1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Fm 2007 de yeni sezon database i

Hybrid View

Exclamation Fm 2007 de yeni sezon database i

Arkadaslar baktım gs nin bu sezonki transferleri harika daha yeni database in cıkmasını bekleyemeden kendimce guzel bi database hazırladım( super lig ve dunyanın onemli liglerini kapsıyan) Eger sitede mumkunse bunu paylasmak isterim Bu konudaki gorusleriniz neler....

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

yolla da bizde deneyelim

Yalnız bi sorunu halledemedim o da yabancı sınırı kuralı editorde boyle bi ayarlama maalesef yok bende 7 yabancısı olan takımların en kotu yabancısına ikinci vatandaslık olarak turkiye yi eklemeyi dusunuyorum ayrıca bu oyuncuların turk milli takımında da oynamaması için yalnızca 1 kez orjinal milli takımlarında oynamıs gibi gostermeyi dusunuyorum Sizce bu fikir nasıl? Daha iyi onerileri olan varsa lutfen paylassın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by demirhanmurat38 View Post
    Yalnız bi sorunu halledemedim o da yabancı sınırı kuralı editorde boyle bi ayarlama maalesef yok bende 7 yabancısı olan takımların en kotu yabancısına ikinci vatandaslık olarak turkiye yi eklemeyi dusunuyorum ayrıca bu oyuncuların turk milli takımında da oynamaması için yalnızca 1 kez orjinal milli takımlarında oynamıs gibi gostermeyi dusunuyorum Sizce bu fikir nasıl? Daha iyi onerileri olan varsa lutfen paylassın
    gerçekliğe biraz aykırı ama olsun güzel bi fikir

valla bunu oyunun yapımcıları istedi editorde her turlu hileyi koymak güzel yabancı sınırına gelince olmuyo yap kardelim sonuna kadar arkandayımm

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bunu Football Manager Dosya bölümünün sorumlusu olan arkadaşlarımızdan birine özel mesaj atarak yapabilirsin.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Mesaj Yetkileri