1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Daum’dan Fener’e mesaj

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Default Daum’dan Fener’e mesaj

Daum’dan Fener’e mesaj

Fenerbahçe’nin eski hocası sarı lacivertli takım ve Zico hakkında ilginç açıklamalar yaptı.

8 Eylül 2006

Alman teknik adam, sarı lacivertli taraftarlara seslenerek Brezilyalı meslektaşı Zico’ya da sonuna kadar güvenmelerini söyledi.

Milli Takım’ın Malta ile oynadığı maçı izleyen Fenerbahçe eski teknik direktörü Christoph Daum, sarı lacivertli taraftarlara mesaj göndererek, Arthur Zico ve takıma sahip çıkmalarını istedi. Sarı lacivertli takımda iki şampiyonluk yaşayan Alman çalıştırıcı, geçmişte ve gelecekte önemli transferler yapan yönetimin, 100. yıl ve sonrasını garanti altına aldığını iddia ederek, "Bu kadroya destek verilmeli. Zico bilgi ve becerisiyle önemli bir isim. Önemli olan tribün ile saha arasındaki aksiyonu yakalamak" dedi.

Türkiye’deki yetenekli yıldızları takip ettiğine değinen Daum, "Nihat, Emre, Tugay, Alpay gibi yurt dışında oynayan futbolcu sayısı artmalı. Fenerbahçe’de Can, Olcan, Kerim, G.Saray’da Arda, Ferhat, Aydın, Mehmet, Beşiktaş’ta Kenan, Serdar Özkan, G.Aptep’te Ali, G.Birliği’nde Engin, Ferhat gelecekte Avrupa futbolunda ön plana çıkacaklar" yorumunu yaptı.

Harika Çocuklar
    Almanya’da yetişen Türk futbolcularının alt yapısının çok kuvvetli olduğuna dikkat çeken Daum, "Yıldıray, Hamit, Halil Altıntop kardeşler, Mesut gibi ikinci, üçüncü lig ve amatörlerde yıldız adayları var. Bunlar Türk Milli Takımı’nın tabanını da güçlendirir. Türk Milli Takımı’nın 2008 Avrupa Şampiyonası Grup Elemelerindeki şansı oldukça yüksek. Güçlü ve teknik kapasitesi sağlam oyuncular var" diye konuştu.

Türkiye’de değil dünyada forvet sıkıntısı yaşandığını vurgulayan Daum sözlerini şöyle tamamladı: "Türk Milli Takımı’nın en büyük şansı Hakan Şükür, Fatih Tekke, Yıldıray, Nihat, Halil Altıntop gibi starlar. Fatih Terim Türk futbolcusunun özelliklerini çok iyi kullanıyor. Türkiye’de tekrar çalışırmıyım. Bunu gelecek yıl düşüneceğim. Türkiye’nin benim ikinci vatanım olduğunu her yerde haykırıyorum. Şampiyonluk ve hedefleri olan bir ekip olursa çalışırım. Türkiye’de çalışmasam da asla vazgeçmem. Orada güzel dostluklarım, arkadaşlıklarım var. Önümüzdeki hafta Brezilya’ya gideceğim. Gelecekleri olan gençleri şimdiden takip etmek gerek."

Arda Parlayacak
    Daum, Alman Ligi’nin golcüsü Halil Altıntop’un Avrupa’daki forvetler arasındaki en güçlü isim olduğunu söyledi. Alman çalıştırıcı, arkadaşımız İsmail Er’e "Gol atmak çok önemli ama hazırlayan daha da dikkat çekici. Orta sahadaki yıldız oyuncu sayısı artırılmalı. Terim bu konuda gençleri bir bir ortaya çıkartacaktır. Örneğin Arda’nın ismini gelecekte Avrupa basınında sık sık duyacağız" yorumunu yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

şuanda bi takım çalıştırmıyor di mi daum..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

boş galibaa

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

ewet boş...

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

kim ne yapsın

6. Default

yooo güzel bi teknik direktör her takım almak için can atar

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

ciddi misin ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

evet ii teknik direktör kariyeri ortada

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daum bence iyi bir takımı çalıştırabilir. ki şu an bence teklifler geliyodur Daum'a.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006

Fenerbahçe'de Zico eğer başarısız olursa yeniden gelmek için böyle haberler yayınlıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

zico belki basarısız olur ama daum u istemem. bence hiç ii de bi kariyeri de yok ama siz daha ii bilirsiniz. bişey diyemedim. daum un geldigi günden beri gitmesini istiyorum ben zaten. korkagın teki. cesaretsiz herif. düzenbaz ....

12. Default

güzel bi kariyere yok ama iyi bi takıma giderse iyi işler çıkatır bende sevmiyorum daumu

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

bakın hiç beklemedigim cvp lar geliyor. bi anket yapıyım en iisi merak ettim sonucu

Daumu bende hiç sevmiyorum takımımızı hep korkak oynatıyordu.Onunla kazandığımız şampiyonluklar bile oyuncuları kişisel becerileriyle alınan başarılardı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daum'un oyun sistemiyle Fenerbahçe'nin vizyonu uyuşmuyordu.Daum büyük liglerin küçük takımlarında iyi iş yapar.

Mesaj Yetkileri