Sen bide Lazio'nun transfer bütçesini gör Fırat. Adamlar benim oyunda her sene 30-40 mn Avro'luk transfer yapıyolar . Gerçekte Lazio iflas etmiş bir kulüptür , bu da baya bi saçma olmuş.
Bu oyun hatası genelde var oyunda.Alıştım artık.Örneğin Trabzonspor'un transfer bütçesi Barcelona'nınkini 2'ye katlıyor..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Ben böyle birşeyle hiç karşılaşmadım şuana kadar....
Barca ilk basladigimda 5 miylon euro verdi. Besitas bana 24 milyon euro verdi!!! Bu butceler biraz daha gercege yansitilmali. Bi de oyuncu sattim transfer butcem 89 milyon yeni sezon basinda yeni transfer butcesinin 50 milyon euro oldugunu duyurdu diye mesaj gelio. olan benim 39 milyon euro ma oldu
her güzelin bi kusuru vardır beama bunlar inşallah fm 2008 de karşımıza çıkmaz oyunun tadını kaçıran ayrıntılar..
Kullandığın Patchden olabilir ama çok ilginç harbi![]()
BeLki son versiyonu kuLLanıyor ise transferLer oyuna aktarıLdıktan sonra gerçeğe yakın oLarak VaLencia nın eLinde doğaL oLarak para kaLmadı.Bundan doLayı da oLabiLir![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
7.0.2....![]()
harbi saçma ya inş düzelir 2008 de bunlar :d
Siirtspor'un da 1 milyon dolar bütçesi var.Siirt'in bütçesinin Valencia'dan fazla olması saçma.
Böyle saçmalıklar var.. Umarım düzeltilir Fm 2008'de..
Ya evet bende buna gıcık oluyorum ultimatom verdigim zamanda kapı dışarı atıyolar ne bu yaf inş 2008 de olmas bole..