1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: David Silva

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Default David Silva

David Josué Jiménez Silva (d. 8 Ocak 1986.)
    İspanyol futbolcu kariyerine Valencia C.F.'de devam etmektedir.22 yaşında olmasına rağmen bu takımda sürekli 11 oynar.
    İspanyol basınına göre La Liga'da yer alan en iyi genç İspanyol oyuncudur.
    Takımda 21 numaralı formayı giyer.Ve David Villa ile çok iyi arkadaştır.
    Valencia C.F. altyapısında yetiştir.2 sezon farklı takımlarda kiralık oynadı.2004-2005 yılında SD Eibar , 2005-2006 yılında Celta Vigo forması giydi. 2006-2007 sezonunda takımına geri döndü.Ve kiralık oynamak istemediğini açıkladı.
    Kısa sürede gayretli ve hırslı bir oyuncu olduğunu tüm dünyaya gösterdi. Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea FC'ye yaklaşık 30 metreden attığı gol hala hafızalardadır.
    10 kez İspanya Millî Futbol Takımı formasını giyip 2 gol attı.
    ofansif orta sahanın her yerinde forma giyen silva zaman zaman villa ile ikili forvet oynamaktadır.
    valenciayla yaklaşık 60 lig maçına çıkan silva 8 gol ve bir çok asiste imza atmıştır.yaptığı güzel hareketlerle mestelladaki futbol zevkinin ne kadar kaliteli olduğunu bize gösteren silva'nın liverpool'a transferi gündemdedir.
    oyun stiliyle messi'yle kıyaslananan silva ya ispanyol messi de denmektedir.
    boy:1.70
    kilo:67

işte David Silva'nın yeteneklerinden güzel bir derleme

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NJghvrDdaP4[/youtube]

KAYNAK:wikipedia bilgi sitesinden alıntılarla birlikte kendi tarafımca gerçek ve doğru eklemeler yapılmıştır.

çok meziyetli bir oyuncu geleceği için Valencia dan daha büyük bir takıma gitmesi lazım ama...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Celta Vigo'da herkesi büyüledi, Valenciada patladi. Ispanyol futbolunun yeni yildizi, David Silva

Sonu Vicente gibi olmaz inşAllah..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

inşallah olmaz vicente'de başta harikalar yaratıyordu sonra sakatlıklar üst üste geldi ve suanda futbolunun yas olarak baharında ama performans olarak aynısı soylenemez. Villa'yı gerçekten çok seviyorum ben oyun stili çok güzel tekniğini anlatmaya gerek yok zaten İspanya bu zamana kadar avrupanın soz sahıbı ulkelerının basında gelmıstır ama bı 2-3 sene ıcınde dunya ulkelerı arasında da sozu gececek zira gelecekleri mükemmel-->capel,silva,navas,fabregas,bojan,ramos...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    inşallah olmaz vicente'de başta harikalar yaratıyordu sonra sakatlıklar üst üste geldi ve suanda futbolunun yas olarak baharında ama performans olarak aynısı soylenemez. Villa'yı gerçekten çok seviyorum ben oyun stili çok güzel tekniğini anlatmaya gerek yok zaten İspanya bu zamana kadar avrupanın soz sahıbı ulkelerının basında gelmıstır ama bı 2-3 sene ıcınde dunya ulkelerı arasında da sozu gececek zira gelecekleri mükemmel-->capel,silva,navas,fabregas,bojan,ramos...
    evet villa da çok güzel silva da.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

valla pek izlemedim ama Chelsea'ye attıgı golü hatırlıyorum geçen sene..ayrıca ne kadar yetenekli olursa olsun fmde abartıldıgını düşünenlerdenim..

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Çok yetenekli bir oyuncu beğendiğim bir isim

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yetenekli,kaliteli ve becerikli bir futbolcu ve özelikle chelsea'ye attıgı muhtesem füze ile kendisini hatırlıyorum...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Mesaj Yetkileri