50 mil $ kadar transfer bütçem var. Para önemli değil. Her türlü AMC önerinizi bu başlık altında dinlemek istiyorum. Şimdiden paylaşım için sağolun.
50 mil $ kadar transfer bütçem var. Para önemli değil. Her türlü AMC önerinizi bu başlık altında dinlemek istiyorum. Şimdiden paylaşım için sağolun.
guti.............................
kardeş o kadar paran var bi amc bulmakta niye zorlanıyorsun ki.konu açmana gerek bile.kendin bulamadın sitede bi sürü wardır.sendeki parayla herkez bir amc bulabilir
kusura bakma söyleme gereği duydum
çok haklısın.........Originally Posted by barcelos
bu konunu yine sabit konularda yazılması gerekirdi arkadaslar lütfen biraz dikkat edelim.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
bu konu hiç olmaması gerekirdi.
al rosciky yada podolskiyi o parayla. alla alla hiç mi aklına amc gelmedi elindeki para ile![]()
yeste,hleb.......
Evet ya.Lütfen her oyuncu için başlık açılmazki.Abi bide bu arada Guti ne yaw.Başka adammı kalmadı........
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Kerlon derim başka bir şey demem.Mutlaka al.O adam hileli gibi bir şey!
asıl sorun her açılan başlığa cvp verilmesi.gereken yerlere cvp atmak lazım
guti 1-2 ay sonra süper oluyor...
podolskiyi öneririm...
Guti şu an Pontevedra diye bir takımda.Değeri 550.000 ytl.(Tabii benim oyunumda).Rosicky,Aimar,Tevez,Alex diyebilirim.......
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Barcelos kamera şakası falan mısın sen arkadaşım ? Ben pek çok AMC biliyorum ama burası bir paylaşım bölümü değil mi ? Paylaşım ne içindir ? Bilmediklerini öğrenmek ve aynı şeyi karşı tarafa yapmak değil mi ? Bilmediğim AMC leri de bilenlerden öğrenmek istedim. Sabır testi yapmak istiyorsan sınırındayım. Haberin olsun. Çocuk olduğunu kanıtlamak için kendine başka adamlar seç...
D'alexandro yeter sana
Abi alexandro kim ya....Originally Posted by crazy_engin88
Oyuncu öneren herkese çok teşekkür ederim paylaşım için.
Originally Posted by Jaan Chayenne
ister sınırda ol ister başka yerde beni ilgilendirmez.sen nasıl her istediğin konuda yeni başlık açabiliyorsan bende fikirlerimi söyleyebilirm.bişeyleride kanıtlama derdin değilim merak etme.ben sadece daha önemli konular bulmak lazım diyorum
evet kim bu adam......Originally Posted by efl_25
Originally Posted by barcelos
Burada oyuncu arayan ve önerenlerden başka kimsenin konu açması gerekmiyor. Sen paylaşım yapabiliyorsan yap. Paylaşıma ihtiyacın varsa konu aç. Daha önemli konuya bu başlıkta ihtiyacımız yok.
yaa bu kadar boş konuda açııl maz ki kardeşim bu ne yaa bide utanmadan 50 miyon $ var dioo ben o parayla 5 tane AMC alırım hemde en kralından
eminmisin 5 taneOriginally Posted by candeger
Kardeşim manyak falan mısınız siz ? Ne kadar param olduğu ne farkeder siz pahalı-ucuz bildiğiniz AMC leri önerin diye açtım bu konuyu . Çoluk çocuksunuz ya...
matias fernandez gerçekten çok ii bir yetenek tam bir 10 numara pası şutu tekniği bir brezilyalıyı aratmıcak düzeyde ama kendisi şili li bence al derim ben bjk ye aldım şahane top oynuyoo
andres d'alessandro demek istemiştirOriginally Posted by umutumut67
oyuncu istek ve önerilerinizi yukarı yazarsanız daha ii olur yani sabit konulara
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
türküyeye gelirmiki bu adam...Originally Posted by peluk
tevez kerlon....
yeste
podolski
tevez
roncatto
kerlon vs
daha bole çook adam war böyle basit bi konuyu açman garip olmuş o paraya bir amc bulamaman senin iyi bir manager olmadığını gosterio yada konu olsun die bi konu açtıgını gosterio
haklısın kardeşOriginally Posted by barcelos
vander vaaartD: