok yönlerini hiç araştırmadım ve kimseyede sormamıştım bu zamana kadar çünkü juventusla oksuz güzel bir taktiğim vardı ve 6 sezon cm 4 de italya ve şampiyonlar ligi birincisi olmuştum yeni merak ettim yeni sordum fm yi yeni aldığım doğru![]()
haaaaahahahahahha ya bunları nasıl bilmiyorsunuz
Doğaldır yaa hahaha hehehe gibi yorumlar bence yersiz..Nede olsa hepimiz 4x4'lük bilgi sahibi değiliz..
Arkadaşında bilmediği birşey varmış biraz ilginç ama olsun..
Bilmemek değil öğrenmemek ayıp.. :P
abi güzel konuştun sana katılıyorumOriginally Posted by Limerick
hiçbirimiz anamızın karnında öprenmedik dimi fm yi
walla ben anne karnındayken fm yoktu ama boza boza öğrendim fm yi de cm yide....yardım buranın amacı zaten herkese yardım etmek bilgileri paylaşmak değilmi???Originally Posted by Ghonedre