1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Kleberson son sözünü söyledi

Default Kleberson son sözünü söyledi

Beşiktaş’a Manchester United takımından transfer olan ve ikinci sezonunda da başarılı oyunuyla takımın vazgeçilmezlerinden biri haline gelen Kleberson, hakkında çıkan takımdan ayrılacağı yönündeki haberlerle ilgili açıklama yaptı.

. Siyah-Beyazlı ekipte çok mutlu olduğunun altını çizen Brezilyalı oyuncu, "Ben ve ailem burada çok mutluyuz. Ayrılmak gibi bir düşüncem kesinlikle olmadı. Hatta Ocak ayında sözleşmemi uzatmayı düşünüyorum" şeklinde konuşarak Siyah-Beyazlılar'ın yüreğine su serpti.

İki sezondur oynadığı istikrarlı futbolla hem taraftarın, hem de teknik heyetin beğenisini kazanan Kleberson, takıma yeni katılan isimlerin gelişinde de rol oynadığını söyledi. Beşiktaş'ı çok sevdiğini dile getiren yıldız oyuncu, "Burayı çok seviyorum. Hatta Ricardinho ve transferde adı geçen diğer oyuncuların bize katılması için çok çaba sarf ettim. Dünya Kupası'nın ardından özlem duyduğum şampiyonluk kupasını, Beşiktaş forması altında kaldırmak istiyorum" diyerek söylentilere nokta koydu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

işte buyrun..sölemiştim ben..bakın kediymiş.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

zaten mutlu oldunu daha oncede dimisti. bide gitmek isteseydi ozaman o yeni transferlere (ricardinho delgado) burusi guzel bir klub falan demezdi.

anelka hakkındada hep mutsuz,gidecek,ayrılacak diye haberler çıkıyordu sonra da anelka çıkıp bu haberleri yalanlıyordu hep. ama ben bu röpörtajda kleberson un samimiyetinden şüpheliyim...

Nesil
    2006

Bence gitmez şu an ama sonra ne olur onu ancak Allah bilir.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

beşiktaş böyle bi futbolcuyu kaybetmemeli

Quote Originally Posted by sanalkardes
    beşiktaş böyle bi futbolcuyu kaybetmemeli
    ewet bncede zatn belli başlı güzel adamları var bıde bu adam gitseydi çok kötü olurdu ....

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

gitse tek bi şeye üzülürüm oda bu saatten sonra ondan daha iyisini alabilirlermi yoksa kendisinin böyle ahım şahım bi futbol oynadıgı yok...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bencee Kalsın Bu adam ortasahanın heryerindee oynuoo defansif ofansif

Mesaj Yetkileri