-
23.Ağustos.2006, 23:37
Efes Pilsen'e finalde Yunan rakip!
Euroleague'in resmi web sitesinde düzenlenen “En iyi taraftar” yarışmasında temsilcimiz Efes Pilsen, ilk turda Benetton’u, çeyrek finalde Panathinaikos'u geçtikten sonra yarı finalde Pau Orthez'i %53 - %47’lik sonuç ile saf dışı bırakarak finale yükselmeyi başardı. Bu sonuç ile birlikte lacivert beyazlılar finalde Yunan temsilcisi Aris ile eşleşti.
Basketbol tutkunlarının internet üzerinden oy verdiği yarışmanın finali 30 Ağustos 2007 tarihinde sona erecek ve Avrupa Ligi'nin "en iyi taraftarı" belli olacak. ADSL kullanıcıları dinamik IP'ye sahip oldukları için bilgisayarlarının her açılışında bir oy verebilmekteler.
bu da link
http://euroleaguequiz.euroleague.net...fFans/home.php
-
23.Ağustos.2006, 23:55
10-15 oy verdim yeter
-
24.Ağustos.2006, 08:29
Bende verdim
-
24.Ağustos.2006, 18:26
Bende bikaçkere verdim ama bilgisayarı kapamadan ;=
-
30.Ağustos.2006, 20:36
e Efes Pilsen kazandı
Efes Pilsen, Avrupa Ligi'nin resmi web sitesinde düzenlenen "en iyi taraftar" yarışmasında finalde Aris’i geçerek birinci oldu. Yunan rakibini % 51 - % 49’luk sonuç ile geçen lacivert beyazlılar, ilk defa düzenlenen bu yarışmada zirveyi bırakmadı.
Efes Pilsen ilk turda Benetton Treviso, çeyrek finalde Panathinaikos ve yarı finalde de Pau Orthez’i saf dışı bırakmıştı. Bir yakınının omuzlarında Efes Pilsen bayrağı sallayan minik taraftarımız, 2006-07 sezonunda Avrupa Ligi’nin en güzel taraftar görüntüsü olarak hafızalarda yerini aldı…
40 gündür devam eden yarışmada toplam 100.000 oy kullanılırken; final eşleşmesi de büyük çekişmeye sahne oldu… Birinciliği sürdüren takım her gün değişirken, yarışmanın son gününde Efes Pilsen öne çıktı ve Avrupa Ligi’nin en iyi taraftarı seçildi.
-
31.Ağustos.2006, 00:49
ooooleey oooleeey 
Şampiyon Efes
-
31.Ağustos.2006, 00:52
Efesimiz şampiyon oldu evet
Mesaj Yetkileri