1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Prag da nazi selamı

Default Prag da nazi selamı

Sparta Prag ın viktoria zizkovu 4 1 yeniği macta bi donem gs de de top kosturan Pavel Horvath ın nazi selamı vermesi olay yarattı. Bence bole hareketlere hiç gerek yok sadece halkı gaza getirir bi Sparta Prag taraftarı olarak utandım

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Yazıklar olsun fiziksel olarak hiçbir insan hiçbir insandan üstün değildir.Sen neyine güvenerek ırkçılık yapıyorsun sen kimsin sen neysin?Tekrar tekrar yazıklar olsun....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Offf üfff ya halamı böle adamlar var 60sene geçmiş herşey bitmiş hala bu tarz işler peşinde koşanlar var...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Aynı şeyi DiCaino da yapmıştı ve çok büyük bir ceza almıştı inşallah buda alır aynı cezadan...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bu tür hareketler insanları tahrik etmekten başka hiçbir işe yaramaz..

tüm insanlar eşittir..ırkçılığa hayır..

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    Aynı şeyi DiCaino da yapmıştı ve çok büyük bir ceza almıştı inşallah buda alır aynı cezadan...
    maalesef sadece 10 000 dolar ceza almıs bole cezalar caydırıcı deil daa etkili cezalar olmalı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu tip şeyler engellenemiyor maalesef

8. Default

Adamin kafasinda varsa engelleyemezsin ki. Icabinda yaptirir bir Nazi dovmesi, gol atinca formayi cikarir gosterir, nedir yani.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Futbol arenası siyasi düşünce sergileme alanı deilki ...
    Bu tip adamlara ağır cezalar verilmeli
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2005
    Yer

Bu dediklerinizin hepsine katılıyorum ama Lucarellinin yaptığı işarete hiç ses çıkartmıyorsunuz bence futboldan siyaset tamamen kalkmalı.
    EŞİT BİR ŞEKİLDE...

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Bu dediklerinizin hepsine katılıyorum ama Lucarellinin yaptığı işarete hiç ses çıkartmıyorsunuz bence futboldan siyaset tamamen kalkmalı.
    EŞİT BİR ŞEKİLDE...
    ben lucarelli nin hareketini bilmiorm bizi aydınlatabilirmsin

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

EŞİT BİR ŞEKİLDE...
    Anlaşılan Lucarelli'nin ve Livorno tribünlerinin yaptığı işaret zoruna gitmiş arkadaşın .

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Anlaşılan Lucarelli'nin ve Livorno tribünlerinin yaptığı işaret zoruna gitmiş arkadaşın .
    Bak arkadaşım bir şey söylerim zoruna gider.Ortamı germeye gerek yok.Niye tahrik ediyorsun.Banane İtalyada olan saçmalıktan.Sadece şunu belirtmek istedim madem Di Canio eleştiriliyor bu adam eleştiriliyor (ki sonuna kadar %100 haklı olarak) Lucarelliyede ceza vermek yada onu da eleştirmek gerekiyor.Futobldan siyaset tamamen kalkmalı diyorum....

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Bak arkadaşım bir şey söylerim zoruna gider.Ortamı germeye gerek yok.Niye tahrik ediyorsun.Banane İtalyada olan saçmalıktan.Sadece şunu belirtmek istedim madem Di Canio eleştiriliyor bu adam eleştiriliyor (ki sonuna kadar %100 haklı olarak) Lucarelliyede ceza vermek yada onu da eleştirmek gerekiyor.Futobldan siyaset tamamen kalkmalı diyorum....
    Lucarelli ile Di Canio'nun savunduğu şeyler arasında dağlar kadar fark var .
    Bir kere Lucarelli ve Livorno tribünlerinin desteklediği olayı babandan duyduklarınla değil araştırarak öğrenebilirsin.

Di Canio: Zamanında yahudileri diri diri yakan . Zenci ırklarına tahammül edemeyen . Hitler gibi HASTA bir ruhun projesini örnek alan adamdır .

Lucarelli: Dünyada sınıf ayrımının yok olduğu , herkesin aynı yaşam standartlarında yaşadığı , kişilerin sosyal haklarının sonuna kadar korunduğu , renk ,ırk , din ,mezhep ayırmadan her bireye eşitlik ve özgürlük haklarının verildiği bir ideoloji daha doğrusu bir ütopyanın savunucusudur.

Lucarelli ve savunduğu fikirlerinin kötü bir yanı hiçbir zaman yoktur ve olmamıştır. Burada lucarellinin savunduğu ideolojiyi tam olarak bilmeden ve tanımadan kulaktan kulağa yayılan söylentilerle haraket etmek çok yanlış bir tutumdur.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Zihniyete bak.Git gangsterLik yap futboLcu neden oLdun o zaman.ArtisLik oLsun diye yaptığı hareketin asLında nereLere gittiğini nereLere dokunduğunun farkında değiL.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    34

EŞİT BİR ŞEKİLDE...
    adama bak !
    durup dururken bizi eleştiriyor
    ben nerden bileyim Lucarelli'nin hareketini !!
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Mesaj Yetkileri