1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Kezman : Adriano gelse bile gol atamaz

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Default Kezman : Adriano gelse bile gol atamaz

"Zico'nun bu sisteminde kim gelirse gelsin gol atamaz. Adriano gelse, Fatih Tekke gelse veya dünyanın en iyi santrforu gelse benim yaşadığım sıkıntıyı yaşar ve gol atamaz. 4 kişilik defans karşısında tek başıma bir şey yapamam. Başkan ile konuşacağım. Fener'den ayrılmayı düşünüyorum"

Bütün sorun sistem

Fenerbahçe'nin Sırp golcüsü
    Kezman, ülkesinde yayımlanan Now gazetesine adeta deprem yaratacak açıklamalarda bulundu. Hocası Zico'yu ağır bir dille eleştiren Kezman şunları söyledi: "Fenerbahçe'ye geldiğim günden beri hep söyledim ama kimse beni dinlemek istemedi. Zico'nun bu sistemiyle kim gelirse gelsin gol atamaz. Adriano gelse, Fatih Tekke gelse, hatta dünyanın en iyi golcüsü gelse bile bu oyun sistemiyle gol atamaz. Benim de elimde sihirli değnek yok. Top ayağıma geldiğinde karşımda 4 defans oyuncusu oluyor.

Zico, beni anlamıyor

Hocama sistemle ilgili ne zaman şikâyette bulunsam bana hep 'Diğerleri nasıl gol atıyor?' diyor. Böyle giderse sezon sonunu görmem mümkün olmaz. 'Şampiyonlar Ligi'nde zayıf bir gruba düştük. Bu gruptan çıkıp final bile oynarız' diyorlar. Bence işimiz çok zor. Başkanımız Aziz Yıldırım gerçekten mükemmel bir insan. Futbolcusuna destek çıkan, sorunları ile ilgilenen bir başkan. Bizlere bir baba gibi yaklaşıyor. Ama burada çok mutsuzum. Gitmeyi düşünüyorum. Başkan ile konuşup bu konuda fikrimi ona anlatacağım."

PasFotomaç

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Alakası yok arkadaşım.Top sana gelecek arkan dönükken topu ayağında tutabileceksin.YIKILMAYACAKSIN hemen.Yandan gelen bir kanat adamına vereceksin pası.Atak oluşacak gol olacak.Bu kadar basit.
    Sen topu daha kontrol etmeden düşüyorsun olacak iş mi ? hayır..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tek Forvetli sistemde Sheva gelse bi atamaz. Arkadaki 3 lünün bi yararı yokki takıma.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu sistemle olmaz Kezman doğru söylüyor ama Kezmanında bazı pozsiyonlarda beceriksizliği güçsüzlüğü bariz ortaya çıkıyor sivas maçında kaçırdığı boş kale bunun göstergesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kezman doğru söylemiş bu sistemde gol atmak imkansız gibi birsey.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

boşuna saçmalamasın

fatih tekke ts de iken o kadar trabzonspor tek forvet oynuyodu 31 de gol atmıstı bir sezonda :P ama yattara gibi servisci ile oynuyodu

Hahaha.. Gelsin de Kezman'dan fazla atmazsa yüzüme tükürsünler..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Kezman'ın fizik gücü inanılmaz bir şekilde düşük , ayakta duramıyor dokundugun zaman yıkılacak cins'den bence sistemi boş verip kendini geliştirmeye baksın.

Kezman tek forvet sisteminin adamı değil.Tek forvet oynacaksan yıkılmayacak,fiziği güçlü adam alacaksın.Tabi arkadaki üçlü de iyi olacak.

Kezman sistemi konuşacağına fiziğini güçlendirip,kendisini geliştirip daha dayanaklı hale gelmeye baksın.

Nesil
    2006

Adriano Avrupa'da bu sistem ile gol atamaz. Ama Türkiye'de Adriano'yu kalıp ve fizik gücü ile tutabilecek bir savunma olduğunu düşünmüyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Kezman'ın Kondisyon sorunu var gerçi Adrinodada vardır ama sonuçta Adriano...

Kezman'da haklı biyanda sonuçta tek forvet oynuyor ve gol atması zor...
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Adam haklı...Bunu bir tek Zico göremiyor nedense...

Semih nasıl bu sistemde çıktığı ilk lig maçında bir gol ve bir asist yaptı peki? Demek ki sistemle ilgisi yok, senle ilgisi var.

Çift forvete geçilse ve yine de gol atamasa, o zaman ne diyecek çok merak ediyorum.

“Püsküllü yalan”
    04 Eylül 2007 Salı

Bugün tarihli bazı gazetelerde, Sırp oyuncumuz Mateja Kežman'ın; ülkesinde yayınlanan bir gazeteye yaptığı iddia edilen açıklamalarda, Teknik Direktörümüz Zico ve takımımızın oyun sistemini eleştirdiği ileri sürülmüştür. Bu iddiaların asılsız olduğunu belirten oyuncumuz Mateja Kežman, böyle bir demecinin olmadığını resmi internet sitemize açıklamıştır.
    Takımımıza verilen aradan yararlanarak 3 günlüğüne Antalya'ya giden oyuncumuz Kezman, bugün basında kendisi hakkında çıkan haberleri gördüğünde şaşırdığını söyledi. Bu açıklamaların gerçekle ilgisinin olmadığını yineleyen Kezman, "Ben böyle bir açıklama yapmadım. Eğer bir deklarasyon yapacak olsam bunu, Fenerbahçe'nin internet sitesine ya da FB TV'ye yaparım. Niçin Now Gazetesi'ne böyle bir açıklama yapayım ki. Bu püsküllü yalan. Bu nedenle böyle bir açıklama ya da röportaj yok. Ben böyle şeyler söylemedim. Artık böyle şeylerle uğraşmak istemiyoruz. Bu tür haberler bana da takıma da zarar veriyor. Benim tek düşüncem Şampiyonlar Ligi. Ben de tüm takım arkadaşlarım gibi Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımız maçlara konsantre olmaya çalışıyorum. Bu yıl bu ligde iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum." dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaynağa bakınca zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kezman demişse eğer doğru demiş.ileride sadece 3-4 kişi ile zor çoğalabilen bir takımda golcünün işi zor.Fener çok dağınık oynuyor şu an.Ama Kezman'da demişse eğer tam transfer sezonunun bittiği tarihte demeç vermesi ilginc

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Püsküllü Yalan ne demekmiş yahu Kezman böyle demişse bile haksız olmuş olur bence. Dünya'da birçok takım tek forvet oynuyor. O forvetler de golleri sıralıyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Adam ne goL atıcak.Fenerbahçe orta sahası iLe Kezman arasında 35 - 40 metre mesafe var Orta saha Kezmana yakLasana kadar zaten rakip savunmaLar adamın işini bitirmiş oLuyor..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    34

Kezmanın dilinde Ronaldodan sonra Adriano...
    Kezman sanki bir tüy gibi
    Semih oynadığı zaman Fenerbahçe daha çok top tutuyor ve ilerdeki icraatlar artıyor
    Unutmayalım forvette bir mevki ve 45-50 m olayı Forvetlede alakalı
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kezman bunları söylemediğine göre konuşmak saçma değil mi?

Mesaj Yetkileri