İsviçrelilere dar edeceğiz sahayı![]()
1-0 Beşiktaş alır diyorum..![]()
Kazanmaktan başka yol yok. Zürih'i gördük. Yeneriz.![]()
Öyle ahım şahım bir takım değilmiş ilk maçta gördüğüm kadarıyla. Eğer ilk 15 dakikada sürpriz bir gol yemezsek turu geçeriz diye düşünüyorum. Umarım yine hakemler İsviçre'nin yanında olmaz.
Maçı yine Hotbird uydusundan izleyeceğim.
Kazanıcaz tabii ki de başka yolu yok![]()
temkinli konusmak gerek
bu gozler inonuden nasil maclarin ucup gittigini gordu...
aslinda korkum zurich degil Besiktas...
iyi oynamiyoruz duzelmemiz gerekir yoksa isimiz zor
![]()
Tur Beşiktaş'ındır, rahat olalım..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Beşiktaş rehavete kapılmazsa çok rahat tur atlar.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Allah izin verirse bir şansızlık olmazsa geçeriz bu turu.
So what?
Saike
Beraberlik bekliyorum...Gollü olabilir 2-2 ,1-1
Normal şartlarda rahat elememiz gerekir oyuncular rehavete girerse işimiz zorlaşır.
Deplasmanda bu kadar rahat oynadıysak inönü'de rahat kazanırız diye düşünüyorum.
Aslında son performansa göre biraz zor gözüküyor. Ama Zürih'i elini kolunu sallaya sallaya çok rahat geçeriz. Ama Rehavet çok önemli. Kapılmamak gerek...
Artık rahat oynamayı stressiz oynamayı öğrenmemiz gerek.Bunu başardığımız an en koLay maçLarda artık zorLanmayız.Zurich i geçeceğimizi düşünüyorum ve umuyorum.KartaLım burdan vermez Şampiyonlar Ligi biLetini..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Beşiktaş Farka GiDeR...
Beşiktaş turu geçeçek ve gruplara kalacaktır.
Zürich bu hafta Young Boysa 5 attı rakibini çantada keklik gibi görürse bjk hayak kırıklğına uğrar... eğer ciddiyetle oynarsa zor olsada geçer turu
Takım Moralli taraftar desteğiyle turu gecen taraf olucağız...
2-1 Bjk diye geçiyor gönlümden
Zurich bize de 4-5 atıcaktı onLar anca Young boys gibi takımLara atarLar.İnönüde o seyirci önünde bacakLarına hakim oLabiLirLerse ona şükür etsinLer.İnşaLLah kaLıcaz grupLara.
KaLbimiz seninLe KartaLım.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bobo maçta oynar inşallah Beşiktaş'ı sırf Bobo-Serdar-Ricardinho için izliyorum![]()
Zürich Elerse Hiç Şaşırmam
Her TürLü Sonuca Açık Bi Maç Ama Favori Bjk
İnşAllah Beşiktaş alıcaktır![]()
Mac tarihini goremedim...Yarin mi???...
Evet yarın...Kusura bakmayın ama 2 takıma 5 tane attı bize neden kendi evinde atamadı..İlk golü biz bulursak farka gideriz...